Şimdi Ara

FW serisi alıyorum fikrinize ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar. FW serisi almanyada satışa çıktı. bende almayı dusunuyorum. almak ıstedıgımın bılgılerını gırıp sıze danısmak ıstedım. ekran kartı hakkında pek fazla bılgım yok, sızce nasıl bır bılgısayar. yorumlarınızı beklıyorum

işlemci: Intel® Core™ 2 Duo »P8400«
    ekran: 16,4 Zoll / 41,6 cm WSXGA x-black-LCD
    Innovatives Display-Format
    Ram: 4096 MB DDR-2-RAM
    hdd: 300 GB SATA
    ekran kartı: ATI Mobility Radeon HD 3470
    Disk: BluRay-kopyalayıcı
    56-k-Modem
    Intel® High Definition Audio Support
    LAN, Wireless LAN
    Kamera
    Mikrofon
    Bluetooth
    Anschlüsse: 3 x USB 2.0, i-LINK, VGA, Kopfhörer, SPDIF/F, Mikofon, S-Video-Out, HDMI (unterstützt HDCP), ExpressCard-Slot, MemoryStick-Laufwerk, SD-Card-Laufwerk
    Software: Microsoft Windows Vista Home Premium, Microsoft Works 8.5
    ölçüler (B/T/H) cm: 38,4/26,1/2,9–3,7
    Gewicht: 3,1 kg
    batarya : 2,0 Saate kadar

Bu aletin almanya satış fiyatı 1499 euro. almayı dusunuyorum ne dersınız?

• Arkadaşım,bunu yerine 1.699 €'ya FW11ZU serisini al bence alaiblirsen,ultimate yüklü yani kolaylıkla Türkçe yaparsın,tek masrafın eğer klavyede zorlanırsan tuş takımını değiştirirsin oakdar,onun dışında her yönden tatmin eder zaten yeni FW serisi
  • 16.4" olmasina ragmen 3.1 kg oldukca iyi
  • Bence de ağırlığı çok iyi,arkadşaımda HP var ve 15.4" olmasına rağmen 3.5 kg
  • ben zaten almanca klavye kullanıyorum. daha once orada yasadıgım ıcın turkçe klavyeye halen adapte olamadım. suan kullandıgım vaıo da almanca klavye. fıkırlerınız ıcın tesekkurler
  • Aynı konu ile ilgili başlık olduğu için aynı başlıktan devam etmemiz daha iyi olacaktır

Böylece konu ile ilgilenen arkadaşlar farklı farklı başlıklardan konuyu takip etmemiş ve konu birliği sağlanmış olacaktır.

http://forum.donanimhaber.com/m_24886846/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.