Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pride felaket ya mustang i göremedik pek ya olaylara oda katılsın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhak

@canpii: FMA Brotherhood da yanlis hatirlamiyorsam ilk 15 bölüm ilk serinin özeti olarak yapmislar ki sanirim ilk seriyi izlemeyen insanlar varsa konuya yabancilik cekmesinler diye. Ama ondan sonraki olayla tamamen mangasina sadik olarak gelisen olaylar ve onlar ilk seride yoktu. Bu ikinci ve gercek serisinde kurgu muhtesem ve yeni karakterler var. Heyecan hic bitmiyor. Herkese hic düsünmeden mutlaka izlemelisiniz dedigim nadir serilerdendir.

teşekkürler.. bi bakmaktan zarar gelmez o zmn.. güzelse devam ederim..
  • Kısa sürede 30 küsürüncü Bölüme geldim.
    Pride'ın gölgeler eşliğinde ortaya çıktığı bölüm.
    irkilmedim desem yalan olur.
    Çok hızlı şekilde ilerliyor anime.hastasıyız.
  • 49. bölüm de süper bitti. Hohenheim ne yaptı öyle be..
  • Simdi 51 de bitiyor mu FMA: Brotherhood ? Ilerisi icin anlasilmadi dimi yeni seride ?
  • 51'de bittiği falan yok ya. Bones kıracak bu sefer o huyunu xD Çoğu sitede 63 bölüm olarak gözüküyor, fakat o da bildiğim kadarıyla yalan bir haber.
  • Benim bildiğim kadarıyla kesin bir bölüm sayısı yok.Manganın bitmesine ramak kaldı en fazla iki üç sayı gibi duruyor.Yani bütün hikayeyi kaç bölüme sığdırırlarsa o kdar olacak galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vayuz

Benim bildiğim kadarıyla kesin bir bölüm sayısı yok.Manganın bitmesine ramak kaldı en fazla iki üç sayı gibi duruyor.Yani bütün hikayeyi kaç bölüme sığdırırlarsa o kdar olacak galiba.

Anime ve manga arasında kaç sayı var peki??

Edit: .S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 24 Mart 2010; 23:25:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

quote:

Benim bildiğim kadarıyla kesin bir bölüm sayısı yok.Manganın bitmesine ramak kaldı en fazla iki üç sayı gibi duruyor.Yani bütün hikayeyi kaç bölüme sığdırırlarsa o kdar olacak galiba.

Anime ve manga kaç sayı arasında peki??

Manganın en son 105.bölümü çıktı. Animede mangadaki yanılmıyorsam 88.ci bölümündemi ne.
  • Bu arada kararlaştırılan gün de geldi, bakalım ne olacak..
  • ben baba ile hohenheim in karşılaşmasını bekliyorum.
  • 50.bölümde güzeldi..

ya 1 hafta olunca ara artık bazı şeyleri unutuyorum.

edward'ın yanındaki 2 adam var kimbleyin adamları bir tane daha var orada gözlüklü o kimdi ?
  • quote:

Seri gerçekten çok güzel gidiyor bu hızla mangaya yaklaşıp yalan olmasından korkuyorum ama... galiba önümüzdeki 17 bölüm içinde bitecekmiş bu da acaba manga bitecek mi diye sormama neden oldu.17 bölüm 4 ay demek yani 4 sayı...

Mangasında olaylar dehşet bir hal almıştı en son sayıda ve o durumda hiçde 4 sayıda bitecek gibi durmuyor açıkçası.Yeni sayısı bir iki gün içinde çıkar belki o zaman bazı şeyler daha netleşir.

Bu arada mangayı okumayanlar sakın yanından bile geçmeyin en ufak spoiler bile almayın derim.Manga koptu gitti aklımı başımdan aldı geçen sayıda.

dier mangalar 20 şer sayfa olarak çıksaydı toparlanamazdı evet ama bu 40 ar sayfa çıkıyor üstelik son sayı 63 sayfa 4 sayıda toparlanamayabilirde pek toparlanamayacak gibide duruyor hani

• Yeni opening ve ending ile 51.bölüm harikaydı. Alex'in gelmesi süperdi. Ne zamandır görmüyorduk onun o triplerini

Bu arada biri bana açıklasın yok mantık hatasımıdır nedir kafam karıştı.

Al'ın ayakları kırıldığı zaman neden hemen simya ile ayaklarını geri yapmadı. Sonra bir baktık Felsefe taşı ile gelmiş ayakları yapılmış. Ama pürüzsüz değildi.

Önceki bölümlerde Scar ile ilk kapışırken Al'ın vücudunun yarısı gitmişti ve Ed simya ile eskisinden daha gıcır gıcır yeniden yapmıştı.

Şimdi neden Al yapmadı, nedir bu durum anlamadım ?? Saçmalık olmuş, yada kaçırdığım bir şey mi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

Yeni opening ve ending ile 51.bölüm harikaydı. Alex'in gelmesi süperdi. Ne zamandır görmüyorduk onun o triplerini

Al'ın ayakları kırıldığı zaman neden hemen simya ile ayaklarını geri yapmadı. Sonra bir baktık Felsefe taşı ile gelmiş ayakları yapılmış. Ama pürüzsüz değildi.

Önceki bölümlerde Scar ile ilk kapışırken Al'ın vücudunun yarısı gitmişti ve Ed simya ile eskisinden daha gıcır gıcır yeniden yapmıştı.

Şimdi neden Al yapmadı, nedir bu durum anlamadım ?? Saçmalık olmuş, yada kaçırdığım bir şey mi var.

Taş olmadan yapılan tamir zırhı inceltiyor. Çünkü eşit takas ilkesine göre yok olan yeri var olandan alarak tamamlıyor. Olanı parçalıyor ve olmayan yerde yeniden birleştirerek tamir ediyor. Ama taş olduğunda (Father'la ilk karşılaşmalarında ki örnekte de olduğu gibi) zırhı inceltmeden taşın gücüyle tamir yapılabiliyor.

Manga da 103'e geldim. Animeden baya öndeyim galiba. 51 Henüz inmekte ve daha op ve ed'leri görmedim. Nefes kesici bölümler bizi bekliyor.

• DEHŞETTİİİİ

51de yerimde duramadım resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

Yeni opening ve ending ile 51.bölüm harikaydı. Alex'in gelmesi süperdi. Ne zamandır görmüyorduk onun o triplerini

Henüz 51. bölümü izlemedim ama mangadan hangi sahneyi kastettiğini hatırlıyorum.O tamir oalyı şöyle;

Ed tamir ederken zırhın kırık bütün parçalarına sahipti,en ufak parçasına kadar.Ayrıca al'ı zırha bağlamak için çizdiği mühürlede alakalı çünkü o mühür sayesinde sadece ed düzeltebiliyor zırha bir şey olduğunda.Hatırlarsan al yine parçlanmıştı lust ile kapıştığında kendisini düzletmesini için edward'ı beklemek zorunda kalmıştı.

Felsefe taşı malum,bütün simya kurallarından bağımsız hareket edebildiğinden herhangi bir simyager zırhı tamir edebilir,kırık parçalrın hepsine sahip olmasa bile hatta mühürü çizip ruhu zırha bağlamamış olsa bile.O karede al taş sayesinde kendisini yaniledi ve aynen gıcır gıcır cillop gibi oldu yine ama mangada öyle oldu.Dediğine göre animede gıcır gıcır olmamış galiba.

• Haplo , vayuz

İkinize de teşekkür ederim arkadaşlar.

Siz anlatınca tam olarak hatırladım kareleri, herşey açıklığa kavuştu Tekrar teşekkür ederim.
  • Envy geri dündü, "kıskançlık"..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hagaren

Envy geri dündü, "kıskançlık"..

Hiç sevinmedim nedense.:S
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.