Şimdi Ara

Futbol Basketbola Donusuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Artik siyahi futbolcular cok daha on planda ve ilerde daha da artacak. Suanda on planda olmamasinin tek sebebi zeka faktoru. Nbaye bakarsaniz alayi amerikada egitim aliyor ve zekasini kulllanan oyuncular fizikleri de eklenince lebron gibi olaganustu oyuncular cikiyor. Ama futbolda afrika dogumlular olunca zekasini kullanamayan tipler oluyor. Dikkat ederseniz artik takimlar ozellikle fransiz takimlari daha cocuk yasta bulup getiriyorlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Siyah beyaz ayrımı yapmak çok doğru olmasada siyahi oyuncular daha bir sprinter, fizik özellikleri yüksektir. Beyazlar ise oyun bilgisi ve mental açıdan genel olarak daha başarılı.

    Mental açıdan bakarsak dünyanın en iyi kalecileri diye liste yapsak beyaz kaleciler açık ara önde gelir. Konsantrasyon seviyesi, soğukkanlılık siyahilere göre daha fazla. Hatta motive, süreklilik örneği olarak bakarsak F1'de Hamilton dışında siyahi pilot yok. Hamilton'un da en büyük problemi süreklilik ve Alonso gibi komple pilot olamamasıdır.

    Ben NBA'de ki gibi siyahiler daha baskınlaşmasına katılmıyorum. Bugün en basitinden Messi, Ronaldo beyaz ve bunların varislerinin çoğunluğuda beyaz. Futbol basketbola oranla biraz daha komplike bir oyun. Bireyselliğin arttığı fiziksel sporlarda evet siyahiler daha iyidir.
  • bunun sebebi canla başla çalışmazlarsa afrikada açlıkla yaşayacakları aileme bakmmalıyım ailemi iyi yaşatmalıyım psikolojisiyle maçlara asılıyorlar ve iyi futbolcu oluyolar
  • Genetik yapiyla ilgili bence. O zihinsel soruna bende katiliyorum ve nedeni olarak egitim diyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış kişiyi alintiladin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransa'da hep siyahi futbolcular daha çok ve önemli olmuştur. Şu an rahatlıkla milli takımdan siyahi 11 çıkarılabiliyor. Tarihlerinin bana göre en iyisi Zidane da siyahi olmasa bile Cezayirlidir. Fransa'yı temel alarak düşünmemek gerekir.
    Velhasıl zeka faktörü bi türlü değişmedi ya o hep beklenip hiç olmayan bi şey.
    Ayrıca fizik konusuna da tam olarak katılmıyorum. Evet Aubameyang, Walcott gibi isimler anormal hızlı olsa da Bale, Ronaldo gibi isimler de aşırı hızlı. Hatta Ronaldo uzun dönem en hızlı futbolcu ünvanını korudu; ama tabii şimdi yaşlanmış durumda. Buna ek olarak Lebron hesabı iri fizik futbolda çok işe yaramaz, yani savunmacı değilseniz.
  • Vaudeville kullanıcısına yanıt
    ben lebronu zeka olarak söyledim. misal bence en zeki basketçilerden biri de chris pauldur.
    özellikle günümüzdeki en önemli mevki bence orta saha bölgesidir. wanyama,kante,makalele,toure bu tarz adamlar daha çok popüler. hem genetik özellik olarak aşırı çevikler hem de zekalarıyla ön plana çıkıyorlar. tabi iniesta gibi bir oyuncu ile kıyaslanamazlar ama iniesta'nın oyun görüşüne sahip yeni oyuncular çıkıyor bence.

    15-20 yıl sonra oyun tamamen siyahi oyuncuların elinde olacak. sadece daha çocuk yaşta avrupaya gitmeleri lazım ki fransız takımları bu olayları çözmüş durumda.
  • Fransanın kendi halkı futbola çok ilgi duymaz ki.

    Ya araplar ya zenciler futbolcu oluyor orda hep sayalım şuna ki milli takımı kaç kişi has fransız

    Hugo Loris,Sagna-Varane-Koscielny-Evra-Pogba-Matuidi-Kante,Martial,Griezmann,Gignac,Giround,Koman,Dembele,Sissoko,Lacazetta çağrılsa Benzema bakıyorum 18 oyuncudan 5 oyuncu gerçek fransız

    İspanya milli takımına bakalım.İspanyol dışında oyuncu var mı zenci falan yok.İtalyada belki bir iki Almanyada bir iki

    Zencilerin bu kadar yoğun olduğu Fransa var sade
  • Dunya tarihinin gelmis gecmis en iyi oyuncari diye 20 kisilik liste yapsak 5 zenci belki girer digerleri beyaz ve melezler olusturur



    Sacma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.