Bildirim
FW:3.21 ' den sonra MEDİA SERVER ?!?!?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
televizyondan , pc deki filmleri ps3 te oynatamıyorum kapanıyor program lütfen yardım edin :( !! -
Dostum bende sürekli kullanıyorum media server,yeni gelen update ilede bir sorun olmadı.Pc'ye kurulu programı silip yeniden yüklemeyi denedin mi?Küçük bir ihtimal ama belki olur. -
Bir çok internet sitesinde ingilizce yazmış adamlar herkesde bu sorun varmış , kafayı yicem sırf izlemek için ps3 e hat çekmiştim delircem : ) -
bu media server olayı nasıl oluyor çözemedim. pc de o kadar film ve müzik var ama sadece 4 film ve birkaç müzik görebiliyorum neyi eksik yaptığımı bilen var mı?
-
başlık üzerine şimdi denedim, updateli ps3 ile pcye kurulu ps3 media server programı eskisi gibi çalışıyor... -
Bende de bir sorun yok. -
bende de bi problem yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X