Şimdi Ara

Fx 8150 işlemci rx 560 ekrna karti sorunu.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistem konu başliği 16 gb ram 8150 rx 560 kart mevcut monitör 144 hz monitör msi aftur ile işlemci kullanimi iyi ama kart kullanimi 99-100 arasi oluyor acaba sorun monitör de 144 hz olarak ayarlanmasindan mi kaynaklaniyor.? Yoksa işlemci kart uyuşmazliğimi var.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayır kart güçsüz bir kart tabi oyuna göre değişir ultra low ayarlarda oynayın birde %100 oluyor mu oluyorsa sorun var demektir
  • ShadowWyvern S kullanıcısına yanıt
    Rx 580 alicaktim drop olur diye almadim 560 yeter diye aldim gpu 99-100 oluyo işlemcide sıkıntı yok.?114 hz monitör de oynuyom da ayarlari aşaği cekerek yapiyorum da nie böyle oluyor anlamadim..pubg den başka oyunu oynamadim oyun alicak halimde yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 5 Ekim 2018; 22:14:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Rx 580 alicaktim drop olur diye almadim 560 yeter diye aldim gpu 99-100 oluyo işlemcide sıkıntı yok.?114 hz monitör de oynuyom da ayarlari aşaği cekerek yapiyorum da nie böyle oluyor anlamadim..pubg den başka oyunu oynamadim oyun alicak halimde yok..
    Gpu kullanımın 99-100 olması demek tamamen kullanılması demektir.
    Aşağı düşerse sıkıntı vardır,olması gereken o zaten...
    Ekran kartı oyun anında tam olarak görevini yapıyor ve işlemci darboğaz yaratmıyor demektir.
    560 ekran kartını her işlemci besler zaten.
  • woundedknee kullanıcısına yanıt
    99-100 bazen sabit kaliyor acaba sıkıntı mı var dedim rx 580 beslemez diye almiştim bilmiyom artik demek öyleyse sıkıntı yok ozaman:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 5 Ekim 2018; 22:58:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.