Şimdi Ara

Futbolcularda Gelişme Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi değiller. Ama bu sezon en iyi oynadığımız maç buydu bence.
    Mert: İyiydi
    Gönül: Her zamanki gibi iyiydi.
    Bekir: Klasik Bekir, kabız kabız işler yaptı yine ama istekliydi.
    Alves: Yine harikaydı.
    Egemen: İyiydi istekliydi.
    Meireles: Gerçekten tekniği çok iyi ve takım oyununa katkısı büyüktü. Bugün gayet istekliydi. Pres yapmayı biliyor.
    Alper: İstekli ve yetenekli. Bugün topu her alışında 3-4 kişi geçti.
    Xelçuniesta: Çok ama çok istekliydi. Şok press denedi sürekli. Ama teknik değil ne yazık ki.
    Kuyt: Zaten her maç istekli ve hırslı ama bugün iyi günündeydi.
    Webo: Yine koştu, istekli ve hırslıydı. Ama yetenek-teknik adına bir şey yok.
    Emenike ve Sow: İkisi de koy kaba etine rahvan gitsin havasındaydı. Emenike topu her alışında yürüdü. Çok isteksiz geldiler bana.
    Keşke Krasic'e şans verse Yanal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Meireles yorumuna katılamayacağım gerçekten çok kötüydü,dalga geçtiğimiz Maldonado şu adamdan çok daha iyi pas atıyordu hem de sağa sola değil ileriye
  • Bu sezon en iyi oynadığımız maç derken?
  • egemen oynadımı bugün.
    sadece 2. yarıyı izledim,bütün pozisyonlarda alvesi gördüm.
  • 2.yarı Egemen'i göremedik bile Alves'in isteğinden oynatmadı adamı :D ilk yarı gördük yine Egemen'i hava toplarında falan . Selçuk'u da 2. yarı çok beğendim , Emenike katlanılmayacak şekilde kötüydü ama asist yaptı . Mert'in başarısı , Necati'nin kötü oyunu biraz bizleri susturdu .
  • mert alper emenike sow ve webo dışındakilere katılmıyorum.
    gökhan kondisyon eksigi var çok cabuk düşüyor oyundan
    meireles sadece tek top yaptı topla 20metre koştuysa bişey bilmiyorum.
    selçuk .. neyse ban yemeyelim gereksiz yere,
    kuyt boşa koşuyor bal yapmayan arı resmen hırsını takdir ederim golünü de attı bugun ama maçın genelinde boşa koştu
    webo kendini yere atmalar falan bu takıma yakışmıyor, teknik yok şut yok adam geçme yok vasıfsız adam.
    sow emenike balon zaten emenike umarım elimizde patlamaz.
  • MEİRELES'e hiç katılmıyorum bence sahanın en kötüsüydü selçuk bile sırıtmadı o kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Quaresma'mız Yok Malesef !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çoğuna katılmıyorum eğer yorumların gibi oynasaydı takım maç 1-0 bitmezdi. kaleyi bulan 3-4 şutla kadıköyde maç mi biter ya?

rezaletti takım.
  • ben kesin başka maç izledim

• quote:

Orijinalden alıntı: I907

çoğuna katılmıyorum eğer yorumların gibi oynasaydı takım maç 1-0 bitmezdi. kaleyi bulan 3-4 şutla kadıköyde maç mi biter ya?

rezaletti takım.

bende aksine daha fazlasına katılıyorum ama neden mi böyle oynadık malesef kadromuz, kadrosu geniş Anadolu takımı kadrosu ondan 3 4 zor Fark yaratacak oyuncumuz az eskiden çok komutan var işçi yok derdik şimdi ters bir durum var komutan/komutanlar yok sahada.
  • Sizinle ayrı maçları izlemiş olmalıyız. Meireles denen futbolcu için bugün istekliydi ve pres yapıyor demeniz çok ilginç. Aldığı hiç bir topu olumlu kullanmadı. Kaç tane pas hatası yaptı, ben sayamadım. Attığı uzun topların hiçbiri hedefini bulmadı. Her zaman eleştirdiğimiz Selçuk ondan daha iyi oynadı. Takımın en iyisi Mert'ti. Zaten bu sezon oynadığımız (Arsenal maçı hariç) maçların tamamında kalecilerimiz maçın adamı oldu. Gerisini siz düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barney Stinson

mert alper emenike sow ve webo dışındakilere katılmıyorum.
    gökhan kondisyon eksigi var çok cabuk düşüyor oyundan
    meireles sadece tek top yaptı topla 20metre koştuysa bişey bilmiyorum.
    selçuk .. neyse ban yemeyelim gereksiz yere,
    kuyt boşa koşuyor bal yapmayan arı resmen hırsını takdir ederim golünü de attı bugun ama maçın genelinde boşa koştu
    webo kendini yere atmalar falan bu takıma yakışmıyor, teknik yok şut yok adam geçme yok vasıfsız adam.
    sow emenike balon zaten emenike umarım elimizde patlamaz.

Meireles'in işi pas ve press. Dribbling değil.

• istekli,istekli,istekli....
  • başta meireles olmak üzere bir kısmına katılmak mümkün görünmüyor,

ayrıca 12 futbolcudan bahsedilmiş totalde yani yok sayılanlar var içlerinde ki varsayılanlardan daha kötü olmadıkları halde

yani kasıt var.
  • Alves harika değil. Muazzam bir adam. Yılın transferi bence.
  • Bu Meyronun işi ne kıyak he adam gibi pres yapma yok, al pası ver geriye al pası ver sola arada 3-5 şut at
  • Objektif olduğunu düşünmüyorum takımdaki çoğu oyuncumuz vasattı kuyt biraz çabaladı ve galibiyet onun sayesinde geldi ben her ne kadar sevmesemde kendısını hakkını yıyemem bu maçta ve maça gelecek olursak tam anlamıyla değerlendırmesi budur ;

Evet sayın seyırcıler mert çıkardı
    Mertten müthiş bir reflex
    Mert uzandı ve aldı
    Mert mert mert
    Erkan vurdu ve Yine mert
    Aman allahım yine mert bu çocuk neler yapıyor böyle
    Penaltı necati vurdu ve yine Mert
    Mert volkanı zorlar gibi ne düşünüyosun abi? Bu arada yine mert çıkardı sayın seray severler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Bu sezon en iyi oynadığımız maç derken?

Tek resmi galibiyetimiz ondan demiştir büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Bu sezon en iyi oynadığımız maç derken?

Tek resmi galibiyetimiz ondan demiştir büyük ihtimal

2 maç içindemi
  • Macta kaptan kim cikti ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.