Şimdi Ara

Futbolcular Quaresma'yı İstemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beşiktaş'ta aylardır bir türlü çözüme kavuşmaya Quaresma konusu hala gündemdeki sıcaklığını koruyor.

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran'ın, Ricardo Quaresma'yla bugün kulüp binasında yaptığı görüşmenin ardından Portekizli futbolcunun ücretinde 750 bin euro indirime gitmeyi kabul etmesine rağmen Kıran'ın görüşmeyi bir sonra ki haftaya ertelemesinin altında dikkat çekici bir detay yatıyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın İzmir'de katıldığı bir organizasyonda yakın çevresine yaptığı açıklamalar olayı farklı bir boyuta taşıyor.

Manuel Fernandes başta olmak üzere, Beşiktaş futbol takımı oyuncularının Quaresma'dan rahatsız olduğu ve Teknik Direktör Samet Aybaba'ya takıma dönmemesi yönünde görüş bildirdikleri, teknik heyetin de oyunculardan gelen tepkilerin ardından takım içerisinde çıkabilecek muhtemel huzurluklar nedeniyle Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'nın takıma tekrar dönmesine sıcak bakmadığı öğrenildi.

Samet Aybaba'nın aylardır süren bu süreçte asıl tereddütünün yıldız futbolcunun aldığı ücret değil takım içerisinde yaşanılabilecek tatsızlıkların olduğu belirtildi.

Beşiktaş yönetiminin önümüzdeki hafta yapılacak toplantıda bu konuyu masaya yatıracağı ve yıldız oyuncuyla ilgili kesin kararını vereceği öğrenildi.

Kaynak: Kartalbakışı Özel Haber

• Bende istemiyorum gitsin takımdan bir kurtulamadık gitti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden bu adama yaprak dökümündeki ferhunde muamelesi yapılıyor ? ne yapmış takım arkadaşını soyunma odasına kitleyip tekme tokat dövmüş mü ne yapmış ? tamam takıma alınmaması için geçerli sebepler (maddi ve performans anlamında) olabilir ama böyle lanetliymiş de girdiği her ortama bu laneti yayıyomuş muamelesi yapılması saçma, dışkısı çıkarıldı.

hayır yanii ne yapıcak anlamıyorum. ilk çıktığı antrenmanda takımın reisini dövüp "buranın ağası benim artık ulan" mı dicek ? ne geçiyo akıllarından. veya takım içinde "şu sana böyle demiş" gibisinden dedikodu çıkarıp milletin arasınımı bozucak. takımdan birinin karısına kızına mı sarkıcak ? ulan ne yapıcak biri söylesin bana ben anlamıyorum bu huzursuzluk işini
  • Kaynak fotomaçtan farksız o yüzden yav he he
  • Önceden çıkmış bir problem gayet normaldir.Daha önce de yazmıştım, kendi evinde vereceği samimi bir yemek tüm oyuncularla arasını düzeltir.Tabi Ferdi reyizle arasında başka bir husumet varsa umarım onu da en kısa zamanda çözerler.Her şey Q7'ye bağlı yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

neden bu adama yaprak dökümündeki ferhunde muamelesi yapılıyor ? ne yapmış takım arkadaşını soyunma odasına kitleyip tekme tokat dövmüş mü ne yapmış ? tamam takıma alınmaması için geçerli sebepler (maddi ve performans anlamında) olabilir ama böyle lanetliymiş de girdiği her ortama bu laneti yayıyomuş muamelesi yapılması saçma, dışkısı çıkarıldı.

hayır yanii ne yapıcak anlamıyorum. ilk çıktığı antrenmanda takımın reisini dövüp "buranın ağası benim artık ulan" mı dicek ? ne geçiyo akıllarından. veya takım içinde "şu sana böyle demiş" gibisinden dedikodu çıkarıp milletin arasınımı bozucak. takımdan birinin karısına kızına mı sarkıcak ? ulan ne yapıcak biri söylesin bana ben anlamıyorum bu huzursuzluk işini

halı sahada maç yapıyosun düşün adam eli belinde dolaşıyor deli olmazmısın kafasına göre hareketler falan huzursuzluk bundan olur bir yerde insanlar topluca hareket ediyorsa sende onlarla ediceksin etmezsen dışlanırsın böle ben istemiyorum gelmesii takıma gelicek yine bi havalar takımı o kurtarıyo sanki gitsin portoda oynasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Bende istemiyorum gitsin takımdan bir kurtulamadık gitti.

Aynen bıktırdı yaa.Oynasın ilk maçtan kırmızı kart yer.Söylemedi demeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer fernandes ile quaresma kavgalı haberleri ve tüm takımın quaresmayı istemediği doğruysa ve quaresma takıam döndürülürse gerçekten bu sene beşiktaş maçlarını izlemeye gerek yok, bu sene de çöpe gider.
  • O sitenin sahibi Levent Erdoğan.

Radyolara bağlanıp Quaresmaya sallayan yerden yere vuran Levent Erdoğan.

Quaresma Feda derken böyle bir haberin yapılması ne kadar manidar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

[size=4]neden bu adama yaprak dökümündeki ferhunde muamelesi yapılıyor ? ne yapmış takım arkadaşını soyunma odasına kitleyip tekme tokat dövmüş mü ne yapmış ? tamam takıma alınmaması için geçerli sebepler (maddi ve performans anlamında) olabilir ama böyle lanetliymiş de girdiği her ortama bu laneti yayıyomuş muamelesi yapılması saçma, dışkısı çıkarıldı.

sen bunları mı izliyordun amanın da aman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.