Şimdi Ara

Futbol Bölümü - Adaletsiz , Yanlı Yönetim Anlayışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen silmeye devam ettikçe ben de konuyu açmaya devam edeceğim powercığım. Utanmadan konuyu siliyor bir de. Gerekçe de yok. Bu foruma yakışmayan bu bölüme yakışmayan bir yöneticisin herkes de biliyor.

http://b1202.hizliresim.com/u/h/2rbmv.jpg

http://img2.ressim.net/out.php/i5549254_jpg-jpg

Alıntı yapıp smiley koyduğum için 15 günlük bölüm uzaklaştırması vermiş arkadaş.

Dip Not : İstediğin kadar sil ben konuyu tekrar açacağım. Kural ihlali falan da yok. Dürüst , mert bi adamsan cevap verirsin

• birader tek karakter veya tek smileylik mesajlar ceza sebebi, fenerbahçe bölümüne yazamamak ne kadar büyük bir dertmiş anti-fenerliler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemikkıran Pepe

birader tek karakter veya tek smileylik mesajlar ceza sebebi, fenerbahçe bölümüne yazamamak ne kadar büyük bir dertmiş anti-fenerliler için

Sorun verilen cezada değil zaten. Bazı üyelerin bariz bir şekilde kollanıp, bazı üyelere eften püften sebeplerle ağır cezalar verilmesi.
    Kurallar neyse herkese eşit olarak uygulanmasını talep ediyoruz, renk ayrımı yapılmadan..

Burası ne antu, ne ultraslan, ne de çarşı forumu. Ancak son birkaç aydır forum yönetiminin, daha doğrusu gönül verdiği renklerin etkisinde kalıp tarafsızlığını kaybeden yöneticilerin uyguladığı yaptırımlar.

Ben bir Galatasaraylı olarak, normal bir maç konusunda sıradan birşeyi yazarken bile 2 kere düşünüyorsam, kendimi ''antuda yazan bir Galatasaraylı'' gibi hissediyorsam bu işin içinde bir b.kluk vardır kimse kusura bakmasın.

Eğer antuya çevireceklerse burayı açık açık söylesinler bize, basıp gidelim. Sinir sistemimize yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

quote:

Orijinalden alıntı: Kemikkıran Pepe

birader tek karakter veya tek smileylik mesajlar ceza sebebi, fenerbahçe bölümüne yazamamak ne kadar büyük bir dertmiş anti-fenerliler için

Sorun verilen cezada değil zaten. Bazı üyelerin bariz bir şekilde kollanıp, bazı üyelere eften püften sebeplerle ağır cezalar verilmesi.
    Kurallar neyse herkese eşit olarak uygulanmasını talep ediyoruz, renk ayrımı yapılmadan..

Burası ne antu, ne ultraslan, ne de çarşı forumu. Ancak son birkaç aydır forum yönetiminin, daha doğrusu gönül verdiği renklerin etkisinde kalıp tarafsızlığını kaybeden yöneticilerin uyguladığı yaptırımlar.

Ben bir Galatasaraylı olarak, normal bir maç konusunda sıradan birşeyi yazarken bile 2 kere düşünüyorsam, kendimi ''antuda yazan bir Galatasaraylı'' gibi hissediyorsam bu işin içinde bir b.kluk vardır kimse kusura bakmasın.

Eğer antuya çevireceklerse burayı açık açık söylesinler bize, basıp gidelim. Sinir sistemimize yazık.

fenerliler de çok ceza alıyoruz diye şikayetçi, beşiktaşlılar da. kendinizi acındırmayın burada. ben de paso banlanıyorum ama 10 kere konu açmıyorum. ya gidin forumdesteğe mesaj atın ya şikayet sistemini kullanın. he tabi işi gücü fenerbahçe bölümünde milleti kışkırtmak olan kişiler için oradan ayrı kalmak büyük eksiklik, arkadaşın bu kadar dert etmesini de anlayabiliyorum aslında.

• powerstorm'un davranış biçimi, yanlı ceza tutumu, böyle kaliteli bir forumun yöneticiliğine yakışmıyor malesef.
  • Herkes şikayetçi forumdan. Kimse de taşın altına elini sokmuyor arkadaş. Herkese cevap yetiştirmek zorunda değilsiniz. Biraz akışına bırakın, sallamayın herkesi, herşeyi.
    Baktığın zaman alıntı masum duruyor ama sonuçta birileri tahrik olup şikayet etmiş demek ki. Uzatmamak lazım.
    Bana sorsan İslam Çupi'nin bu sözüyle böyle dalga geçilmesi benim de hoşuma gitmiyor ama şikayet etme ihtiyacı hissetmiyorum. Demek ki herkesin tahrik noktası farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Herkes şikayetçi forumdan. Kimse de taşın altına elini sokmuyor arkadaş. Herkese cevap yetiştirmek zorunda değilsiniz. Biraz akışına bırakın, sallamayın herkesi, herşeyi.
    Baktığın zaman alıntı masum duruyor ama sonuçta birileri tahrik olup şikayet etmiş demek ki. Uzatmamak lazım.
    Bana sorsan İslam Çupi'nin bu sözüyle böyle dalga geçilmesi benim de hoşuma gitmiyor ama şikayet etme ihtiyacı hissetmiyorum. Demek ki herkesin tahrik noktası farklı.

Mesele tahrik olmak olmamak meselesi değil aslında, buradaki sorun tarafli ve öfke dolu bir yöneticinin aynı emsal davranışlara, renge göre farklı ve abartılı ceza kesme tutumu. Yönetici dediğin güven vermeli, adeletli, saygı duyulan insan olmalı fakat powerstrom bu adeletsiz ve öfke dolu tutumu ile bütün inandırıcılığı kaybetmiş durumda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben en çok cumartesi gününü bekliyorum. Bakalım ne sebeplerden dolayı saçma sapan cezalar yiyeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Herkes şikayetçi forumdan. Kimse de taşın altına elini sokmuyor arkadaş. Herkese cevap yetiştirmek zorunda değilsiniz. Biraz akışına bırakın, sallamayın herkesi, herşeyi.

Mesele tahrik olmak olmamak meselesi değil aslında, buradaki sorun tarafli ve öfke dolu bir yöneticinin aynı emsal davranışlara, renge göre farklı ve abartılı ceza kesme tutumu. Yönetici dediğin güven vermeli, adeletli, saygı duyulan insan olmalı fakat powerstrom bu adeletsiz ve öfke dolu tutumu ile bütün inandırıcılığı kaybetmiş durumda

Bana sorarsan kimse yöneticilerden memnun değil. Bu da taraf olmak değil de daha çok tutarlı ceza vermeleriyle alakalı. Yani tarafsızlar muhtemelen ama tutarlı cezalar verilmiyor.

• Cevap: Yenilmez Armada İçin video yaptım Beyler @ 2 Mart 2012; 23:32:46
    G.Saray Medical Park, Yunanistan'ın Olympiakos takımına 88-81 yenildi ve Top 8'e kalma şansını yitirdi.
    Mesaj tipi: Forum mesajı

bi tuhaflar.bu mesaja bile 15gün ceza verdiler, seninkine 30vermediklerine şükret.
  • adam fenerli arkadaşlar arkasına gücüde aldımı yapacak birşey yok zırlar her yerde fb bölümüne bakan yok ben bakıyorum diye ama gelipte bi yönetici alımı yapmaz gs bölümünde rezillik hat safhada kaç kişi 15 gün ceza almış belli değil maç konusunu uplayan gsli olmayacak yensek bile tadını çıkaramayacağız forumun içine edip bıraktığın için tşkler powerstorm tşkler tşkler...
  • İstediğimiz kadar yazalım birazdan gelip konuyu silecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

İstediğimiz kadar yazalım birazdan gelip konuyu silecek

Cezanın hesabını burada verme zorunluluğun yok. Uyarın üzerinden cevabı okuyabilirsin.
  • Bugüne kadar bu ve benzer konulara hiç yorum yapmadım ama powerstorm olarak sizin galatasaray taraftarına karşı ciddi bir ön yargınız olduğunu düşünüyorum. Sizin adınızın geçtiği ve yönetiminizden memnun kalmayan pek çok kullanıcı gözüküyor. Bunlara ek olarak açılan bu konularda gösterilen ekran görüntülere bakınca haksız ve biraz yakışıksız bir tutum sergilenmiş görüşü ağır basmakta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerstorm

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

İstediğimiz kadar yazalım birazdan gelip konuyu silecek

Cezanın hesabını burada verme zorunluluğun yok. Uyarın üzerinden cevabı okuyabilirsin.

Okudum. Haklıymış arkadaş ok diyorum sadece. Ben bu forumda genel admin'im yazmış bir de. Tamam arkadaşım ne yaparsan yap. Köpeksiz köy bulmuşsun değneksiz dolaşmaya devam et. Smiley'e 15 gün ceza demek. Hadi sana hayırlı tıraşlar.

• Tarafsız davranıyorlar falan eyvallah bir şey demem de @Johnny Bravo, Gs-Bjk maçından sonra onların maç konusundaki mesajlarını gördükten sonra bu konuda konuşma hakkının olduğu pek düşünmüyorum renkdaşın olarak. Bir Galatasaraylı'ya yakışmayan davranışlar yapmayacaksın önce ki, hakkını arayabilesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Tarafsız davranıyorlar falan eyvallah bir şey demem de @Johnny Bravo, Gs-Bjk maçından sonra onların maç konusundaki mesajlarını gördükten sonra bu konuda konuşma hakkının olduğu pek düşünmüyorum renkdaşın olarak. Bir Galatasaraylı'ya yakışmayan davranışlar yapmayacaksın önce ki, hakkını arayabilesin.

Beşiktaş bizim rakibimiz değil dedim. Ne var bunda arkadaşım ? Hadi onu geçtim muahaha koymak 15 gün bölüm cezasını hak eder mi senin vicdanında ?
  • Ya bu adamlar alt tarafı forum sitesinde yönetici.
    Siz de alt tarafı üyesiniz. Bu forum üzerinde bir yatırımınız yok. Hele FB bölümü üstünde bir işiniz yok. Ortaya vicdan falan atıyorsunuz da yahu ne vicdanı adam alt tarafı bölüm cezası vermiş. Sanki ömür boyu hapis yedin. Ben aşırı buluyorum bu tepkileri. Üyeliğin sınırsız çizilse neyse.
    Johnnyciğim alınma lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

Ya bu adamlar alt tarafı forum sitesinde yönetici.
    Siz de alt tarafı üyesiniz. Bu forum üzerinde bir yatırımınız yok. Hele FB bölümü üstünde bir işiniz yok. Ortaya vicdan falan atıyorsunuz da yahu ne vicdanı adam alt tarafı bölüm cezası vermiş. Sanki ömür boyu hapis yedin. Ben aşırı buluyorum bu tepkileri. Üyeliğin sınırsız çizilse neyse.
    Johnnyciğim alınma lütfen.

Veremez abi. 3-5 tane 16-17 yaşlarında çocuklar bizim bölümde cirit atıyor. Trollemedikleri konu yok. Chuckly denen eleman Josh Shipp'in ayağı kırıldı adlı konuda " çok kıl oluyordum zaten " falan yazıyor. Allahın verdiği beyini biraz kullanmak lazım.

• haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz.Bu konuda yazdıklarınız size yardımcı olmayacaktır,sizin durumunuza da fayda saglamayacaktır.Adil ceza olmadıgını bende düşünüyorum ama bunu anlatırken daha sakin ve mantıklı olmalısınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.