Resmi sitesi buda.Yanlız takımlar hep çakma.Beşiktaş Wien'in önümüzdeki rakibinin amblemine bakın.Bildiğin paintten Valencia'nın amblemi boyamışlar
hahah bu ne ya :)
Ama cidden bence almanya'da ve Avusturya'da pilot takım, veya direkt bize bağlı satın alınmış takımlar olması çok mantıklı. Kendi içlerinde işlerini çevirebilecek ve direkt o bölgede oyuncu yetiştirecek vsvs bir takım olması süper olur..
Hatta fanteziyi genişletsek o takım BundesLiga ya çıksa vs üst sıralara oynasa :)
Bu arada bu hafta Türkgücü ile maçları var. Derby Sayılır :) Takip etmek gerek. 1. lige çıkıyorlar mı yani bu sene? yoksa onlar da ikinci liglerine birinci lig diyolar.
Sonuçlara bak 13-0 , 8-0 , 8-2 . Bunları takip etsek daha çok sevinç yaşarız. 80 gol atıp 8 tane gol yemişler ligdede yenilgileri yok çok iyiymiş.
Bu arada Beşiktaş Wien hep 7+ la, iddaa şu ligi de alsa ya. Tipico'dan bakarız artık vardır umarım.
Bu arada maç Valencia ile sanırım.
iddaa bu ligi alırsa 7+ oranı belli 1.05
Austurya kaçıncı ligi bu? bilen var mı?
yöneticisine email attım takımla ilgili bilgi sordum bakalım cevap verecek mi :)
quote:
Orijinalden alıntı: serhanuygur
Austurya kaçıncı ligi bu? bilen var mı?
yöneticisine email attım takımla ilgili bilgi sordum bakalım cevap verecek mi :)
Geri dönüş olmadı herhalde yöneticiden?
bende fm de ne zaman beşiktaş yazsam bu takım çıkıyodu. valla ligi fln açık olsa oynardım bunla fmde zaten garip garip takımlar almaktan bi hal oldum.
Kaçıncı ligde bu takım? Fm 2012 Türkçe mi? Hiç oynamadım daha önce championship takılırdık bir ara
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
Kaçıncı ligde bu takım? Fm 2012 Türkçe mi? Hiç oynamadım daha önce championship takılırdık bir ara
türkçesi çıktı heralde bizim forumun o taraflarına gel, oynarsan ağzından salyalar akardışarı çıkmazsın bi süre
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
quote:
türkçesi çıktı heralde bizim forumun o taraflarına gel, oynarsan ağzından salyalar akardışarı çıkmazsın bi süre
Sizin forum nire? indireyim, carvalhal gibi sempatik ama kötü bir teknik adam olayım bakalım kaç günde kovacaklar?
quote:
quote:
quote:
Sizin forum nire? indireyim, carvalhal gibi sempatik ama kötü bir teknik adam olayım bakalım kaç günde kovacaklar?
yine burdaki fm forumu ya. bulursun 0.3 saniyede.
beşiktaşı alcaksan almeidayı oynatma, pektemek yada holosko bile ilerde çok daha iyi. ilk sene ben prensip olarak transfer yapmıyorum, ve 4-2-3-1 sistemiyle uefa kupasını almıştım. forvet arkası 3 lüde solda q7, ortada ilk sene guti sonra yavaştan muhammede devret adamı real madride sattım ben, sağda ise simao.
ortada fernandes-necip yada ernst vs. sol bek ismail, sağ bek hilbert. kalede cenk.
oyun anlayışı akıcı, attacking. ince ayarlarıda sen yaparsın artık
quote:
quote:
quote:
quote:
yine burdaki fm forumu ya. bulursun 0.3 saniyede.
beşiktaşı alcaksan almeidayı oynatma, pektemek yada holosko bile ilerde çok daha iyi. ilk sene ben prensip olarak transfer yapmıyorum, ve 4-2-3-1 sistemiyle uefa kupasını almıştım. forvet arkası 3 lüde solda q7, ortada ilk sene guti sonra yavaştan muhammede devret adamı real madride sattım ben, sağda ise simao.
ortada fernandes-necip yada ernst vs. sol bek ismail, sağ bek hilbert. kalede cenk.
oyun anlayışı akıcı, attacking. ince ayarlarıda sen yaparsın artık
Ben tandem oynatırım, kollektif futbolun yanısıra alan savunmasının en güzel örneklerini sunarım, ayrıca beşeri futbol yapılanması ile de ilgiliyim, evet itiraf ediyorum. Ben....