Şimdi Ara

Futbolda tüm yetki Abdürrahim Albayrakta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dikkatinizi çekmiştir geldiğinden buyana hangi taktikten hangi oyuncunun oynamasını gerektiğini bile kendisi ayarladı yetmedi takımın hocasını kendisi seçti.Albayrak çok iyi kalpli düşünceli adamdır fakat bu profesyonel mi sizce renkdaşlar ? yada doğrumu diyelim ?

Ekşiden.

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Bence takımda bir sportif direktör bulunması lazım. Oyuncuların ihtiyaçlarıyla bire bir ilgilenecek, taktik-teknik işlere karışmadan oyuncularla diyalog içerisine girecek ve basındaki açıklama karışıklığını çözmek için futbolla alakalı tüm açıklamaları yapacak birisi olabilir.

Ama Albayrak doğru adam mı? Değil. Ben takıma bir artısı olduğunu sanmıyorum.

Açıkcası benim için başarı kıstasdır. Başarılı olduktan sonra profesyonelmiş değilmiş, duygusalmış pek de anlamı kalmıyor.

Orijinalden alıntı: ZlatanAhmedovic

Hele bir durun arkadaşlar, sportif başarı gelirse utanırsınız söylediklerinizden.
    Seversiniz-sevmezsiniz önemli olan Galatasaray'a faydalı olması.

Açıkcası benim için başarı kıstasdır. Başarılı olduktan sonra profesyonelmiş değilmiş, duygusalmış pek de anlamı kalmıyor.

görücez bro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • albayrak italyan bir takım giyip, pipo filan içse, diplomatik tavırlarla kalıp cümlelr kursa bakış açınız değişirdi. ama o bu halkın içinden birisi. adam anılarını anlatırken yurt dışında neler yaşadığını, nasıl bir yokluktan geldiğini, bir şişe soğuk suyu alırken bile vazgeçtiği anlar olduğunu anlatmıştı, çok etkilenmiştim.
  • Futbolumuzu ileriye götürmek istiyorsak tıpkı siyaset işlerinde din ile devlet işlerini ayırmak misali futbolda da profesyonellik ve duygusallığı birbirinden ayırmamız gerekiyor. Duygusallık yöntemi ve yöneticileriyle ancak kendi ligimizde başarılı olur takımlarımızı. Onun dışında pekte bir başarı beklememek lazım çünkü Avrupa'da duygusallığın yerini profesyonellik alalı uzunca yıllar oldu.

Orijinalden alıntı: chairman of the board

albayrak italyan bir takım giyip, pipo filan içse, diplomatik tavırlarla kalıp cümlelr kursa bakış açınız değişirdi. ama o bu halkın içinden birisi. adam anılarını anlatırken yurt dışında neler yaşadığını, nasıl bir yokluktan geldiğini, bir şişe soğuk suyu alırken bile vazgeçtiği anlar olduğunu anlatmıştı, çok etkilenmiştim.

Hocam link varsa atarmısın Merak ettim severim Abdürrahim Abi'yi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nationalsocial

Dikkatinizi çekmiştir geldiğinden buyana hangi taktikten hangi oyuncunun oynamasını gerektiğini bile kendisi ayarladı yetmedi takımın hocasını kendisi seçti.Albayrak çok iyi kalpli düşünceli adamdır fakat bu profesyonel mi sizce renkdaşlar ? yada doğrumu diyelim ?

Ali durust varken albayrak a laf düşmez emin olun .

Ali durust mayista başkan zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 05.08.2020
  • Bence harika bir yönetici. Millet siyasi düşüncesi yüzünden sevmiyor herhalde. Benim de siyasi düşüncem uyuşmuyor adamla ama seviyorum. Futbol da siyasetin işi yok.
  • Ya arkadaş adamı beğenirsiniz ya da beğenmessiniz saygı duyarım da elit yorum yapacam diye öyle bi saçmalıyorsunuz ki yok damacanayla ilişkiye giren insan barındıran bi ülkede yaşıyormuşuz yok öyle yok böyle ne diyeceğinizi şaşırdınız.

Sergen Yalçın gibi tembel adam bile çıkıp demiyor muydu Albayrak takım ruhu adına oyunculara çok olumlu yönde etki yapıyor , takım için çok önemli parça diye. Aynı şeyi Galatasaray'lı oyuncular da diyordu. Bu adam varken oyuncular daha çok mutlu.Oyuncular Albayrak'ın varlığında , Albayrak'ın yokluğuna kıyasla daha iyi. E bitti o zaman beni ilgilendirmez adamın ne derece profesyönel ne derece şekilci olduğu. Aksine olduğu gibi davranan bi adam olduğu , çok iyi Galatasaray'lı olduğu için takdir ediyorum.Rol yapmıyor ve yöneticiyim havalarına girmiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: judith

Bu ülkenin %60'ından fazlası

- Oğlum misafirlere hoşgeldin de ve terlik getir diyen annelerden
    - Evde don atletle dolaşan babalardan
    - Senin için dayak yiyen, kavgaya giden erkek kardeşlerden
    - Hemşehri muhabbetine girince %20'ye yakın indirim yapan esnaflardan
    - Kim kiminle üst komşu alt komşu ile ne yapmış non-stop dedikodusunu yapabilme yeteneğine haiz komşulardan
    - Buzdolabının yumurtalık kısmında yarım limon, coca-cola şişesinde pekmez saklayan hanımlardan
    - Din-vatan-avrat üçlemesinin kutsal sayıldığı ve buna küfür edilince öldürme hakkının doğduğuna inandığı insanlardan

oluşuyor. Hala neyin elitistliğin peşindesiniz ?

A. Albayrak cennet ülkemize fazla bile. Nerede yaşadığınızı unutuyorsunuz galiba.

Saygılar.

Rönesans akılcılığın halen yaşanmadığı arap kültürünün etkisi altında kalmış bir ülkeyiz albayrak profesyonel değildir bence.Ünal Aysal fazla geldi bu klube onu bile beğenmediler.

Ünal Aysal'ı kim beğenmedi ?

Yahu adam kulübü batıracak dedik bağırdık ama adımız beğenmediye çıktı.

Ne oldu sonunda.Resmen topuk oldu kaçtı.Hiç kimse yok Ünalımın eline yetkiyi vermediler şunu yapsın bunu yapsın diye.İnanın o yetkiyi verselerdi şurada 1-2 sene içerisinde o beğenmediğin arap milyarderlerin kulübü olacaktık.Buraya borsa oynamaya geldi ama kaybetti.Baktı işler kötüye gidiyor vınnnn.

Abdurrahim Albayrak gibi adamlar lazım bize.Maçı izlerken hop oturup hop kalkan,yenildiğinde isyan edip efsane takmayan,Doktor'un kendisine hayati tehliken var sakın maç izleme deyip o serumu koparıp Ali Sami Yen'e koşan adamlar lazım bize.Kurumsal olacağız diye elindeki yerlileri bitirme noktasına getirmenin alemi yok.

Kurumsal olmanın ve yönetilmeninde bir zamanı var.

• Albayrak duygusal adam doğrudur.

Yasal kulüp yönetiminde duygusallığa yer yoktur dedi Ali Dürüst,Albayrak, Adnan Öztürk'ü gayrı resmi biçimde kovdu. Duygusallıkla arınmış kurumsallaşma adi altında bir yönetim kurulu oluşturdu. 2 sene şampiyon olan takım bu oluşumdan sonra ne hale geldi herkes çok iyi biliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Cesare Prandelli

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: judith

Bu ülkenin %60'ından fazlası

- Oğlum misafirlere hoşgeldin de ve terlik getir diyen annelerden
    - Evde don atletle dolaşan babalardan
    - Senin için dayak yiyen, kavgaya giden erkek kardeşlerden
    - Hemşehri muhabbetine girince %20'ye yakın indirim yapan esnaflardan
    - Kim kiminle üst komşu alt komşu ile ne yapmış non-stop dedikodusunu yapabilme yeteneğine haiz komşulardan
    - Buzdolabının yumurtalık kısmında yarım limon, coca-cola şişesinde pekmez saklayan hanımlardan
    - Din-vatan-avrat üçlemesinin kutsal sayıldığı ve buna küfür edilince öldürme hakkının doğduğuna inandığı insanlardan

oluşuyor. Hala neyin elitistliğin peşindesiniz ?

A. Albayrak cennet ülkemize fazla bile. Nerede yaşadığınızı unutuyorsunuz galiba.

Saygılar.

Rönesans akılcılığın halen yaşanmadığı arap kültürünün etkisi altında kalmış bir ülkeyiz albayrak profesyonel değildir bence.Ünal Aysal fazla geldi bu klube onu bile beğenmediler.

Ünal Aysal'ı kim beğenmedi ?

Yahu adam kulübü batıracak dedik bağırdık ama adımız beğenmediye çıktı.

Ne oldu sonunda.Resmen topuk oldu kaçtı.Hiç kimse yok Ünalımın eline yetkiyi vermediler şunu yapsın bunu yapsın diye.İnanın o yetkiyi verselerdi şurada 1-2 sene içerisinde o beğenmediğin arap milyarderlerin kulübü olacaktık.Buraya borsa oynamaya geldi ama kaybetti.Baktı işler kötüye gidiyor vınnnn.

Abdurrahim Albayrak gibi adamlar lazım bize.Maçı izlerken hop oturup hop kalkan,yenildiğinde isyan edip efsane takmayan,Doktor'un kendisine hayati tehliken var sakın maç izleme deyip o serumu koparıp Ali Sami Yen'e koşan adamlar lazım bize.Kurumsal olacağız diye elindeki yerlileri bitirme noktasına getirmenin alemi yok.

Kurumsal olmanın ve yönetilmeninde bir zamanı var.

+1905

• ünal gitti Albayrak-Dürüst dümene geçti fark ortada.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.