Şimdi Ara

FW 2.20 ile Altyazılı MP4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sonunda bulduk galiba mp4'te altyazı işini. Aşağıdaki linktekileri bir deneyelim. Olacak mı acaba?

http://beans.seartipy.com/2008/01/11/step-3b-merginghardcoding-subtitles-with-mp4-files-using-yambmp4box/

• Sonuç????
  • Deniyeniniz olmadı mı hala? Konuyu ben açtım ama şu an PS3 yanımda değil. Merak ediyorum. İnşaallah olur.
  • programları indirdim ama olmadı
  • VLC playerda çıkıyor. PS3'te çıkmıyor mu?
  • filme alt yazı eklemiyor. Complete diyor abuk subuk bir log dosyası oluşuyor okadar. mk leri hangi programla mp4 yapıyorsun
  • Program altyazı ekliyor dosyaya. Eklemeseydi vlc playerda gözükmezdi. Ama PS3'te gözüküyormu gözükmüyor mu deneyemedim. mkv'yi de aşağıdaki programla mp4 yapıyorum.

http://rapidshare.com/files/99153506/GOTSent23beta10.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furtem -- 31 Mart 2008; 18:30:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MKV2VOB da MKV den MP4 e çevirilen dosyalar bundada olmuyor söyliyeyim... daha önce denedim ben bunu.

Ayrıca altyazı desteği sadece divx codec li dosyalarda işliyor... onun için yaş.

İmkansız şuan divx codec dışında herhangi bir dosyanın altyazılı izlenmesi... bi çözümü yok.

PS3 ün altyazı desteği yine yalan oldu umutlar diğer uptade e...
  • benim indirdigim mkv dosyalarında ing altyazı mevcut oluyo.. bunları mkv2vob ile vob formatına convert ettigimde altyazı gayet guzel cikiyo... ps3 te guzel guzel altyazılı seyredebiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: akoronel

benim indirdigim mkv dosyalarında ing altyazı mevcut oluyo.. bunları mkv2vob ile vob formatına convert ettigimde altyazı gayet guzel cikiyo... ps3 te guzel guzel altyazılı seyredebiliyorum

O işlem transcoding... 4.7gb bi film 3-4 saat sürer.
  • Deli edecek bu is beni yaw.mkv2vob ile saatlerce bekleyip conert edip altyazıyı gomuyorum fakat goruntu , ses senkronu rezalet. goruntu geliyor arkasında ses alt yazıyı saymıyorum bile
  • evet dedigin gibi transcode ediyorum. Cok uzun suruyo ama ben sonuctan gayet memnunum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.