Şimdi Ara

Fulctrum'dan Şakacı Ryze Rehberi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
4
Favori
19.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ∞Array∞

fulctrum kardaş son haftalarda toplane ryze oynuyorum mastery ve rünler aynımı ben mpen quints ve mana glyhps deniyorum nasıl sence ?masteryde 9-21 daha iyi geliyor utility yapınca early de çok squishy hisediyorum

Masteryleri 9-21 ya da 0-21-9 yapabilirsin. Yukarı giden ryze artık Mana carry olan ryze gibi olmuyor. Normalde mid oynarken önce hasar sonra da tanky olmak için item alırsın; top gidince önce tanky itemları sonra da hasar verenleri alırsın (tog ve roa alınacak tabi önce yine ilk).

Utility verirsen adam lane'e geldiği gibi q poke yap. Gelip gidip vur adama canı %50'ye gelince zaten çekinmeye başlıyor yaklaşamıyor fazla. Pasif oynama bir de. Karşına 656546546 range'li biri gelmedikçe pasif oynamana gerek yok.

edit: Earlyde squishy hissediyorum demişsin de karşındaki adam da 1k hp ile başlamıyor ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 15 Temmuz 2013; 18:05:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

quote:

Orijinalden alıntı: ∞Array∞

fulctrum kardaş son haftalarda toplane ryze oynuyorum mastery ve rünler aynımı ben mpen quints ve mana glyhps deniyorum nasıl sence ?masteryde 9-21 daha iyi geliyor utility yapınca early de çok squishy hisediyorum

Masteryleri 9-21 ya da 0-21-9 yapabilirsin. Yukarı giden ryze artık Mana carry olan ryze gibi olmuyor. Normalde mid oynarken önce hasar sonra da tanky olmak için item alırsın; top gidince önce tanky itemları sonra da hasar verenleri alırsın (tog ve roa alınacak tabi önce yine ilk).

Utility verirsen adam lane'e geldiği gibi q poke yap. Gelip gidip vur adama canı %50'ye gelince zaten çekinmeye başlıyor yaklaşamıyor fazla. Pasif oynama bir de. Karşına 656546546 range'li biri gelmedikçe pasif oynamana gerek yok.

edit: Earlyde squishy hissediyorum demişsin de karşındaki adam da 1k hp ile başlamıyor ya

9-0-21 gidince squishy hissediyorum çünkü top lane genelde tanky champlar gelir ve 9-21 gelir genelde o yüzden onlara gere squishy hisediyorum bilgiler için teşekkürler

edit:rünler konuusnda movespeed quints coremu oraya mpen alabilrmiyim ve karşıma ad gelirse glyphlere mana alıyorum o konuda ne diyorusn ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ∞Array∞ -- 15 Temmuz 2013; 18:12:04 >

• Edit:yanlış konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kappa Face -- 16 Temmuz 2013; 0:22:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

Edit:yanlış konu
    Başlığı görünce hep bi tebessüm ediyorum ardından bakmış olmama rağmen tekrar bakıyorum rehbere :D Eve dönünce sağlam Ryze oynayacağım hocam başarılı bi konu tebrikler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaramazovX

quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

patato IV

Alıntıları Göster
    hocam şu jung ryze ss sini atsana :D
  • Eline saglik iyi olmus arcangel muramana arasinda kaliyordum cozdum simdi olayi

• quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

Eline saglik iyi olmus arcangel muramana arasinda kaliyordum cozdum simdi olayi
    Şu sıralar jungle ryze viable sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: are you cola

Şu sıralar jungle ryze viable sanırım

Alıntıları Göster
    Konuyu görmüştüm rehberi okumadım da Ryze oynayasım geldi, 7 saattir aralıksız oynuyorum 12 maçtan 11 i win.

Fulctrum'dan Şakacı Ryze Rehberi

Kullandığım Masteries:

W/L durumu:

Son oyun hariç hepsini Top'da oynadım, spell olarak Teleport + Flash kullanıyorum.

Rune Page yapımda henüz.

• khanjui kullanıcısına yanıt
    tebrik ederim.
  • quote:

tebrik ederim.

Şuan W/L 17-2 oldu geceden beri oynuyoruz adamlar aynı denk gelebiliyor Ryze banlamaya başladılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

tebrik ederim.

Şuan W/L 17-2 oldu geceden beri oynuyoruz adamlar aynı denk gelebiliyor Ryze banlamaya başladılar...

Alıntıları Göster
    Eline sağlık.
  • Eline saglik okumadim

• quote:

Orijinalden alıntı: KaramazovX

quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

patato IV

Alıntıları Göster
    3.10 Patchine göre yeniden düzenlendi.
  • Mağara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gncyctn

Mağara
    Mağara?
    Ne alaka?

Hocam bir sorum olacak.
    Muramana'yı pasifi için alıyoruz değil mi bir de mana ve mana regen için.
    Yani Tear of the Goddess'in stacki full değilken Manamune almak saçma değil mi?
    O nedenle 750/750 olmadan almak mantıklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rauge -- 2 Ağustos 2013; 15:14:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floopper

Mağara?
    Ne alaka?

Hocam bir sorum olacak.
    Muramana'yı pasifi için alıyoruz değil mi bir de mana ve mana regen için.
    Yani Tear of the Goddess'in stacki full değilken Manamune almak saçma değil mi?
    O nedenle 750/750 olmadan almak mantıklı mı?

3.10 Patch'inden sonra tear stacklemek gerçekten çok zor. 30 dakikada falan stackleyebildim o zamandan sonra da muramana almak pek mantıklı gelmedi Seraphs Embrace aldım . Bir tear doldurmaya yetecek ömrünüz varsa alın doldurun muramana yapın tabi
  • bu adam ısi bılıyor

ryze teq athıyo qq

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Kat

bu adam ısi bılıyor

ryze teq athıyo qq
    WotA hala viable mı?
  • quote:

WotA hala viable mı?

Değil. Gereksiz bir item en azından şu spellwamp veren jungler itemı varken (ryze için demiyorum bunu genel olarak). Spirit visage + ulti ile de aynı etkiyi yaratıyor. Aurası takım için gerekliyse de başka birinden alması için rica et.

Üstelik son 3 aydır falan hiç wota görmedim oyundan kalktı sanıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 5 Ağustos 2013; 1:57:35 >
  • quote:

quote:

WotA hala viable mı?

Değil. Gereksiz bir item en azından şu spellwamp veren jungler itemı varken (ryze için demiyorum bunu genel olarak). Spirit visage + ulti ile de aynı etkiyi yaratıyor. Aurası takım için gerekliyse de başka birinden alması için rica et.

Üstelik son 3 aydır falan hiç wota görmedim oyundan kalktı sanıyordum

Hocam ben de mi bir sorun var peki?
    3 oyundur ranked da hep Lux geliyor kafayı yemek üzereyim herkes Lux almış galiba.
    Bir türlü ezemiyorum,counter-pick yapılmışsa ne yapmam gerek.10 skill shot'tan 7'si garanti blokluyorum ama 6 oldu mu komboya ölüyorum gene.
    Belirli bir sıra verebilir misiniz mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rauge -- 5 Ağustos 2013; 2:39:56 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.