Şimdi Ara

FULL MODÜLER KALİTELİ POWER SUPPLY ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar oyun bilgisayarı için power supply alacağım.Full modüler olması ve 80+ Gold olması şartı ile.Hangi marka model önerirsiniz sistem özelliklerini aşağıda belirttim.500-750 TL civarında bütçe ayırdım.

Msi Z97 Gaming 3
    İntel Core i7 4790k
    Gigabyte GeForce GTX 1070 ti Gaming
    16 Gb Ddr3 Ram
    3 Adet Hdd 1 Adet Ssd bağlı olacak.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutcan58 -- 23 Şubat 2019; 22:14:5 >

• Yeni üyelik indirimiyle 625-630 lira civarına gelir. Sisteminize tepe tepe yeter. 80+ Gold ve de full modüler.

1070 Ti olan sisteme ortalama 500W psu önerilmiş.

• Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    Eğer insanların ileride tavsiyeleriniz ile mağdur olmasını istemiyorsanız Akortek Bilişim' in distribütörlüğünü yaptığı ürünleri lütfen insanlara önermekten vazgeçin.

Onun dışında konu sahibinin sorusuna gelecek olursak ben her konu altında olduğu gibi marka fanlığımı yaparak Corsair' ı tercih etmenizin sizin için daha iyi olacağını düşündüğümü dile getirmek istiyorum. Kendisi ürettiği/ürettirdiği güç kaynaklarında bir Seasonic değil fakat global garanti konusunda en iyisi. Bu ülkede distribütörün ya da ithalatçının verdiği garanti genel olarak bir işe yaramaz o nedenle alacaksanız global garantisine güvenebileceğiniz bir markayı tercih edin. İndirim bekleyecek vaktiniz yoksa şu güç kaynağına bir göz atın isterseniz:https://www.amazon.de/gp/aw/d/B079QGPVMC/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1
    Her şey dahil 780 TL' ye geliyor, indirimlerini kollarsanız 850w modelini aynı fiyata ya da yine 750w modelini 650-700 TL' lere bulabilirsiniz. İleriyi düşünmeye gerek yok diyorsanız 650w alsanız dahi yetecektir bunu da söyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 24 Şubat 2019; 1:8:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim değerlendireceğim.
  • Corsair rm750x oneririm 10 yil garanti ve 80 plus gold fiyatlar ne oldu bilemiyorum ama pisman olmazsiniz kolay kolay fan bile acmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağduriyet herhangi bir "X" markasında da olabilir. Benim burada High Power'ı önermemin sebebi diğer markalara göre bu ürününün daha f/p olması. Yoksa amacımız saf kalite olsa Seasonic'e de bakabiliriz bütçe doğrultusunda. Kimseyi ileride zora düşürme gibi bir düşünceye asla sahip değilim. Yurt dışından alinan ürün arızalandigi zaman bunun gümrüğü, kargo ücreti vs. çıkabiliyor ülkemiz şartları dolayısıyla. Son karar kullanıcı arkadaşa ait olup size iyi geceler dilerim

• umutcan58 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amazon.de

be quiet straight power 11 750 w cok kaliteli

• Öncelikle teşekkür ederim amazon.de üzerinden daha önce hiç alışveriş yapmadım.Gümrüğe takılma ihtimali var mı birde vergi olayı var tabi ki bu konuda aydınlatabilir misiniz ?
    Öncelikle söz konusu olan şey marka değil bunu bilmenizi isterim. Akortek Bilişim, High Power ve Seasonic dahil olmak üzere çoğu güç kaynağı markasının TR distribütörüdür ve servis işleriyle de kendisi ilgilenmektedir. Bu firmayla ilgili de sanıyorum ki bilginiz yok. Türkiye' nin en rezil firmalarından da birisidir kendisi. Bu firmanın distribütörlüğünü yaptığı ürünleri Türkiye' den satın almak da bile bile lades demek oluyor.

Corsair markasının RMA işlemlerinde gümrüğe takılma, gümrük vergisi ödeme gibi bir durumla karşılaşmanız söz konusu bile değil. Ürünü gönderirken kargo ücretini sizin karşılamanızı istiyorlar fakat prepaid shipping label oluşturulmasını talep ederseniz talebiniz doğrultusunda sorun yaratmadan prepaid shipping label oluşturuyorlar.(Sorun yaşadığım kulaklığımı 2 kez gönderdim. Yeni aldığım DDR4 ram setinde şu an sorun yaşıyorum onları da göndereceğim. Prepaid shipping label konusunda 1 kere bile talebimi geri çevirmediler.) Hadi diyelim ki bu kolay yol yerine Amazon.de' nin 2 yıllık garantisinden yararlanmak istediniz. O koşulda da ürünü PTT ile gönderiyorsunuz ve kargo fişini Amazon.de müşteri hizmetleri ile paylaştığınızda da kargo ücreti istediğiniz ödeme yöntemine iade ediliyor.(Euro cinsinden)

Dediğiniz gibi karar konu sahibi arkadaşın fakat sonraki seferlerde tavsiye verirken lütfen ilk paragrafta söylediklerimi göz önünde bulundurarak tavsiye verin. İyi geceler dilerim.

• 7 sene İnventus garantisi.

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9283

http://www.jonnyguru.com/blog/2017/08/07/corsair-tx750m-2017-750w-power-supply/
    Satın alırken her şeyini ödüyorsunuz ve kapınıza kadar geliyor. Kargo yola çıktıktan 4-5 gün sonra elinize ulaşır eğer İstanbul civarında iseniz.(Daha uzak illerden birindeyseniz +2 gün ekleyin.)Yurtdışı satın alımları insanları hep korkutur fakat kolaylığın ve rahatlığın tadını aldığınızda TR firmalarından çektiğim neymiş diyeceksiniz buna emin olabilirsiniz.

Ben de bahsettiğim güç kaynağının 1000w ve Corsair Link yazılımıyla olan modelini indirim sayesinde 800 TL' ye aldım mesela. Umarım yardımcı olabilmişimdir, aklınıza takılan herhangi bir şey olursa seve seve yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 24 Şubat 2019; 1:37:50 >
  • Kulaklık ve de ram de sorun yasamanıza üzüldüm. Umarım ram sorununuz da bir an önce çözülür ama dediğim gibi high power'ın
    f/p oranı daha yüksek olduğu için o ürünü tavsiye ettim. Benim gönlüm her zaman Seasonic'ten yana. İyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FDA1336A

7 sene İnventus garantisi.

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9283

http://www.jonnyguru.com/blog/2017/08/07/corsair-tx750m-2017-750w-power-supply/
    Teşekkürler.
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
  • Aklıma takılan birçok soruyu giderdiniz teşekkür ederim.
    Söylediklerimin işinize yaramasına sevindim

• Pegasustoni kullanıcısına yanıt
    Önerdiğiniz ürünler gerçekten kaliteli görünüyorlar.Fakat seasonic olan modelin içerisinde elektrik bağlantısı sadece UK standardı soket var.Belki aynı modelin EU olanları da vardır araştıracağım.Diğer Evga güç kaynağında refurbished ibaresi yer alıyor.Büyük ihtimal servisi tarafından bakım-onarım işlemi yapılmış.Daha önce refurbished işlemlerine tabi tutulmuş birkaç ürün kullanmıştım sonuç hüsrandı. :) Bu demek değil ki hepsinde aynı problem olsun.Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim bugün yarın kafamda bir model belirleyip amazon.de sitesinden alacağım.Şuanda altta yazdığım ürünlerin avantaj dezavantajlarını araştırıyorum.sizin önerdiğiniz ürünler ile bir karşılaştırma yapacağım.
    https://www.amazon.de/Corsair-RM750i-PC-Netzteil-Voll-Modulares-Kabelmanagement/dp/B00ZRL7IAW/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1551111443&sr=1-2&refinements=p_n_feature_keywords_two_browse-bin%3A2123993031%2Cp_89%3ACorsair

-
    https://www.amazon.de/Corsair-RM750x-PC-Netzteil-Voll-Modulares-Kabelmanagement/dp/B079QGPVMC/ref=redir_mobile_desktop?_encoding=UTF8&ref_=ox_sc_act_image_1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutcan58 -- 26 Şubat 2019; 16:27:38 >

Liste surekli yenileniyor. Ben örnek olsun diye link verdim. Sifir urun bakabilirsiniz. Evga Supernova 650w g2 modelini kullandim. Çok kaliteliydi sonra sattim. Forumun ikinci el bolumunden almistim hala satanlar var bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.