Şimdi Ara

FX-8300 Overclock Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu buraya açma nedenim bu başlığın biraz daha hareketli oluşu. Elimde FX-8300 işlemci var, overclock tan çok iyi anlamasamda çat pat birşeyler yapabiliyorum. Anakartım Asus M5A97-EVO2 çarpan katsıyını artırarak işlemciyi 4.2Ghz e , 1.275v ile getirebiliyorum ve sıkıntsız çalışıyor ( cpu voltajını tam oturtana kadar stabilite sorunları yaşadım daha sonrasında problem olmadı ) oynadığım şuan piyasadaki tüm AAA oyunlarda işlemci 32c i geçmiyor. 20dk lık prime testinde ise maximum 46c gördüm. Şimdi kafama takılan şey şu sıcaklıklar çok düşük bu normal bir durummu yoksa tüm FX-8300 ler mi böyle. Ortada bir sorun yok biliyorum fakat sadece durumu merak ettiğimden konu açmak istedim. Herkese teşekkür ederim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donda -- 20 Aralık 2016; 20:41:5 >

• gayet iyi sicakliklar ama ortama gore degisir bu durum.peteksiz odadasindir x olur petegin dibindedir kasa y olur ayni islemci.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

gayet iyi sicakliklar ama ortama gore degisir bu durum.peteksiz odadasindir x olur petegin dibindedir kasa y olur ayni islemci.

Bilgisayar peteğin hemen yanında tabi oraya mecburi olarak koydum :). Sensörler bozukmu diye düşündüm sadece internette benzer fraksnlarda kullancıların 60 derece üstüne cıktıgını görünce. Yorumunuz için teşekkür ederim
  • Benim 8300 4.2 Ghz 1.35V'da 1 saat Prime95'de maks. 60 gördü. Sizin sıcaklıklar gayet iyi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Benim 8300 4.2 Ghz 1.35V'da 1 saat Prime95'de maks. 60 gördü. Sizin sıcaklıklar gayet iyi bence.

1 Saat test edemedim ama vaktim olduğunda onuda deniyeyim. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donda -- 21 Aralık 2016; 17:31:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram Overclock Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.