Şimdi Ara

fx 5200 nasıl bir ekran kartıdır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViRuS134

FX 5200 Bence bir Uretim hatasıdır

Öyle zaten DirectX9 olayı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

quote:

Orjinalden alıntı: Rekuroy

arkadaslar konu kirliliği olmasın diye buraya yazıyorum.bende bu kartı (fx5200) 2 senedir kullanıyorum ve değiştirme zamanı geldide gecti.gercekten cok rezil bir kart.100$ gecmeyen bir kart önerebilirmisiniz.ben msi radeon 9550 düsünüyorum veya 6200 de olabilir pek bilgim yok ekran kartları hakkında marka performasta cok farkedermi.

Bugün ben çalışıyorum burada

6200 AGP warsa düşün derim iş hatları açılabiliyor bazılarında ve 6600 seviyesine ulaşabiliyor kart!! fakat bence uzak dur! Çünkü 6200 de pipeline lar ( iş hatları ) açılmadığı taktirde 9550 nin altında bir performansı war.100$ ın altında ASUS 9550 GE war ve overclock potasnisyelinin daha iyi olduğunu düşünerek kesinlikle 128 MB al.Eğer 256 MB alırsan overclock potasiyelinden mahrum kalacaksın ve bir de üstüne fazladan para vermiş olacaksın...

9550 olarak düşünebileceğin iki alternatif ASUS ve MSI olmalı

ben de hazır yakalamısken birkac soru sorayım
    peki ben 128mb 9550i overclock yapmak istesem bilgisayara fazladan sogutma takmam gerekecekmi.

• quote:

quote:

quote:

arkadaslar konu kirliliği olmasın diye buraya yazıyorum.bende bu kartı (fx5200) 2 senedir kullanıyorum ve değiştirme zamanı geldide gecti.gercekten cok rezil bir kart.100$ gecmeyen bir kart önerebilirmisiniz.ben msi radeon 9550 düsünüyorum veya 6200 de olabilir pek bilgim yok ekran kartları hakkında marka performasta cok farkedermi.

Bugün ben çalışıyorum burada

6200 AGP warsa düşün derim iş hatları açılabiliyor bazılarında ve 6600 seviyesine ulaşabiliyor kart!! fakat bence uzak dur! Çünkü 6200 de pipeline lar ( iş hatları ) açılmadığı taktirde 9550 nin altında bir performansı war.100$ ın altında ASUS 9550 GE war ve overclock potasnisyelinin daha iyi olduğunu düşünerek kesinlikle 128 MB al.Eğer 256 MB alırsan overclock potasiyelinden mahrum kalacaksın ve bir de üstüne fazladan para vermiş olacaksın...

9550 olarak düşünebileceğin iki alternatif ASUS ve MSI olmalı

ben de hazır yakalamısken birkac soru sorayım
    peki ben 128mb 9550i overclock yapmak istesem bilgisayara fazladan sogutma takmam gerekecekmi.

Hepiniz benimsiniz

Extreme OC yapanlar genelde daha iyi soğutma için ekran kartının üstündeki stok fan yerine daha iyi soğutma alternatiflerini seçerler. 9550 stok fanla yani üzerinde gelen soğutucyla gayet iyi OC potansiyeline sahip. Hatta 9600 XT yi bile geçebilen war.
    Yani fazla maliyete girmeye gerek yok

Ama şu bir gerçektir ki daha iyi soğutma sistemin güvenilirliği için önemlidir.Yani kasana takacağın ek fan PC ne zarar vermez yararı olur. Yada CPU na alacağın iyi bir fan CPU nun ömürünü olumlu yöne etkiler.Aynı şey ekran kartı için de geçerlidir.Böyle dedim diyede kasanın heryerini fanla donatmayın sakın

• offff arkadaşlar yaa amma uzattınız bişeyi fx5200 bence gelmiş geçmiş en asaletsiz rezil pazar hilesi beş para etmez iğrenç insanın hevesini kursağında bırakadan sistemin ister amd ister intel olsun oyunun içine eden yanii benim o karta karşı bir kinim var ama fx5600 MSI vardı o süperdi ama fx5200 den 60$ kazık yedikten soora aldım süper olmuştu 128mb geyiği zamanın
  • iyi hoş da daha fx adı yeni geçmeye başladığında ve ilk 5200 ler çıktığında ve kendi dişine göre oyunlarda iyi sonuçlar verdiğinde herkesin ağzının suyu akıyordu...pc dergilerinde başlıkları süslüyordu...kocayan kurt hikayesi ...zaten miyadını doldurmuş görevini yerine getirmiş .....çok profesyonelce düşünmeyen,benchmarklara girip fps ölçmeyen ve bütçesi kısıtlı olanlar için gayet de iyi bir karttır...her yeniliği yeni çıkan ve vga üreticilerinin de desteklediği oyunlara göre kıyaslamaya devam edersek bu yolucu sektöre fazlasıyla destek sağlamış oluruz ...onlar daha çok palazlanır biz ise güncel kalacağız diye daha çok yolunur ve tam bir teknoloji çöplüğüne dönüşürüz...o yüzden yönlendirmelerimizi kullanıc profiline ve ihyiyacına göre yapmalıyız diye düşünüyorum acizane...herkes şu ana kadar pc için harcadıkların bir düşünsün bakalım

• quote:

Orjinalden alıntı: mekale

iyi hoş da daha fx adı yeni geçmeye başladığında ve ilk 5200 ler çıktığında ve kendi dişine göre oyunlarda iyi sonuçlar verdiğinde herkesin ağzının suyu akıyordu...pc dergilerinde başlıkları süslüyordu...kocayan kurt hikayesi ...zaten miyadını doldurmuş görevini yerine getirmiş .....çok profesyonelce düşünmeyen,benchmarklara girip fps ölçmeyen ve bütçesi kısıtlı olanlar için gayet de iyi bir karttır...her yeniliği yeni çıkan ve vga üreticilerinin de desteklediği oyunlara göre kıyaslamaya devam edersek bu yolucu sektöre fazlasıyla destek sağlamış oluruz ...onlar daha çok palazlanır biz ise güncel kalacağız diye daha çok yolunur ve tam bir teknoloji çöplüğüne dönüşürüz...o yüzden yönlendirmelerimizi kullanıc profiline ve ihyiyacına göre yapmalıyız diye düşünüyorum acizane...herkes şu ana kadar pc için harcadıkların bir düşünsün bakalım

Zamanına göre düşünürsek öyle olabilir. Ancak günümüzde fx5200, daha doğrusu geforce 5(fx) serisinden bir ürün almak hata olur. Elinde olup da memnun olan varsa elbette gönül rahatlığıyla kullanabilir. Zaten bu konular tamamıyla ihtiyaç meselesidir.

Yeni kart alacak olanlar fx almasın yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 13 Ocak 2006 22:45:53 >

• quote:

iyi hoş da daha fx adı yeni geçmeye başladığında ve ilk 5200 ler çıktığında ve kendi dişine göre oyunlarda iyi sonuçlar verdiğinde herkesin ağzının suyu akıyordu...pc dergilerinde başlıkları süslüyordu...kocayan kurt hikayesi ...zaten miyadını doldurmuş görevini yerine getirmiş .....çok profesyonelce düşünmeyen,benchmarklara girip fps ölçmeyen ve bütçesi kısıtlı olanlar için gayet de iyi bir karttır...her yeniliği yeni çıkan ve vga üreticilerinin de desteklediği oyunlara göre kıyaslamaya devam edersek bu yolucu sektöre fazlasıyla destek sağlamış oluruz ...onlar daha çok palazlanır biz ise güncel kalacağız diye daha çok yolunur ve tam bir teknoloji çöplüğüne dönüşürüz...o yüzden yönlendirmelerimizi kullanıc profiline ve ihyiyacına göre yapmalıyız diye düşünüyorum acizane...herkes şu ana kadar pc için harcadıkların bir düşünsün bakalım

Bizde öyle yaptık zaten ama sen topici tam okumamışsın gibi geldi bana... Biz aynı fiyata 5200 almak yerine 9550 almanın daha mantıklı olcağını söyledik ve açıklama yaptık... Bütçeye göre veya değil fx 5200 alanın aklına yanarım ben

• yeni netcafe açtım. palit 256 mb 128 bit ekran kartı kullanıyorum şimdilik pronlem yoq.cabnavar gibi kart şiddetle tavsiye ederim. ben 110 ytl ye 12 taksitle aldım.piyasadan 130 a filan bulailirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: y_gun

yeni netcafe açtım. palit 256 mb 128 bit ekran kartı kullanıyorum şimdilik pronlem yoq.cabnavar gibi kart şiddetle tavsiye ederim. ben 110 ytl ye 12 taksitle aldım.piyasadan 130 a filan bulailirsin

Hocam aldığın kartın modeli nedir? 9550 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 13 Ocak 2006 23:00:34 >
  • quote:

quote:

Bizde öyle yaptık zaten ama sen topici tam okumamışsın gibi geldi bana... Biz aynı fiyata 5200 almak yerine 9550 almanın daha mantıklı olcağını söyledik ve açıklama yaptık... Bütçeye göre veya değil fx 5200 alanın aklına yanarım ben

topici tam olarak okudum o konuda endişen olmasın...tavsiyelerinizin mantıklı olduğunu görüyorum ve onu da eleştirmek istemedim...ama bundan üç dört yıl önce de aynı şeyleri söyleyebilirmiydin...yani alanların akıllarına yanar mıydın...o zaman neden hepimiz hep f/p lideri ürünler peşindeyiz...demekki bu iş bütçeyle de ilgili...ve hala markalı veya toplama birçok bilgisayarda bu kart kullanılıyor ve aklına yanman gerekecek tonuyla insan var ...bu da maalesef bir gerçek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekale -- 13 Ocak 2006 23:12:28 >

• FX5200 ün 128 bit olanları Yani 128 bit 256 mb ve Özellikle Winfast olanları birçok ati radeondan daha süper performasn verir.Özellikle Nvidia patentli oyunlarda ati 9250-9550 lerden çok daha kalite performans verir.Oyunda performans için herzaman Nvidia...Ama eğer sadece benchmark ve skorlarda hava atmak için alıyorsanız Ati radeon alın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BorckaArtvin

FX5200 ün 128 bit olanları Yani 128 bit 256 mb ve Özellikle Winfast olanları birçok ati radeondan daha süper performasn verir.Özellikle Nvidia patentli oyunlarda ati 9250-9550 lerden çok daha kalite performans verir.Oyunda performans için herzaman Nvidia...Ama eğer sadece benchmark ve skorlarda hava atmak için alıyorsanız Ati radeon alın...

İlginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

Orjinalden alıntı: fortress34

aradığınız kart 9550 orası belli de markasınıda ben yazayım.
    MSI
    kesinlikle iyi o/c oluyor. 250/400 default değerleri olan kartı 465/680 kullanmıştım. msi alın..

Son zamanlarda kötü çıkıyor diyorlardı. O sebeple çekindim biraz. Şuan ki durum nedir?

Kesinlikle MSI alma berbat ürünleri var her aldığımda ve alnlarda hep pişmanlık gördüm Bence Asus al 9550 o fiyata göre iyidir. 5200 gf2 nin 8x versiyonu sadece. Para etmez 5200 alma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BorckaArtvin

FX5200 ün 128 bit olanları Yani 128 bit 256 mb ve Özellikle Winfast olanları birçok ati radeondan daha süper performasn verir.Özellikle Nvidia patentli oyunlarda ati 9250-9550 lerden çok daha kalite performans verir.Oyunda performans için herzaman Nvidia...Ama eğer sadece benchmark ve skorlarda hava atmak için alıyorsanız Ati radeon alın...

Hiç böyle sallayanı da görmedim Fanatikliğin bu kadarı yani ...
  • Fx 5200 Gerçekten çok çok iyi bir kart.Ama oyun oynamak için alınmaz.Ofis için belki.
    Asus 9550 Gamer Edition daha iyi ona göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Fx 5200 Gerçekten çok çok iyi bir kart.Ama oyun oynamak için alınmaz.Ofis için belki.
    Asus 9550 Gamer Edition daha iyi ona göre.

Haa bak orası ayrı ama adam 9550 kadar demiş diyorum
  • Ya aslında Fx 5200 berbat bir kart ama konu daha fazla uzamasın diye iyi demiştim.
    O kart bu uzunlukta bir topice yakışmıyor.

Tartışacak hiçbir şeyi yok çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Ya aslında Fx 5200 berbat bir kart ama konu daha fazla uzamasın diye iyi demiştim.
    O kart bu uzunlukta bir topice yakışmıyor.

Tartışacak hiçbir şeyi yok çünkü.

ha kardeş aman haa

• quote:

Orjinalden alıntı: egzotika

bilende bilmeyende sallıyor
    tamam fx 5200 iyi bir kart olmayabilir. ben MW hiç bir ayarını kısmadan takır takır oynuyorum kardeşim banamısın demiyor

quote:

Orjinalden alıntı: Qbert

quote:

Orjinalden alıntı: mrbezgin

fiyatı çok ama kullandığım için biliyorum o-c ile birçok oyunu oynıyabilirsin buna mw da dahil onun için canını sıkma hayırlı olsun...

Fiyatı cok dediğin gibi yalnız fx5200 ün o/c kapasitesi nedir ? ahaha abi yapmayın gözünüzü seviyim. fx 5200 yazılımsal donanımsal olarak berbat+berbat bi karttır muhtemelen 100 ytl ise 256 mb ve 64 bittir o kart bi fenalık o/c ile cıkacağın gpu ve mem hızları gözle görülür bi farklılık getirmeyecektir yeni oyunlarda ayrıca mw i nasıl oynar bu kart ? herşeyi kısınca bile baya baya kasılır pc. cs. 1.3 ü oynatır rahat (:

BİLENDE BİLMİYENDE SALLIYOR DİYOSUN AMA BURADA SALLIYAN BİRİ VARSA ODA SENSİN.
    BU SU GÖTÜRMEZ BİR GERÇEK.
    MOST WANTED'I NASIL HİÇBİR AYARINI KISMADAN OYNUYORSUN ANLAMADIM GİTTİ.
    YOK EĞER BİZİM BİLMEDİĞİMİZ BİRŞEY BİLİYOSAN SÖYLE BİZDE ÖĞRENELİM
    EN DÜŞÜK AYARLARDA BİLE *ÖYLE BÖYLE * OYNATIYO!!!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.