Şimdi Ara

Fx 6300 Gtx 1050 ti vs Fx 8300 Rx 470 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vamp

Rx470 ya da 480 alin. Islemcinizide fx6300 kalabilirsiniz. tavsiyem ya ryzeni bekleyin ya da intel tarafina yonelin. Fx serisi ile oyun oynamayin. Eger fx8.... serisi dedidiginiz gibi ucuza gelicekse dediginiz gibi gecmekte fayda var.Sonuc itibari ile siz gorsenizde gormesenizde fx serisinde darbogaz yasayacaksiniz. Ekran kartininizi alip bence fx6300 ile idare edip yeni nesil amd islemcilerini ve piyasadaki yeni islemci fiyatlandirma ve performanslarini gordukten sonra islemcinizi degistirin.

Sonucta fx islemciler 50 dolarlik intel islemcilerle bile oyunlarda mücadele etmekte zorlaniyor. Karar sizin.

Fx 8300 aldım hocam ve 470 le birlikte beni rahat 3 sene götürür daha sonra zene geçerim.Ayrıca 8300 470e darboğaz yapmıyoki 480 e yapıyo sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 8 Şubat 2017; 18:30:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

quote:

Hangi işlemciyi aldınız ?

Alın gitsin bence beklemeye değmez.

Fx 8300 ü aldım hocam uygun fiyata geldi...

İyi seçim yanına RX 470'de aldınız mı tamamdır.

Aynen öyle yapıcam hocam.Bu milletteki Fx lere sallama merakınıda anlamış değilim:)Elimdeki 6300 ü verip cüzi bi miktar karşılığı 8300 e geçtim tamam sıfırdan sistem toplayacaklar zeni beklemeli elbette ama bu kadarda linç edilecek kadar kötü işlemciler değil Fx serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 8 Şubat 2017; 18:53:4 >

• Kesinlikle rx 470 almalısın. Ve evet 8300 darboğaz kesinlikle olmaz bide o.c yaptıgın zaman uzun süre gider cok ilerde işlemci degistirirsin o ekran kartı bendede var fazlasıyla memnunum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi işlemciyi aldınız ?

Alın gitsin bence beklemeye değmez.

Fx 8300 ü aldım hocam uygun fiyata geldi...

İyi seçim yanına RX 470'de aldınız mı tamamdır.

Aynen öyle yapıcam hocam.Bu milletteki Fx lere sallama merakınıda anlamış değilim:)Elimdeki 6300 ü verip cüzi bi miktar karşılığı 8300 e geçtim tamam sıfırdan sistem toplayacaklar zeni beklemeli elbette ama bu kadarda linç edilecek kadar kötü işlemciler değil Fx serisi

Anakart masrafı olmaması açısından FX mantıklı elbette. FX 8300 iyi bir işlemci. Sizi bir süre rahatça idare eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

quote:

Rx470 ya da 480 alin. Islemcinizide fx6300 kalabilirsiniz. tavsiyem ya ryzeni bekleyin ya da intel tarafina yonelin. Fx serisi ile oyun oynamayin. Eger fx8.... serisi dedidiginiz gibi ucuza gelicekse dediginiz gibi gecmekte fayda var.Sonuc itibari ile siz gorsenizde gormesenizde fx serisinde darbogaz yasayacaksiniz. Ekran kartininizi alip bence fx6300 ile idare edip yeni nesil amd islemcilerini ve piyasadaki yeni islemci fiyatlandirma ve performanslarini gordukten sonra islemcinizi degistirin.

Sonucta fx islemciler 50 dolarlik intel islemcilerle bile oyunlarda mücadele etmekte zorlaniyor. Karar sizin.

ya gardaşım ne darboğazı şu dandirik sahte videoları buraya atıp durmayın yav yarın ryzenmidir zenmidir nedir o çıktığındada aynı çakma videolarımı paylaşacaksınız yapmayın Allah aşkına.

Gerceginide bulurum sorun degil. Zen mimarisi yaptigim islere yetismedigi icin gucsuz fx islemcileri yerinde mecburen 6700k almak zorunda kalan birisiyim. Amd yi senden daha iyi bilirim ve darbogaz yapiyor kardesim. Neyi savunuyorsun? Belki adam overclock yapmak istemiyor ya da baska sebeplerde olabilir. Boş yapmayalim yan yoldan devam edelim. Hadi bakalim hadi abicim.

darboğaz olayı yok olay şu çok eski nesil oyunlarda uyuşmazlık var , ikinciside ark gibi optimize özürlüsü oyunlarla iyi çalışmıyorlar genel olarak burada birton oyun sayarım hiçbirinde sorun olmaz. ayrıca i3 lü pc lzer zamanla zombiye dönüyorlar

• quote:

quote:

quote:

Fx 8300 aldım hocam ve 470 le birlikte beni rahat 3 sene götürür daha sonra zene geçerim.Ayrıca 8300 470e darboğaz yapmıyoki 480 e yapıyo sadece

gibi gibi gibi... Ben yıllarca Amd kullandım. Şu an ryzen piyasada olsa 6700k yerine gider onu alırdım ama gerçekler bunlar kardeşim. Ben uzun uzun yazdım yukarıda. Rx470 ile rx480 arasında uçurum yok. RX480 e yetişemeyen işlemci rx470 modelinede yetişemez.

Rx480 testinde Gta5 testinde fx işlemcinin durumuna bakabilirsin. Aynı durum rx470 içinde geçerli olacaktır. Burdaki sorun tamamen işlemci kaynaklı.

Her oyunda darboğaz yaşamayacaksın elbet ama işlemciyi yoran 64 kişilik multiplayer oyunlar ve gta tarzı işlemciye abanan oyunlarda performans kaybı yaşarsın. Fx8300 seviyesinde bir işlemci için çokta mühim değil ama sorun yaşamayacaksın anlamında gelmiyor malesef. Aldığınız donanım hayırlısı olsun. İyi günlerde kullanın :)

Hocam ben zaten intelden iyidir inteli şöyle tokatlar böyle tokatlar diye bi laf etmedimki...Ayrıca bu kimine göre sorun olabilir fakat bana göre sorun değil..Çünkü fps 45 in altına düşmüyor yani akıcılığı olumsuz etkileyen bi durum yok bana göre...fps akıcı limit olan 35 veya 30 un altına düşseydi sorun olurdu...İntelin üstün performansını inkar etmiyorum bu gerçek...Fakat ben neticede yıllardır AMD tabanlı sistem kullanıyorum ve anakart ram vs artı masraflar yapmak istemiyorum o sebeple sadece işlemcimi upgrade ettim.Fakat tabikide yeni sistem kuracak olan arkadaşların inteli tercih etmesi veya Zeni beklemesi daha iyi olur...

Bilgilendirmeniz için teşekkürler saygılarımla :))

• Yeni konu açmaya gerek görmedim.Benim Fx6300 4.5 ghz'da çalışıyor.1080p monitörde maksimum hangi ekran kartını almalıyım darboğaz olmaması için?
    Not:Single oynuyorum oyunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

Yeni konu açmaya gerek görmedim.Benim Fx6300 4.5 ghz'da çalışıyor.1080p monitörde maksimum hangi ekran kartını almalıyım darboğaz olmaması için?
    Not:Single oynuyorum oyunları

1050 ti de hiç darboğaz olmaz Rx 470 de ufak bi darboğaz olur ama Rx 470 in darboğazlı hali bile 1050 ti den yüksek fps verir

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    1050ti almayı düşünüyorum zaten
    7870 hd artık yetmiyor bana
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.