Şimdi Ara

futbol taraftarlarından nefret ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Caddebostan iskele sokakta oturuyorum, fenerliler davul çalmaya başladı sokağın ortasında. Statta yapsalar anlarım da stat yaklaşık 10 km ötede. Kafam şişti, umarım kaybederler de şampiyonluk mutluluğu kılıfı altında içlerindeki yozlaşmoş duyguları ve hayvanlığı sabaha kadar milleti rahatsız etmek için kullanmazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takım tutan insanlar kadar boş kimse yok gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Caddebostan iskele sokakta oturuyorum, fenerliler davul çalmaya başladı sokağın ortasında. Statta yapsalar anlarım da stat yaklaşık 10 km ötede. Kafam şişti, umarım kaybederler de şampiyonluk mutluluğu kılıfı altında içlerindeki yozlaşmoş duyguları ve hayvanlığı sabaha kadar milleti rahatsız etmek için kullanmazlar.

son kurduğun cümlelerden sonra çok iyi tespit yaptığını düşünen entel birisin gibime geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albay Hardal

Takım tutan insanlar kadar boş kimse yok gerçekten.

Fenerbahçeliyim.evde oturdum maçımı izliyorum.sana ne zararım varda boş insan oldum şimdi ? saçma sapan genellemeler yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Caddebostan iskele sokakta oturuyorum, fenerliler davul çalmaya başladı sokağın ortasında. Statta yapsalar anlarım da stat yaklaşık 10 km ötede. Kafam şişti, umarım kaybederler de şampiyonluk mutluluğu kılıfı altında içlerindeki yozlaşmoş duyguları ve hayvanlığı sabaha kadar milleti rahatsız etmek için kullanmazlar.

Nick-Entry

BALgamlı baykuş tükürseydin kafalarına ?
  • +1 de benden gelsin.
    İnsan niye bir şirketin fanatikliği için başka birine üstünlük kurmaya çalışır ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

+1 de benden gelsin.
    İnsan niye bir şirketin fanatikliği için başka birine üstünlük kurmaya çalışır ki?

buna bir takım açıklamalar getirilebilir. sosyolojik olarak, ciddi bir boşluğu doldurduğu iddia edilebilir. fakat bu derece fanatiklik, birbirini zerre kadar tanımayan insanların birbirine duyduğu bu nefret, akıl alır cinsten değil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstifa ediyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boş insanlar çareyi fanatiklikte buluyor.
  • suan sokakda silahlar patlıyor ne gerek var simdi anlamadım? gerizekalı herifler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.