Şimdi Ara

Fw 3.0 Jasper Arcade+soğutma modlu+120 GB ORJINAL HARD DISK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Live Dan bansız.Daha dun gırdım live a ve aktıf olarak oynuyorum,2010 yılından berı disklerimi özenle abgx ile taratıp ss patch versıon 2 olarak kullanıyorum.
    Xgd 3 diskleri liteon dvd yazıcı ıle lt max firmware kullanarak yazıyorum ve tamamen 1/1 kopyalardır.Bu nedenle ban gibi bir korkunuz olmasın bu riski en aza indirgeyecek şekilde kullandım.
    Üzerinde eski elite makinemden kalan ORJINAL 120 GB HDD(kesinlikle orjinaldir,çinden alınan kutuya konulan hdd lere benzemez aman dikkat) bulunmaktadır.

Gönderilecekler
    120 GB orjinal HDD ile Arcade beyaz xbox360 PAL konsol
    Xbox live headset(kablolu standart headset)
    Yeni slim full siyah controller(kol çok temizdir hiçbir sorunu yok)
    composit kablo
    pal adaptör
    Fw 3.0 yüklüdür.
    +KONSOLDA SOĞUTMA MODU DA VARDIR.(Konsoltürk'e yaptırıldı,İlk günden beri soğutma moduyla kullanılmaktadır)

Fiyat 475 TL.

Elite içerikli(headset,elite wireless kol,120 Gb hdd orjinal) diğerleriyle karşılaştırırken bunları göz önüne alalım.
    Resim yüklenebilir.İzmirde elden teslim edilebilir,istenilen yerde denenebilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinkie35 -- 8 Nisan 2012; 21:34:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam fiyat fazla sanki elite ler o fiyattan satiliyor bence konsolu ayri hdd yi ayri satin daha karli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoooP

hocam fiyat fazla sanki elite ler o fiyattan satiliyor bence konsolu ayri hdd yi ayri satin daha karli olur.

elite ile bu makine arasındakı sıyah-beyaz dışında farkını yazabilirsen dostum o zaman fiyat konusunda indirim yapma nedenim de olabilir
    edit:450 ye ntsc satılıyor forumda,daha fazla ilanlara bakıp daha doğru yorumlar yapabılırsen konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinkie35 -- 10 Şubat 2012; 22:23:31 >

• mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=57494877

ararsan daha 370-400 arasi cok var forumda.

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=57006198

burdada 375.

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=56104784

burdada 325 e ntsc :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazretidentist -- 10 Şubat 2012; 23:47:41 >
  • quote:

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=57494877

ararsan daha 370-400 arasi cok var forumda.

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=57006198

burdada 375.

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=56104784

burdada 325 e ntsc :)

dostum şimdi kendi ilanını eklıyorum
    quote:

Urun temiz kullanilmistir.Kutusu vardir.RGH yapilmis xbox1,emulatorler,xbox arcade ve region farketmeden tum xbox360 oyunlarini oynar.Dvd Fw si 2.0 dir.En son oyunlari oynar.3.0 yukleme geregi duymadim.( bunun icin yorum yapmayin yeni cikan tum oyunlari oynuyor zaten).RGH islemi se_guru nickli arkadasa yaptirilmistir.Boot suresi ilk fise takildiginda 35-40 sn daha sonralari 5 sndir.Biliyorsunuz ki her rgh islemi yapana guvenilmiyor adamlar cin mali chip takip veriyorlar.HDD icinde en guncel oyunlar kuruludur ( mw3,fifa12,pes12,nfs run,bf3,driver san francisco vs.)

Kutu Icerigi
    Xbox360 Pal Elite Jasper Board
    2 kol
    Kablolar
    Kitapciklar
    120 gb orjinal HDD
    Ek olarak Vga monitor kablosu ve 2.ci bi av kablo verilecektir

ek olarak 15 adet en hit ozel secim extra larla gonderilecektir.

Fiyat konusunda 650 altindaki tekliflerle ilgilenmiyorum takas ve pazarlik yok ilani oylesine actim bu piyasanin nasil isledigini iyi biliyorum.

Hesap yapacak olursak
    Xbox360 Elite = Temiz bi urun 450 civari
    RGH=100 TL
    2.Kol= 50 TL
    hdd icerisindeki oyunlari kurmak ve 15 extra( verbatim) = 30 tl
    Vga monitor kablosu: 20 tl

Oluculere mezarcilara satisim yok.Bu fiyata slim xbox satiyorlarsa gidin alin zorla satmiyorum urunden cok memmunum olmadi durur yaz yaklasiyor zaten :). Urun sanalpazar uzerinden komisyonu alici karsilamasi kaydiyla ilan acilir.

Telefon 0554 938 86 61

kendi kendini rezil etmek böyle oluyor herhalde

Kendin ilanında 450 dıyorsun temız konsola,ayrıca 400 lıralık diye örnek verdıgın ılanda,sogutma modu da cabası bendekı konsolun,ben elite kolu da verıyorum ayrıca.tek farkı onun kasası sıyah benımkının beyaz.

Aman bir daha kendınle çelişecek şeyler yazma komik duruma düşme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinkie35 -- 11 Şubat 2012; 17:31:40 >

• sogutma moduna gerek yok 3k gormuyor.senin o yazdigin edit mesajdan sonra cevap verdim bende benim ilanimda verdigim 450 tl ornegi XBOX360 ELITE icin gecerli siz burda ne kadar bagirsanizda cagirsanizda sizinki XBOX360 ARCADE dir ! o renk farki.bile aradaki fiyati attirmayi basariyor ( sadece siyah kasasi 80 lira ) :) burda 475 tl ye ilan acarak kim kendini rezil etti acaba :) sana yardimci olmak icin ayri ayri satmani onerdim sen yanlis anladin neyse ins satarsin elite fiyatina arcadeyi hayirli aksamlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazretidentist -- 11 Şubat 2012; 20:18:04 >
  • senin gibi gereksizler de olmasa bu ilanlar nasıl kirlenecek merak ediyorum dostum hala siyah beyaz diyorsun ya birşey demiyorum

Bakalım kım rezıl olmus
    650 TL ye ılan acıyorsun
    50 lıraya tek fazla kolu sattım
    600
    100 lıraya jtag
    500
    50 liraya beyaz kasa-80 lıraya sıyah kasa dedım
    aradakı 30 lırayı da dustum
    470

bendekı sogutma moduna da senın verdıgın vga kablosunu vesaıre saydım dostum(yıl 2012 hala vga kablosunu sogutma moduyla eşdeğer saydım ya iyi günümdeyim :D )

5 lira fark oldu senden 5 lıra fazlaya satıyorum dostum,hesap numaranı gonder havale yapayım da sus artık daha fazla rezil olma yeterki

dur ya fw 3.0 -30 TL onu da

faceslap olarak koyayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinkie35 -- 11 Şubat 2012; 23:38:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fail lerle dolusun neyse umarim satarsin o fiyatada ben sattim kurtuldum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

fail lerle dolusun neyse umarim satarsin o fiyatada ben sattim kurtuldum :)

Dostum sana bir kez daha faceslap gelecek kusura bakma olur mu?şimdi bu WoooP arkadaşın alınık ilanı ürüne 350 ile 500 ile verecekmiş 120 gb rghli elite arıyormuş fw 3.0 yuklu olacakmış ve hazır olun bomba geliyor
    quote:

belirlediği fiyat 350-500 arasıymış ( Rgh durumuna göre)

4 şubatta 350-500 arası rgh li jtag alınık açıyor
    7 gün sonrasında da 650 den aşağı vermem ben jtagimi diyor satılık ilanı açıyor
    Alınık 350-ilanı
    satılık 650 ilanı
    Cevap verecek bir sözün olmayıp "faillerle dolusun" demen çok acı,yazık sana gerçekten.
    faceslapX2 oldu.Uyu artık bu kadar tokat yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinkie35 -- 12 Şubat 2012; 0:52:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.