Şimdi Ara

Fullbody Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar, daha önceden 3-4 aylık bir gym geçmişim vardı yaklaşık 1-2 sene bıraktıktan sonra tekrar başladım 1 aydır gidiyorum. Şu anki uyguladığım program

Göğüs-Bench Press, Flying Dumble

Sırt-Lat Pulldown, barbell row, shurg, deadlift

Bacak-Squat

Omuz-Military Press, Leteral Raise, Reverse Machine Fly

Kol-Barbell Curl, Push Down

Pazartesi-çarşamba-cuma günleri gidiyordum ve vücudum da gözle görülür bir fark gördüm ancak şimdi pazartesi-salı, perşembe,cuma diye 2 parçalı bi split programı yapmak istiyorum normalde 1. gün göğüs, bacak, 2.gün sırt omuz kol diye düşündüm ama pek yararlı bir program olmadı sanırım. Çoğu kişinin de öneresi yaklaşık 6 ay full body programı ile ilerlemek. Ben de tekrardan eski programa geri döneyim diyorum ama genelde çoğu kişinin tepkisi çok fazla hareket olduğu ancak sırtta barbell row harici bırakmak istediğim bir hareket yok ve omuzlarım da zayıf olduğu için 3 yönlü çalışmak istiyorum ve her kas grubunu haftada en az 2 kere çalıştırmak istiyorum. Düşünceleriniz nelerdir bu konu hakkında ve Pazartesi - A, Salı B, Çarşamba rest, Perşembe A, Cuma B, Cumartesi-Pazar rest day olarak önerdiğiniz bir program var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim

Kullandığım supplementler de Protein, Hardline Arginine Fusion, Hardline KGT+ Caffeine ve yine Hardline markasının vitamin mineral ürünü beslenmeme de olabildiğince dikkat ediyorum, genel olarak korkum overtraingten dolayı boşu boşuna bu kadar şey kullanıp zaman harcamış olmayayım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.