< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldforger -- 7 Mart 2024; 21:56:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Futbol niye bu kadar popüler anlamıyorum (3. sayfa)
-
-
Futbol oynamak zevkli ancak takip etmek harbiden sıkıcı bir is.Izlemek açısından da zevkli değil.Bir bilardo,tenis,masa tenisi,voleybol değil.Absurt sporları izlemek de eğlenceli örneğin paraşütle atlama,motocross,ralli vs gibi.
Gecen arkadaşlarla kahveye gittik maç izlemeye 50tl verdim maç için,içim acıdı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
anladım...
dediğim gibi görüşünüze saygı duyarım...
ben bu akşam exxen'de fenerbahçe'nin maçını izledim...
her atakta o gol olma ihtimali sonrası oluşan heyecan ve sonra o ihtimalin değerlendirilememesi sonrası gelen o "ah be" duygusu, mastercard reklamında da dedikleri gibi, paha biçilemezdi...
kendi görüşümce tabi...
_____________________________ AMD FX 8300, Gigabyte GA-970A-D3, Kingston 2x2GB Hyperx 1600Mhz + Kingston 2x4GB Hyperx 1600Mhz, Seclife HD 5450 1GB 64Bit DDR3, Toshiba 480GB Sata3 SSD + Seagate 2TB Sata3 HDD, Seasonic 750W, Coolermaster ATX Kasa -
sanırım fenerbahçelisiniz ,sevdiğiniz takım oldugu için olabilir belki. gördügüm kadarıyla insanlar tuttukları takımdan baska takımın maclarına pek heyecanlanmıyor. ben herhangi bir takım tutmadıgım için herhangi bir takımın gol atma ihtimali bir duygu uyandırmıyor, özellikle 90 dakika izleyecek kadar . Bir maçta aşırı istisna bir durum olduysa rakip 5 + kişiyi geçmişse , 50 + metreden gol attıysa veya kaleci orta sahada dolaşırken... vb gibi komik anlar olursa dönüp bakarım bir kaç saniye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldforger -- 8 Mart 2024; 3:21:9 >_____________________________ -
aslında beşiktaş taraftarıyım...
fakat babam fenerbahçe taraftarı olduğu için, kendisini desteklemek adına avrupa maçlarını beraber izliyorum ve destekliyorum...
_____________________________ AMD FX 8300, Gigabyte GA-970A-D3, Kingston 2x2GB Hyperx 1600Mhz + Kingston 2x4GB Hyperx 1600Mhz, Seclife HD 5450 1GB 64Bit DDR3, Toshiba 480GB Sata3 SSD + Seagate 2TB Sata3 HDD, Seasonic 750W, Coolermaster ATX Kasa -

_____________________________ -
Motocross, ralli izlemek futboldan daha sıkıcı bence.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı