nuker için gördüğüm o ki ilk vurus gökten ateş topu indirmek ondan sonra da light seken bir vuruş var onu yapıyorlar galiba.
Bence herkesin kendine ayit bir still i vardır.Skill sırası 1Fire 2.kitap nuke/el yakma/light nuke/lionshut şeklinde olmalıdır.Bu sırada kesemezsen o charda hayır gelmez...
Nukerlar genelde fire 2. kitap nuke ve light 2. kitap nuke kullanır.
Meteor dediğimiz 3.kitap fazla kullanılmaz.PVP lerde zaman kaybı oluyor(atarken normalden daha fazla bekleme yapıyor.Bildiğiniz gibi nukerların zaman kaybına tahammülü yoktur en kısa zamanda karşıdakini yatırmaya çalışır)
nuker için gördüğüm o ki ilk vurus gökten ateş topu indirmek ondan sonra da light seken bir vuruş var onu yapıyorlar galiba.
O meteor sadece 3-4 kişi birlikte gelirse kullanılır ve en geç dolan nukelerden biridir.İlk önce fire nuke nin 2. sini,sora light nuke,sorna yatır-batır yada spear dan soul spear-soul olabilir mesela
mmm topic güzelleşmeye başladı öncelikle teşekkürler heretic.
fire nuke 2. sonra light nuke. yatır batır.
bu üçlü uygundur herhalde. el yakması fire (en fazla damage vermemiz gerektigi için fire olması uygun galiba) mı iyidir cold mu hangisini tavsiye edersiniz !
tabiki fire
quote:
Orjinalden alıntı: Déaron
tabiki fire
Daha güzel bir cevap olamazdı
şekil itibari ile gösterirsek şunlardır açılması gerekenler doğrumu !
el yakması : FIRE
vurus sırası : fire nuke 2. sonra light nuke. yatır batır.
bir de ne kadar sp varsa o kadar passive açılacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: extraloob
mmm topic güzelleşmeye başladı öncelikle teşekkürler heretic.
fire nuke 2. sonra light nuke. yatır batır.
bu üçlü uygundur herhalde. el yakması fire (en fazla damage vermemiz gerektigi için fire olması uygun galiba) mı iyidir cold mu hangisini tavsiye edersiniz !
Yaratık keserken cold baya iyi oluyor ama meslek yaparken ve pvp de sonralardan işe yaramıyor.
Fire-Light hangisini istersen onu aç derim fire kullanmayıpta piskopat gibi pvp yapan adamlar var mesela lava gibi.Bicheon max heuskla max cold max light max 7 ınt 1 str nuker bir charı var.Tek başına guild mübarek.
evet doğru dediğim gibi pacific de farklı bir hybrid char denicem
Bir çoğunuz birbirinizi yemekten ba$ka bir i$ yapmami$siniz.Ben çok biliyorum, en iyi ben biliyorum demicem..
Sadece lvl 74 full int nukerim var onu nasil yapilandirdiğimi söylicem..
Heuksal lv 60 / Mastery lvl (passive) max ve eğlencesine glavie skillerinide açtim.. ara sira spear ile takiliyorum. Fire 68 / Passive ve Phy attack harici bütün skilleri max. Lightning 68 / Bütün skilleri max Cold 68 / Buff'ı max, frost nova 1 ve 2 acık passive max.
yeteri kadar nuke olduğu için ve full int olduğundan defans'a ihtiyac olduğu için bicheon yerine cold'a vermeyi daha mantıklı gördüm..kendi lvlimde full str (elinde insan gibi silah varsa tabi) 5 pvp'den 3'ünü rahat alabiliyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: sdsng
Bir çoğunuz birbirinizi yemekten ba$ka bir i$ yapmami$siniz.Ben çok biliyorum, en iyi ben biliyorum demicem..
Sadece lvl 74 full int nukerim var onu nasil yapilandirdiğimi söylicem..
Heuksal lv 60 / Mastery lvl (passive) max ve eğlencesine glavie skillerinide açtim.. ara sira spear ile takiliyorum. Fire 68 / Passive ve Phy attack harici bütün skilleri max. Lightning 68 / Bütün skilleri max Cold 68 / Buff'ı max, frost nova 1 ve 2 acık passive max.
yeteri kadar nuke olduğu için ve full int olduğundan defans'a ihtiyac olduğu için bicheon yerine cold'a vermeyi daha mantıklı gördüm..kendi lvlimde full str (elinde insan gibi silah varsa tabi) 5 pvp'den 3'ünü rahat alabiliyorum..
Fire Passive neden kapalı ! el yakması için hangisini tavsiye edersin peki ?
Fire passive neden acık olsun ki? fire passive phy att ile ilgili oda benim i$ime yaramaz..benim olayim mag. attack zaten.. imbue(El yakma) skill olarak tabiki fire.
ok tesekkurler bilgiler için güzel bir topic oldu uygulamada goreceğiz bakalım bir de
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme