Şimdi Ara

Full Str Light , Force , pacheon Archer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

Orjinalden alıntı: ReasurV

quote:

Orjinalden alıntı: RockTheWorld

% 27 lik hızlı koşmayla idare ederiz fln yazmoşsın... sonra bunun 100 lvl i var demişsin bende soruyorum şimdi sana sen lightligi sadece hızlı koşma olundugu için mi açılıyor sanıyorsun

ben 100 lvl de de cold vericem.. yavaş olurum sağlam olurum...

tektek light ın özelliklerini yazacak değiliz, light ın neler getirdiğini herkes biliyor zaten. en belirgin örnek olarak speed i verdim.
    "%27 ile idare ederiz" kısmını da tekrar okumanı tavsiye ederim arkadaşım..

sen dersen ben sadece kapı önünde dikilir akşama kadar sadece ve sadece amaçsız amaçsız pvp yaparım ozaman doğru söylüyorsun ne gerek var light a .. amaa dersen ben bu oyunu herşeyi ile oynuyorum job tada uniq tede varım ,, ozaman light kaçınılmaz oluyor.. uniq te sen emekleyerek giderken 90 light olan adam haritayı 2 kere turlayacak... job ta herzaman göğüs göğüse çarpışma olmuyor, vurkaç lar binbir çeşit kurnazlıklar dönüyor. yeri geliyor kaçmak gerekiyor, yeri geliyor kovalamak gerekiyor. Ayrıca Light tan gelen parry cold tan gelen p def in yerini tutmasada hem psycal hem magical damage i dusurdugu icin görmezden gelinemez

Ne kadar tartışırsak tartışalım işin özü "TERCİH MESELESİ"
    Gw ve Fw leri unutmuşsun.. =)
    Hızlı kasma olayını unutmussun..
    Bundan sonra light sız char kasmam ben şahsen .

Şu anda 90 Force Glavierım var. Light 30 hiç te öyle yavaşlığını görmedim. arkana bir bard al nasıl canavar oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gD -- 9 Temmuz 2008; 15:48:21 >

• Mesele arkandan mavi gaz bombası çıkarmak
    Yani , rakibimin light ı 90 ise benden güçlü ise 30 light ile beni yine keser =/
    Kaçamam -.- ^.^ >.<
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.