Şimdi Ara

futbol holiganlığını anlayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uğruna savaştığın adamlar her yıl 10 milyon tl kazanıyor. sen 25bin tl. sen orada hayatını riske atıyorsun birini öldürsen hapise birisi seni öldürse mezara gidiyorsun , adamsa güle güle evine gidip pompa yapıyor.

futbol holiganlığını anlayamıyorum , kimin için bu kadar savaş/çaba ?

• 25 bin tlye razı olanlarımızda var hayat çok zort be abi.
  • 25.000 kazanan kim var la bu yaşta.23 yaşındayım aldığım 1000 den 12000 yapıyor yıllık.

Hedeflediğim işler tutarsa yılda 40.000 leri göreceğim 4 yıla inşallah.

Tabi forumumuzda zengin olanlar başka.
  • Son 3 yildir yeni stada gectigimizden beri kimileri sever kimileri sevmez ama tribun olarak seviye atladigimizi dusunuyorum kufur bile edilmiyor stadta besiktas maci olsun kadikoydeki sampiyonluk maci olsun bugünude gordukten sonra bir kere daha iyi ki galatasarayliyim dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

uğruna savaştığın adamlar her yıl 10 milyon tl kazanıyor. sen 25bin tl. sen orada hayatını riske atıyorsun birini öldürsen hapise birisi seni öldürse mezara gidiyorsun , adamsa güle güle evine gidip pompa yapıyor.

futbol holiganlığını anlayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

uğruna savaştığın adamlar her yıl 10 milyon tl kazanıyor. sen 25bin tl. sen orada hayatını riske atıyorsun birini öldürsen hapise birisi seni öldürse mezara gidiyorsun , adamsa güle güle evine gidip pompa yapıyor.

şizoferinin en basit hali şizofren koluma uzaylılar çip taktı diye kolunu deşiyor.

şimdi bu nasıl anormalse tarftarlıktan holiganlığa geçişte aynısı .

biz anlayamayız onların düşünce şekli hastalıklı ama bunu kabul etmezler .

Trabzon seyircisi haksız ama yapilan tahrikler federasyonun beceriksizliği falan zemin hazırlıyor buna .

nasıl her tür psikiyatrik rahatsılığın altında çocukluktan gelen travmalar anne baba ilişkileri vs varsa holiganizmdede aynısı var.

sakat bir ortamda doğar sürekli acı çektirilirse bir taraftara holigan olma ihtimalleri artıyor.

• Cehalettir bunun adi, seyreden de oynayan da cahil olunca ortaya boyle manzarakar cikiyor. Birinden biri duzgun olursa zaten sorun olmaz. 10 milyon aliyor dedigin adam cahil, 25 bin aliyor dedigin adam da cahil. Tribundeki degisken 20.000 kisiyi egitemeyecegine gore once sahadaki sabit 30 - 40 kisiyi egiteceksin ki boyle seyler yasanmasin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seni hayatında mutluluktan ağlatabilen çok şey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

Seni hayatında mutluluktan ağlatabilen çok şey var mı?

Sevinirken istediğin gibi sevin ucu açık ama üzülmenin/sinirlenmenin sınırı olması lazım bence. bende Galatasaraylıyım bende gs yenince günüm güzel geçiyor yenilince üzülüyorum , youtubeda videolar izleyince tüylerim diken diken oluyor.

Avrupa maçıydı hangisi şuan hatırlamıyorum köy takımı diyorlardı ve elenmiştik hani , maç sonu ayhan akman çıkarken güle güle dışarda seyirci var mı diyordu o gün ışıklar çaktı benim beynimde adamların umrunda değilken hiç bir şey ben mi savuncam koca galatasarayı. adamlar milyon dolarlar kazanıyor onların umrunda değil ben o milyon dolar kazanan adamı karşılıksız hatta para vererek savunmak saçma geliyor bana.

• Fanatizmle kafayı bozan insanlar dışında kimse anlayamıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

1000 Trabzonlu 10000 Fenerliyi yok eder. Benim görüşüm bu.

sihirbaz mısınız olm siz
  • Akşam olay cıkaranlar bulunup öldürülmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.