Şimdi Ara

FuLL Int Nuker Bilgileri !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pure Int Sword Shield Sos Itemler olacak !

Pacific yaklaşıyor hataya gelmez bir iki sorum var once su yazı nedir ?
    Flame Wave Series, for nuking. As soon as you get the 2nd book, you can delevel the 1st book to skill level 1, since you will not be using it anymore. The 3rd book is optional, but quite handy for mass damage dealing.
    As soon as you get the 2nd book, you can delevel the 1st book to skill level 1

1)ikincisi nuker light mı olur ve hangi skiller açılır vurus için ?

2)heuksal hp si de gerekli onu da açmak lazım !

3)ve ayrıca sizce neler açılmalı çok sağlam nuker için ?

• nuker vuruş skilleri lght ve fire ağırlıklı olmalı derim...
    1.5 seneyi aşkın str ile oynuyorum ama pvp lerden iyi bildiğim üzere yardımcı olayım sana..

bu yeni çıkan heuxal ve bicheon bufları var..onlar sadece pvp için kullanılabilirlik gösteriyo..birisi phys defans , birisi magical defans sağlıyor..ben olsam full int kassaydım lvl 70 e kadar full int gider , skill olarak heuxal ı maxlarım ( vericeği hp nin büyük katkısı olucaktır )
    70 -80 arası statlara ellemem , yapabilceğim en iyi itemleri yapar ( str ,int , hp , mp) basar ondan sonra elimde biriken 30 adet stat pointi magical balance %101 in altına düşmüyecek şekilde str ye verip mükemmel bi hybird char yapardım..

eğer full int char olsun diyorsan kesinlikle sword açmalısın...heuxalın sana sağlıyacağı hp inan çok ufak % lere tekabul edicektir..
  • Üst konularda nuker yapılandırma rehberi var. Millete forum adabı öğretmeye çalışacağına önce kendin öğren. Git üst konuları oku. Bu bir.
    Sen bir +7 sword al yeter sana. Skill di farm dı, nuke idi, alchemy idi boş işler bunlar. +7 silahın varsa senden kralı olmaz. Anlayan anladı. Bu iki.
    Hem oyunu senin kadar bilen birine bizim birşey öğretmek ne haddimize. Hem sen değilmiydin int char konusunda birşeyler soranların postlarına cevaplar veren, post kasan. MAdem int chardan anlamıyorsun niye bilgi almaya çalışanları eksik bilginle (hatta 0) yanıltıyorsun.Bu üç.
    Nooldu senin lvl 71 de 13k hp sahibi aşmış glavierine gelen geçen tek attığı için nuker olmaya mı karar verdin. Boşa uğraşma int char hızlı düşünüp çabuk karar vermeyi, oyunu çok iyi bilmeyi, teknik ve taktik geliştirebilecek kafayı ister oynamak, daha doğrusu başarılı olabilmek için. Bu dediklerim de seni aşar. Bu da dörrttttt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 10 Şubat 2007; 10:53:17 >

• @ant0ny02 :
    1 yıl full str glavie oynadığım için nuker bilgim glavie kadar geniş değildir, en basitinden skill sırasını bile bilemem
    bu yuzden saglam bir nukerden bilgi almam lazım. du bakalım biraz daha araştıralım full int sword olacak da ben değil işte baskası açacak onunda nuker bilgisi az bakalım yardımcı olanlar çıkar.

bu arada gereksiz mesajları okuyamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: extraloob

@ant0ny02 :
    1 yıl full str glavie oynadığım için nuker bilgim glavie kadar geniş değildir, en basitinden skill sırasını bile bilemem
    bu yuzden saglam bir nukerden bilgi almam lazım. du bakalım biraz daha araştıralım full int sword olacak da ben değil işte baskası açacak onunda nuker bilgisi az bakalım yardımcı olanlar çıkar.

Daha önce bir postta yazmıştım gene yazıyorum blok ustası.
    Devekuşları kafasını kuma gömünce neresi açıkta kalır.
    Karşımda kafanı kuma gömmüş durumdasın. Aman dikkat.
    Beni blokladığını yazarak kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun ki. Ben yazdıklarımı senin okumanı istemiyorum zaten. Ben senin oyunu bilmeden konuşmalarını, bilgisizliğini, yalancılığını, eksikliğini ortaya çıkararak forum üyelerine senin ne olduğunu gösteriyorum. Yani gerekli kişiler okuyor zaten mesajımı. Sen kafanı kuma göm bekle öyle. Beni açıkta kalan yerinde hissedeceksin. (Bak buna da usturuplu laf sokma derler. Hemi de küfürsüz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 10 Şubat 2007; 10:50:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Nomad_Soul

quote:

@ant0ny02 :

Daha önce bir postta yazmıştım gene yazıyorum blok ustası.
    Devekuşları kafasını kuma gömünce neresi açıkta kalır.
    Karşımda kafanı kuma gömmüş durumdasın. Aman dikkat.
    Beni blokladığını yazarak kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun ki. Ben yazdıklarımı senin okumanı istemiyorum zaten. Ben senin oyunu bilmeden konuşmalarını, bilgisizliğini, yalancılığını, eksikliğini ortaya çıkararak forum üyelerine senin ne olduğunu gösteriyorum. Yani gerekli kişiler okuyor zaten mesajımı. Sen kafanı kuma göm bekle öyle. Beni açıkta kalan yerinde hissedeceksin. (Bak buna da usturuplu laf sokma derler. Hemi de küfürsüz )

adamım bırak artist sanıyo kendini arkadaş extral(n)oob

• quote:

Pacific yaklaşıyor hataya gelmez bir iki sorum var once su yazı nedir ?
    Flame Wave Series, for nuking. As soon as you get the 2nd book, you can delevel the 1st book to skill level 1, since you will not be using it anymore. The 3rd book is optional, but quite handy for mass damage dealing.
    As soon as you get the 2nd book, you can delevel the 1st book to skill level 1

Bu yazıyı bile çevirecek kadar ingilizcen yok.
    Ama birkaç postta aynen şöyle dediğini hatırlıyorum. ""Ben oyunda Türk lerle muhatap olmam. Türkler seviyesiz ve kültürsüz. Yabancılarla oynar oyunun keyfini çıkartırım.""
    Hayır zırnık ingilizce bilmeden yabancılarla nasıl anlaşıyorsun onu merek ettim. Kuşdili falan mı konuşuyorsunuz guild chat ta.
    Tamam yalancı ve komplekslisin ama attığın yalanlar da biraz yenilir yutulur olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karışmayın güzel kardeşime

İster block koyar, ister koymaz,ister naytallı olur size ne,beğenmiyorsanız okumazsınız bu kadar basit

Edit:Nedense aklıma kedi geliyor,bilmiyorum neden acep ? Bak bu arada devekuşu misalinide düşünmüyor değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 10 Şubat 2007; 12:12:30 >
  • Sağlam nuker = Sağlam farm + Kaliteli itemler (minumum +3 ve +str +int) Yoksa char bir işe yaramaz. Noldu extraloob nuker da mı açcaksın pacificde ? Bence açma boş yere 2.bir char gerek yok nukera
    Ayrıca o yazıda fire 2.nuke açın 1.yi de açın diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beni7Bitirdi -- 10 Şubat 2007; 12:12:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beni7Bitirdi

Sağlam nuker = Sağlam farm + Kaliteli itemler (minumum +3 ve +str +int) Yoksa char bir işe yaramaz. Noldu extraloob nuker da mı açcaksın pacificde ? Bence açma boş yere 2.bir char gerek yok nukera
    Ayrıca o yazıda fire 2.nuke açın 1.yi de açın diyor

yok güzelim asla açmam nuker ben FuLL STR Cold Glavie Garment 'im.
    o yazıda dediği çok ilginç ama 1.kitabı sil diyor ama neden öyle demiş acaba
    orada anlattıgı skilldown mu diyeceğim de nuker için diyor.

Ps: bu arada bombaya bak ya acep neler döktürmüş bu kişiler

• En basit ing. bile anlamakta zorluk çekiyorsun sağda solda yabancı guild hayranlığını dilinden düşürmüyorsun

Hadi onuda geçtik,oyunu çok iyi biliyorum diyorsun (forumdan defalarca bu konuda kapak gibi cevapları aldın zaten fazla bişey demiyorum) nuke lerin kullanmış olduğu skilleri bile bilmiyorsun.

Adam orda anlatmak istediği şey "Flame Wave Series" nin 2. kitabının en gerekli nuke skill olduğu en kısa sürede bunu açmanı tavsiye ediyor,onun dışında 3. kitabın çok iyi dmg verdiğini(fakat çok geç dolduğu için seri değil,benden sana ufak bilgi),1.kitabın o kadar gerekli olmadığı (1.kitabı açtıktan sonra 2. kitabı açabiliyorsun adam orda yazmamış am buda bende sana hediye olsun),eğer 1.kitabı max 'a getirdiysen 2.kitabı açtıktan sonra onu tekrar 1. seviyeye düşürmeni çünkü gereksiz olduğu için daha kullanma ihtiyacının olmaycağını ileride belitiryor.

Oyunda bilmediğin çok şey var senin,bence yukarıda rehber kısmı var orayı oku bir zahmet.Sana abi tavsiyesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 10 Şubat 2007; 12:40:23 >

• şöyle dielim getiriyim nuker fire light heuksal(pasif) ve bicheon gitmeli 30 lvl da lg fire nukler açık 2. kitap komboları açık yatır batır max oyundan zevk almak istiosan sonra 43 nuke MAX sonrada meteor lg nukeler max tabiki 51 combolar açılmalı bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Déaron

şöyle dielim getiriyim nuker fire light heuksal(pasif) ve bicheon gitmeli 30 lvl da lg fire nukler açık 2. kitap komboları açık yatır batır max oyundan zevk almak istiosan sonra 43 nuke MAX sonrada meteor lg nukeler max tabiki 51 combolar açılmalı bence

o zaman toplarlayacak olursak ;

nuker - light 1. tercih ikincisi fire olacak.
    heuksal passive açılacak.
    bicheon gidecek lvl 30da light fire nuke ler açılacak 2. kitap kombolar açılacak, yatır batır açılacak ve 43 nuke max olacak ardından meteor ve light nuke ler max lanacak.

Ps: bu arada lvl 52ye kadar gap 9 gidilecek yüksek bir ihtimal bunu da düşünmek lazım aslında zor olacak ama uzun soluklu olacak.
  • 52 ye kadar full 9 gapsa cok sağlam bir nuker olabilir özeliikle buff bakımından
  • quote:

Orjinalden alıntı: Déaron

52 ye kadar full 9 gapsa cok sağlam bir nuker olabilir özeliikle buff bakımından

çok yüksek bir ihtimal lvl 52ye kadar gap 9 olacak sonra önü açılacak benle beraber hoş bu arada o nukerı
    herkes ögrenecek merak etmeyin zannımca pacificin tek adamı olur itemleri full sos olacak lvl 52den sonra.

skill sırası nasıl dizilmeli acep bir kaç tane video izlemek lazım ilk vuruslar ne ile yapılmalı bunlarda çok önemli !
  • valla skill dizilimi diye bir şey olmaz insan nasıl rahat ediorsa öle yapmalıdır...
  • ama standart vuruslar vardır en etkiliden en zayıfa dogru zati toplam 3 vurus yapılacak hangi sırada olmalı
    video lara bakarsan mesela glavie ciler hep aynı dizer ilk 3 vurusu sabittir bu
  • bence nuke açılmadan önce int. sword char kesinlikle cold açmalı çünküü hem canı az hem nuke yoq ee rakibini yawashlatmak için bana göre coldunda açılmasıı gerek ii bir farm yaptıktan sooora lighting - fire - cold üçlüsünüü açıpdevam etmelisin ben nuker açmanıı öneririm... oyundan daha fazla zevk alıoosun tabii bunlar benim şahsii görüshüm..

@extraloob
    bu arada seni ne zaman görsem post kasıoosun daha dün erdin şimdi yüzbaşısın... tamam belkii çok şey bilioosun we bunlarıı paylashmak istioosun ama yukarıdaki yaptıklarınıı kesinliklee kınıyorum... bu sözlerimii kötüye yorma sadece ufak bi eleştirii...

mesela yukarıda o blocklarıı göstermen hichte mantıklı değil... senin birinii blocklamısh olman kimseyii ilgilendirmezz bu konuda katıyım post kasmak için yazmayın yardımcı olmak için yazın..

konu güzell fakat içerik farklı yerlere kaymıshhh

• Pure int in iyisi feci oluyor. her tarafı soslu olanı , adam yere dusuruyor ardından 3 kere kılıc sokunca sen daha birşey yapamadan tahtalı köydesin, swordların critical ları da blade gibi degil cr 10-13 cok var tabi nuke atıyorsan critc in bir önemi yok . heuksekal mi sword mu deseler sword daha mantıklı gibi o kadar az canla ancak block ve yere atmayla ayakta kalınır gibi.parası olan int olmayan str gitmeli , yoksa her savasta str ciler canına okur gibi. acılması gereken skiller de frostun fiziksel savunması fireın magical savunması light da lvl 32 ye kadar ışınlanma ve parry acılsa yeterli bence yoksa skill dayanmaz her birşeyi acınca .
  • quote:

Orjinalden alıntı: icemonster

@extraloob
    bu arada seni ne zaman görsem post kasıoosun daha dün erdin şimdi yüzbaşısın... tamam belkii çok şey bilioosun we bunlarıı paylashmak istioosun ama yukarıdaki yaptıklarınıı kesinliklee kınıyorum... bu sözlerimii kötüye yorma sadece ufak bi eleştirii...

icemonster uye Katılım zamanı: 30 Haziran 2006; Mesaj sayısı: 481

extraloob Katılım zamanı: 8 Nisan 2003; Mesaj sayısı: 605

şimdi kim post kasıyormuş söylermisiniz ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraloob -- 10 Şubat 2007; 13:44:26 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.