Şimdi Ara

full body antrenman süresi hakkında (programımı yorumlar mısınız ?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • haftada 4 gün iki çeşit full body antrenman uyguluyorum. bu antrenmanların her biri bir buçuk saat civarında sürüyor. Sadece ağırlık antrenmanı için bu süre ısınma felan bu süreye dahil değil.

Bugün uyguladığım program şu şekilde;

Squat+ Calf Raises

Lunge

Deadlift

İncline Chest Press+ T-bar row

Pec deck+ Lat Pul down

Military Press

Lateral Raises+ Shrugs

Biceps curl+triceps pushdown

diğer antrenmanda deadlifti çıkarıyorum göğüs ve sırt içinde hareketleri değiştiriyorum farklı açılardan vurabilmek için. Antrenman çok sağlam oluyor iyice çalıştığımı hissediyorum üzerine de 20 dakika civarında eğimli yürüyüş yapıp esneme hareketleri ile bitiriyorum. Çoğu kişi antrenmanı 45 dk bir saati geçmesin vs. diyenlerde var 3 saat civarından çalışıyorum diyenlerde var. Programı rahat bir şekilde bitirebiliyorum hatta bir kaç hareket daha yapabilirim ancak süre konusu kafamı karıştırıyor. Antrenman öncesi bcaa+arjinin alıyorum antrenmandan sonra da glutamin+creatin+bcaa alıyorum. Sizce nasıl, tavsiyelerinize açığım aydınlatın beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rookie PG -- 3 Nisan 2019; 19:3:49 >

• squat ve deadlifti 3 set 8 tekrar diğer hareketleri de 3 set 10-12 tekrar aralığında çalışıyorum. Range of motiona dikkat ederek negatiflerden verim alarak hissede hissede yapıyorum. Belki ağırlık arttırıp tekrar sayılarını azaltabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.