Şimdi Ara

Full Metal Jacket'ı İzleyenler Bi' Gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar film internette epey övülüyor. Filmi ben de izledim ama birbirinden alakasız iki film ortasından kesilip biraraya getirilmiş gibi. Hadi filmin ilk yarısında acemilerle komutan arasındaki ilişki bir şekilde anlatılmış diyelim de o ikinci yarı neydi allah aşkına ? Tamam Stanley Kubrick savaş karşıtlığı, informatik göndermeler yapmış olabilir ama bu durum beni hiç ilgilendirmiyor. O kadar sıkıcıydı ki sonunu zor getirdim.

He bir de şu var, internetten okuduğum yorumlar kadarıyla yönetmen Stanley Kubrick olunca entel takımı filmi beğenmek zorunda kalmış.
    Benimle aynı duyguları paylaşan var mı ?

• Belki birazcık standart üstü gördüğüm bir filmdir. Yani öyle göklere çıkaracak kadar değil. Fakat sıkıcı olarak nitelendirmezdim ben. Sana öyle gelmesinin sebebi , savaş karşıtlığı yüzünden yapılan ve seni ilgilendirmeyen göndermeler olabilir mi acaba

Orijinalden alıntı: obili

Belki birazcık standart üstü gördüğüm bir filmdir. Yani öyle göklere çıkaracak kadar değil. Fakat sıkıcı olarak nitelendirmezdim ben. Sana öyle gelmesinin sebebi , savaş karşıtlığı yüzünden yapılan ve seni ilgilendirmeyen göndermeler olabilir mi acaba

güzel mesajlar beni ilgilendirir ilgilendirmesine de önemli olan bu mesajın izleyiciye nasıl verildiğidir. yani film sıkmadan izleniyorsa mesajın çok da önemi yok benim için. he film hem sıkmadan izleniyor hem de güzel mesaj veriyorsa tuzu biberi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babboable -- 19 Mayıs 2016; 3:20:04 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.