Şimdi Ara

Futbolcuyum Sigara İçiyorum Lütfen Bakın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum abilerim ve kardeşlerim yaşım 15 daha once futbol oynadım bırakalı cok olmadı aılemdekı herkezı uzdum çevremdekı herkez altyapıya gıtmemı ıstıyordu tekniğim ve oyun zekam çok iyi veya çevremdekiler yanlıs soyluyor herneyse konuya geceyım dırek sigarayı yaklasık 2 3 senedır ıcıyorum hergun 6 7 dal en fazla 10 oda en fazla sigarayı ıstesem bırakabilme bilincine sahip bir insanım daha once yaptım gene yapabılırım arkadaşlar mesela bıraktım nesefım ne zaman açılır açıkcası koşamıyorum birsürü madalyam var okul takımından onları gordukce uzuluyorum ben bırakırsam ne zaman acılır nefesım kosabilirim yani hızlıyım ama çabuk kesiliyor nefes ve haziranda seçmeler var neyse herkeze şimdiden çok teşekkür ederim.

• ne zaman nefesim açılır hesabını bırak önce sigarayı bırak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 yaşında kanser olup geberince açılır nefesin.

15 yaşında sigara nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aleykum selam 15 yasindayimdan sonrasinj okumadim blok

• 12-13 yaşında sigaraya başlamışsın bırakabilecek iradeye sahibim diyorsun iraden olsaydı hiç başlamazdın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mangal Yürek Darius

12-13 yaşında sigaraya başlamışsın bırakabilecek iradeye sahibim diyorsun iraden olsaydı hiç başlamazdın.

+1 kendini kandırma

• Şimdiden bırak.
    Her gün sporunu yapmaya çalış.Yürüyüş vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12 yasinda Sigara ya baslayan 18 yasinda her turlu pisligi içer.

• Adam gibi soru sorduk adam diyo 15 yasından sonrasını okumadım falan filan adam gibi cevap atan atsın atmıyanda hiç atmasın yani akıl yaşta değil başta kafanıza göre takılın ama konuyla alakasız mesaj atan s.gitsin bukadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: DosSantosAverio

Adam gibi soru sorduk adam diyo 15 yasından sonrasını okumadım falan filan adam gibi cevap atan atsın atmıyanda hiç atmasın yani akıl yaşta değil başta kafanıza göre takılın ama konuyla alakasız mesaj atan s.gitsin bukadar basit

Aklın olsa hiç bașlamazdın sigaraya bir de sporcuyum diye geçiniyorsun senin gibi sporcu olmaz olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.