Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni ending süper her bölüm bitiminde 5-6 kez dinliyorum
  • animeou.net'e giremiyorum,

oradan yüklüyordum fma'yı

girebilen var mı?
  • bugünde çıkmamış altyazı
  • Güzel bi bölümdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leech King -- 10 Mart 2010; 0:13:44 >
  • Bölümün sonları fenaydı ya insan bitmesin istiyor
  • Seri çok güzel ve hızlı gidiyor. Galiba 52. bölüm olacak önceki gibi. Çok sürükleyici 2 dk gibi geliyor bana izlerken.
  • Seri gerçekten çok güzel gidiyor bu hızla mangaya yaklaşıp yalan olmasından korkuyorum ama... galiba önümüzdeki 17 bölüm içinde bitecekmiş bu da acaba manga bitecek mi diye sormama neden oldu.17 bölüm 4 ay demek yani 4 sayı...

Mangasında olaylar dehşet bir hal almıştı en son sayıda ve o durumda hiçde 4 sayıda bitecek gibi durmuyor açıkçası.Yeni sayısı bir iki gün içinde çıkar belki o zaman bazı şeyler daha netleşir.

Bu arada mangayı okumayanlar sakın yanından bile geçmeyin en ufak spoiler bile almayın derim.Manga koptu gitti aklımı başımdan aldı geçen sayıda.
  • Nerden edinebilirim Brotherhood bölümlerini?
    Download edilebilir olursa daha iyi olur.

İlk seriyi izledim bu arada.Brotherhood lazım
    Şimdiden teşekkürler.
  • @gsserhat :www.animeou.net/forum FMA Brotherhood cikmis olan bütün bölümleri Hd türkce altyazili olarak bulabilirsin. Yeni bölümler ciktikca da cevirilip yükleniyor.
  • 4. Bölüme yeni geçtim. Baya ilgi çekici. Bağladı kendine direk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

4. Bölüme yeni geçtim. Baya ilgi çekici. Bağladı kendine direk.

Aman hocam dikkat, bu sayfalara pek bakma.Bir spoiler yersin sonra heyecan falan kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhak

@gsserhat :www.animeou.net/forum FMA Brotherhood cikmis olan bütün bölümleri Hd türkce altyazili olarak bulabilirsin. Yeni bölümler ciktikca da cevirilip yükleniyor.

valla ne yalan söyleyeyim bulamadım başlığı
  • @gsserhat : Fansub projelerini görebilmek icin foruma üye olman gerekiyor. Üye oldugun zaman klasörü görebilirsin sonra da indir indirebildigini
  • ben ilk seriyi izlemiştim sonra bunu devamı sanıp hmn atlamıştım daha ilk bölüm çıkınca bi baktım baştan başlıyor direk kapatmıştım:D:D bayaa ilerlemiş şuan.. nasıl gidiyor acaba seri.. eskisine göre iyi mi ve başlamaya değer mi acaba.. birde konu çok farklı mı yoksa sadece ufak değişiklikler mi var..
  • Çok teşekkür ederim herkese.
    sağolun.
  • @canpii: FMA Brotherhood da yanlis hatirlamiyorsam ilk 15 bölüm ilk serinin özeti olarak yapmislar ki sanirim ilk seriyi izlemeyen insanlar varsa konuya yabancilik cekmesinler diye. Ama ondan sonraki olayla tamamen mangasina sadik olarak gelisen olaylar ve onlar ilk seride yoktu. Bu ikinci ve gercek serisinde kurgu muhtesem ve yeni karakterler var. Heyecan hic bitmiyor. Herkese hic düsünmeden mutlaka izlemelisiniz dedigim nadir serilerdendir.
  • 48 çok güzel bir bölümdü gene.

49da hohenheimı göreceğiz anlaşılan.
  • Ben Pride'dan iyice tırsmaya başladım. Ne o öyle?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.