Şimdi Ara

Futbol bölümü Yöneticileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiçbiri işini yapmıyor.Fenerbahçe bölümünde Beşiktaş taraftarlarını hedef alan konu açılıyor şikayet edildiğinde "işlem yapılacak neden görülmemiştir" deniyor.

Neden konunun kapatılması gerektiği söylendiğinde dalga geçer gibi gidin desteğe şikayet edin deniyor.

Futbol bölümü adı üzerinde futbolla ilgili konuların tartışıldığı bölüm.Fenerbahçe futbol bölümünde Beşiktaş taraftarını tartışmanın açıklaması yapılsın lütfen.

http://forum.donanimhaber.com/m_111441191/f_y//tm.htm#111441191 Bahsi geçen konu.

Ne yapmasını gerektiğini bilmeyen yönetici @Markus Schulz

• Taarin T kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarımı çarpıtmasanız daha güzel olacak.Ben size "Memnun değilseniz desteğe yazın burası destek değil. İyi günler. " yazdım.

Siz bana "-Şaka mısınız siz nasıl yöneticisiniz ? fenerbaheç bölümünde beşiktaşlı hal ve hareketleri diye konu açılıyor ve işlem yapılacak durum görülememiştir diyorsunuz.Beceremiyorsanız bırakın yahu bu nasıl iş
    -Burası futbol bölümü bilmiyorsanız öğretsinler.Beşiktaşlıların tartışılacağı bölüm Fenerbahçe futbol bölümü değil." yazdınız.

Konuda üyeler şikayetleri ve yaşadıklarını yazmışlar.Konuda sadece FB'li üye değil GS'lı üyeler de bulunmakta.Beşiktaş bu takımların rakibi olduğunda göre üyeler bunu tartışabilir düzeyli bir şekilde.Forumun amacı zaten bir şeyleri tartışıp, bilgi alış-verişi yapmaktır.Bende bu konuda bir sorun görmediğim için reddettim.

Umarım yardımcı olabilmişimdir , iyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

Yazdıklarımı çarpıtmasanız daha güzel olacak.Ben size "Memnun değilseniz desteğe yazın burası destek değil. İyi günler. " yazdım.

Siz bana "-Şaka mısınız siz nasıl yöneticisiniz ? fenerbaheç bölümünde beşiktaşlı hal ve hareketleri diye konu açılıyor ve işlem yapılacak durum görülememiştir diyorsunuz.Beceremiyorsanız bırakın yahu bu nasıl iş
    -Burası futbol bölümü bilmiyorsanız öğretsinler.Beşiktaşlıların tartışılacağı bölüm Fenerbahçe futbol bölümü değil." yazdınız.

Konuda üyeler şikayetleri ve yaşadıklarını yazmışlar.Konuda sadece FB'li üye değil GS'lı üyeler de bulunmakta.Beşiktaş bu takımların rakibi olduğunda göre üyeler bunu tartışabilir düzeyli bir şekilde.Forumun amacı zaten bir şeyleri tartışıp, bilgi alış-verişi yapmaktır.Bende bu konuda bir sorun görmediğim için reddettim.

Umarım yardımcı olabilmişimdir , iyi akşamlar.

Forumun amacı zaten bir şeyleri tartışıp, bilgi alış-verişi yapmaktır.Bende bu konuda bir sorun görmediğim için reddettim.

Futbol bölümünün amacı futbol tartışmaktır.Beşiktaş-Fenerbahçe-Galatasaray ve diğer alt başlıklara bölünmesinin nedeni de ilgili takımların bölümlerinde tartışılmasıdır.

Beşiktaş bölümünde Fenerbahçe taraftarlarının şikeyi reddetmesinin komik olduğu konusunu tartışmak istiyorum ve bundan şikayetlerimi dile getirmek istiyorum.Kurallar dahilinde mi acaba ?

• http://forum.donanimhaber.com/m_111452197/tm.htm

Bu konu niçin kilitlendiyse o konu da kilitlenmeli
    Mahkeme kararıyla reddedilmiş bir şeyi konu açarak kışkırtmaya çalışmak tartışma/bilgi alışverişi değildir.Ama isterseniz sizde Fenerbahçe'li üyelerin sizin bölümünüze gelip yazmasından vs şikayetçi olup fikir alış-verişi yapabilirsiniz.

3. Üye veya yönetici şikayetleriniz için aynı şekildehttp://forum.donanimhaber.com/support.asp adresinden bildirim açmanız gerekmektedir. Bu yönde açılan konular haber verilmeksizin kilitlenebilir, silinebilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_34726970/tm.htm

We´ll be ready when the curtain might fall...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ülke Gündemi bölümü hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.