merhaba arkadaslar. FW serisi almanyada satışa çıktı. bende almayı dusunuyorum. almak ıstedıgımın bılgılerını gırıp sıze danısmak ıstedım. ekran kartı hakkında pek fazla bılgım yok, sızce nasıl bır bılgısayar. yorumlarınızı beklıyorum
işlemci: Intel® Core™ 2 Duo »P8400« ekran: 16,4 Zoll / 41,6 cm WSXGA x-black-LCD Innovatives Display-Format Ram: 4096 MB DDR-2-RAM hdd: 300 GB SATA ekran kartı: ATI Mobility Radeon HD 3470 Disk: BluRay-kopyalayıcı 56-k-Modem Intel® High Definition Audio Support LAN, Wireless LAN Kamera Mikrofon Bluetooth Anschlüsse: 3 x USB 2.0, i-LINK, VGA, Kopfhörer, SPDIF/F, Mikofon, S-Video-Out, HDMI (unterstützt HDCP), ExpressCard-Slot, MemoryStick-Laufwerk, SD-Card-Laufwerk Software: Microsoft Windows Vista Home Premium, Microsoft Works 8.5 ölçüler (B/T/H) cm: 38,4/26,1/2,9–3,7 Gewicht: 3,1 kg batarya : 2,0 Saate kadar
Bu aletin almanya satış fiyatı 1499 euro. almayı dusunuyorum ne dersınız?
Arkadaşım,bunu yerine 1.699 €'ya FW11ZU serisini al bence alaiblirsen,ultimate yüklü yani kolaylıkla Türkçe yaparsın,tek masrafın eğer klavyede zorlanırsan tuş takımını değiştirirsin oakdar,onun dışında her yönden tatmin eder zaten yeni FW serisi
16.4" olmasina ragmen 3.1 kg oldukca iyi
Bence de ağırlığı çok iyi,arkadşaımda HP var ve 15.4" olmasına rağmen 3.5 kg
ben zaten almanca klavye kullanıyorum. daha once orada yasadıgım ıcın turkçe klavyeye halen adapte olamadım. suan kullandıgım vaıo da almanca klavye. fıkırlerınız ıcın tesekkurler
Aynı konu ile ilgili başlık olduğu için aynı başlıktan devam etmemiz daha iyi olacaktır
Böylece konu ile ilgilenen arkadaşlar farklı farklı başlıklardan konuyu takip etmemiş ve konu birliği sağlanmış olacaktır.