Arkadaşlar sizleri sıkmadan sorularımı sıralayayım daha iyi.
1- Fx 6300 işlemcimin üzerinde stock fan var haliyle ses yapıyor. Geçenlerde speedfan yükledim işlemci fan dönüşün %100 den % 70 e indirince ses beni rahatsız etmeyecek seviyeye indi böyle kullanabilirim fakat ısı yükteyken 62 lerden 67 lere falan yükseliyor oralarda seyrediyor bu sorun olur mu? 2- Dediğim gibi speed fan yüklemiştim fakat sonrada işlemciye zarar veririm korksuyla sildim öncesinde ayarlarla bayağı bir oynadım sildikten sonra şunu fark ettim SPEEDFAN'I yüklemeden önce ben oyun oynamayınca yani boştayken işlemci bayağı sessizdi oyuna girince ses çıkıyor çıkınca yaklaşık 2 dk sonra ses kesiliyordu fakat şu an durum sanki işlemci sürekli 100 de 100 çalışıyormuş gibi sürekli ses çıkartıyor default ayarlara nasıl dönebilirim? 3- Ben fx 6300 işlemcimi stock olarak kullanıyorum yani OVERCLOCK falan yapmadım 4 ghz ye falan çıkartsam ne gibi farklar beni bekler? teşekkürler.
Bir de unutmadan cpu fan dönüş hızı fazla gibi geldi. Boşta 5000 rpm lerde yükte ise 6100 ü geçiyor bu normal mi yoksa speedfan ile ilgili mi?