Şimdi Ara

Futbolu Abartmayın | LÜTFEN OKUYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Futbol benim de hayatım ama neden bu kadar abartılıyor? Oynanan taktiği,hakem hatalarını vs eleştirirsinde bu gereksiz rekabet nedir ben anlayamadım.
    Bahsettiğim olay bugün eminim ki binlerce küfür,hakaret,kavga oldu. Bugün Anasına babasına sövdüğümüz kişiler için yarın birgün şehit haberi duyunca göz yaşı döküyoruz. Ama şehit olduktan sonra soruyormuyuzki hangi takımlı diye hayır tabiki çünki hepsi takım ayırt etmeksizin bizim için gidiyorlar.Binlerce kişi öldü içlerinde Fenerlisi,Beşiktaşlısı,Galatasaraylısı da vardı hepsi bizler için savaştı..Yapmayın arkadaşlar bir gün birbirimize muhtaç düşücez belki en kötü zamanınızda o ölümüne kaydığımız adamlar sizin yardımınıza koşacak. Böyle kendinizi kaptırıp insanlıktan çıkmayın. Bazen bende kendimi kaptırıyorum ama çokta pişman oluyorum. O sövülen analar için şimdi ağlıyoruz evlatsız kaldı diye..

Sadece saha değil rvp vs by17 , messi vs ronaldo gereksiz kapışmalar bile bizi birbirimize düşürmeye yetiyor..

Son olarak diyeceğim şu ki Aristotelesin siyaset için çok güzel bir sözü var:
    ''Sevdiklerinizle siyaset yapmayın, onlar hayatlarına devam ederken siz birbirinizi kırdığınızla kalırsınız.''
    Lütfen bu sözü futbola uyarlayın ve şu inatlaşmaları sonlandırın.. Benim amacım futbol kavgalarını sonlandırmak değil aslında ben Şehit haberlerine gerçekten çok üzülüyorum. Belki çok sövdüğümüz kişiler şimdi bizim için can verdi..Hepsinin ruhları şad olsun haklarını helal etsinler

• eyvallah cok haklisinda sen soyle bana forvetinde umut bulut denilen vasifsiz kazma capsiz herif varken nasil sovmemek mumkun ????yol soyle uygulamaya calisicam ciddiyimm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axhen0505

eyvallah cok haklisinda sen soyle bana forvetinde umut bulut denilen vasifsiz kazma capsiz herif varken nasil sovmemek mumkun ????yol soyle uygulamaya calisicam ciddiyimm

Vatan için hiçbir şey yapmamış daha belki kamuflaj yüzü görmemiş adamlar. Anca twitterden tweet atarak vatan kurtarmaya bilirler böyle adamların nesine üzüleyim. İçinden ne geliyorsa söyle bu vatan hainlerine..
  • "Stresinizi atın, gülün eğlenin ama oyun olduğunu unutmayın" diye yazdım itinayla eksilediler.

Var gerisini sen düşün.

• en komiği de şu; futbolcular yeniliyor. tamam üzülüyorlar ama sonuçta yıllık milyon avroları da cukkalıyorlar.

ee peki benim asgari ücretli vatandaşıma ne oluyo ki üzülüyor, kahroluyor?

kendini çizenler mi dersin, intihar edenler mi dersin.

fakat müzeyyen bu gereksiz bir tutku.

• Ya sev canım ona lafı yok kimsenin.
    Ama her ay binlerce avroyu alanlar senin kadar üzülmüyordur inan bana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.