Şimdi Ara

=== FUJITSU SIEMENS V2045 15.4 SONOMA 1.73 XP PRO === (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
765
Cevap
0
Favori
106.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar biri bana da bios update yi yollarsa sevinirim dellendim yav ödevlerimi yazamıyorum... akcavus@gmail.com
  • servis e gönder gerçi oradan da sağlam geleceğini kimse garanti edemez...

http://forum.donanimhaber.com/m_5938209/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: tankii

arkadaşlar biri bana da bios update yi yollarsa sevinirim dellendim yav ödevlerimi yazamıyorum... akcavus@gmail.com

• Orjinalden alıntı: YUSUFM

servis e gönder gerçi oradan da sağlam geleceğini kimse garanti edemez...

http://forum.donanimhaber.com/m_5938209/tm.htm

kardeşim zaten servise güvenmiyorum ondan arkadaşlardan rica ediyorum yoksa bende bilirim servise yollamayı o kadar yazıdan sonra valla ne olursa olsun ben servise uğramam... yine de bios update dosyasını sizlerden bekliyorum...
  • yaaaaaaa arkadaslar boyle saatlerdir internette laptoplara bakıodum..normalde su Fujitsu siemensin yeni(modifiye) Amilo prov2045 almayı dusunuodum,hem bunda windows Xp proffessional var,hem 1gb ddr2 ramı var,hdd side ii..Ama bu yasdıklarınıs aklımı karıstırdı yaa..ya yazı beklicem duzgun bi hp almak için ya..fs alcam yada packard bell ne yapim sizce yeni fs lerdede aynı problem cıkarmı??yada en iyisi bir ay daha bekleyip hp pavillion dv4266ea alim ne dionus??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevilMayCry4 -- 23 Şubat 2006 15:40:41 >
  • bu forumları okuduktan sonra kimse garanti edemez...

quote:

Orjinalden alıntı: DevilMayCry4

yaaaaaaa arkadaslar boyle saatlerdir internette laptoplara bakıodum..normalde su Fujitsu siemensin yeni(modifiye) Amilo prov2045 almayı dusunuodum,hem bunda windows Xp var,hem 1gb ddr2 ramı var,hdd side ii..Ama bu yasdıklarınıs aklımı karıstırdı yaa..ya yazı beklicem duzgun bi hp almak için ya..fs alcam yada packard bell ne yapim sizce yeni fs lerdede aynı problem cıkarmı??
  • tüm bios update i yollayan arkadaşlara teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun...
  • fs v2045 (128mb ekran kartı olan) bilgisayara kimse FaryCry oyununu kurdu mu? Kurmadıysanız şu oyunu kurun ve bilgi verin. Bilgisayarın performansı nasil. Yemyesil güzel doga manzarası mı var yoksa her yeri beyaz mı gösteriyor. Lütfen arkadaşlar cevap yazın.Çünkü bu oyunu 128 paylaşımlı bir laptopda kurduk her yeri beyaz gösteriyordu.
    Yok pili az gidiyor yok winxp pro yok bios update edemiyorum falan bunlar pek de önemli değil professional kullanıcı iseniz bunları zaten cözersiniz ben inanmıyorum winxp pro kurulamıyacağına boyle birsey yoktur ya. Ah ben de olsada test etsemde konuşsam.
    Simdi fs v2045 dediğiniz gibi ufak tefek sorunlar var ama fiyat olarak teknosa ekonomik. İnternet sitesinde diğer firmalarla aynı fiyata satıyor. Magazasında daha uygun fiata satıldığını duydum.
    Lcd ekran kalitesi nasıl(60 heartz) biri bilgi versin.
  • sen almadıysan almayı düşünme bile...

WWW.SIKAYETVAR.COM DAN BİR ÖRNEK..

82625

TEKNOSA Teknik Serviste 30 İş Gününü Doldurdu Ama Hala Çözüm Üretemedi LonelyLand 11 Şubat 2006
    Teknosa Konya Kule Site Mağazası’ndan 29.10.2005 tarihinde fujitsu Siemens Amilo Pro V2045 kampanyasından satın aldım. 07.12.2005 akşamı dizüstü bilgisayar arızalanmasından dolayı 08.12.2005 günü Teknik servise ürünü gönderim formu ile teslim ettim.

Teknik servisle yaptığım görüşmelerde ekran kartının arızalı olduğu ve yedek parça bulundurulması zorunluluğu olmasına rağmen parçanın yurt dışından gelmesi bekleniyormuş. 03.02.2006 itibariyle mağduriyetim 35 iş günü olmuştur. Toplam 58 gün olmuştur. İthalatçı firmayı aradım. Bana 30 iş günü için bir tane garanti numarası verdiler ve benimle irtibata geçmelerini beklememi söylediler.

Hakkımı mahkeme kararı ile alacaksam yasaları neden çıkartıyorlar. Mağduriyetim hala sürüyor. Tüketici Hakları Mahkemesine Başvurdum. 3 ay içinde karar çıkacak. Bedel iadesini verseler bile ben 5 ay mağdur durumda bırakmış olacaklar.

quote:

Orjinalden alıntı: speedcoom

fs v2045 (128mb ekran kartı olan) bilgisayara kimse FaryCry oyununu kurdu mu? Kurmadıysanız şu oyunu kurun ve bilgi verin. Bilgisayarın performansı nasil. Yemyesil güzel doga manzarası mı var yoksa her yeri beyaz mı gösteriyor. Lütfen arkadaşlar cevap yazın.Çünkü bu oyunu 128 paylaşımlı bir laptopda kurduk her yeri beyaz gösteriyordu.
    Yok pili az gidiyor yok winxp pro yok bios update edemiyorum falan bunlar pek de önemli değil professional kullanıcı iseniz bunları zaten cözersiniz ben inanmıyorum winxp pro kurulamıyacağına boyle birsey yoktur ya. Ah ben de olsada test etsemde konuşsam.
    Simdi fs v2045 dediğiniz gibi ufak tefek sorunlar var ama fiyat olarak teknosa ekonomik. İnternet sitesinde diğer firmalarla aynı fiyata satıyor. Magazasında daha uygun fiata satıldığını duydum.
    Lcd ekran kalitesi nasıl(60 heartz) biri bilgi versin.

• Aşağıdaki mailimi TEKNOSA ve Fujitsu Siemens müşteri hizmetlerine yolladım ama hala tık yok!!

Sayın İlgili;

4 aydır defalarca mağaza, müşteri hizmetleri, Fujitsu-Siemens arasında gidip geldiğim ve ızdırap çektiğim Fujitsu Siemens Amilo Pro V2045 notebook için Manisa İl Tüketici Hakem Heyetinden iade kararı çıktı fakat 18.01.2006 tarihinde çıkan kararı TEKNOSA uygulamıyor. Avukatım hukuki sürecin uzun süreceğini söylediğinden dolayı mahkeme aşamasında bekleyen dilekçemi işleme sokmak için daha ne kadar bekleyeceğim. TEKNOSA bana doyurucu bir cevap versin iade almıyoruz desin bende hakkımı mahkemede arayım, fakat her seferinde müşteri hizmetleri beni oyalıyor ve cevabı hakem heyetine vereceklerini söylüyor, oysa hakem heyeti böyle bir zorunluluk olmadığını belirtiyor. Her seferinde bana 4822 sayılı kanunla cevap verdiğini söyleyen TEKNOSA bu defa 4822 sayılı kanun ile kurulan ve mahkeme kararı niteliği taşıyan kurumun iade kararı için hangi bahaneyi öne sürecek? Lütfen bana
    cevap verin, iade alıyoruz veya almıyoruz bu kadar basit.

• sonuç alabildiniz mi?

quote:

Orjinalden alıntı: cerrah35

Selam arkadaşlar
    Ben 23 yıllık bir hekim ve genel cerrahi uzmanıyım. Son 5 yıldır tüm resmi ve özel işlerimi bilgisayar aracılığıyla yapmaktayım. İyi bir bilgisayar kullanıcısı ve teknik konulara ( donanım ve yazılım) hakim sayılırım.
    Bundan 2 ay önce oğlumun ve çevremin ısrarlarına dayanamayarak bir dizüstü bilgisayar almaya karar verdim. uzun sayılabilecek bir araştırma yaptıktan sonra forumlardaki tüm eleştirilere rağmen iyi bir konfigurasyona sahip olduğuna inandığım amilo pro v 2045 modelini almaya karar verdim. Fiyat olarakta en uygun gördüğüm Teknosa İzmir mağazasından cihazı 28/10/2005 tarihinde aldım. Ekran kartının 128 mb çıkması, yanındaki hediyeler beni cezbetti. Hemen arkasından kendi topladığım bilgisayarımı sattım.
    Aldığım günden itibaren sorunlar başladı. Önce açma düğmesine bastıktan oldukça uzun bir süre sonra açılan bilgisayar giderek açılmamaya başladı. İşletim sistemi yada bios la ilgili olabileceğini düşünerek güncellemeler, ayarlar yapmaya çalıştım. Nadiren açıldığında kapatıncaya yada yeniden başlatıncaya kadar sorun olmuyordu çünkü. Beni bayağı bir uğraştırdıktan sonra başedemiyeceğimi anlayınca Fujitsu-siemens' in İstanbul helpdesk' ini aradım. Sabah erken hemen açtılar ve önce alış tarihimi sorup bir ay geçmiş olduğunu görünce bir kayıt numarası vererek beni İzmir Datapro teknik servisine yönlendirdiler. Servise 6/12/2005 tarihinde teslim ettim.
    Bugün tam 17. gün. İlk birkaç gün arızayı aradıktan sonra ekran kartından kaynaklandığını söyleyerek sipariş verdiklerini anlattılar. Sonra defalarca aramama rağmen bir sonuç alamadım. Parçanın yurtdışından geleceğini, noel nedeniyle sevkiyatın yavaş olduğunu falan anlattılar. İstanbul Datapro' yu aradım, aynı cevabı verdiler. Helpdesk' i aradım, yapabilecekleri bir şey olmadığını, 15 işgünü sonra geçici bir laptop talep edebileceğimi, 30 işgünü sonra değiştirme isteyebileceğimi ama bunları datapro' dan istemem gerektiğini söylediler
    Yaklaşık 2 aydır 5 yıldır bilgisayarla yapmaya alışık olduğum hiçbir işi yapamıyorum. Banka işlerim, borsa işlerim, hasta kayıtlarım herşey aksadı. Dostlarımla haberleşmem, postalarım aksadı. Çocuklarım ödevlerini yapamıyor, oyun oynayamıyor. Bu nasıl iştir? Bir parçayı ki bu laptop Türkiyede montajlanabiliyor, piyasadan temin etmek ve müşteriyi mağdur etmemek bu kadar mı zor? Kendi topladığım bilgisayar olsa 2 günde temin edip tornavidayı alır hallederdim. 2 ay bu, ve süre uzadıkça kaybım maddi ve manevi olarak artıyor. Bundan sonrada hem destek yetkilileri, hem ana firma, hem satıcı firma, hem teknik servis açısından her türlü girişimi yapmaya niyetliyim. Tüm üye olduğum forumlarda da yukarıdaki sıkıntıları dile getireceğim. Ta ki sorun beni mağdur etmeyecek şekilde çözülene ve müşteri haklarının bu kadar sürüncemede, ilgisizce halledilmediğini anlayana kadar. E-posta ile de bütün üye gruplara yollayacağım.

• ürünü teknosadan aldım, tüm sorunlar bende de var. iade konusunu görüşeceğim. genel tavsiye bu yönde, sonucu özellikle yusufm e bildireceğim. bir de mouse kafasına göre geziyor zaten. ama çözüm alamazsam düşüncesi ile,

BIOS UPDATE i banada mail atabilir misiniz... teşekkürler.

aydin.selcuk@gmail.com
  • 1 ayı geçtiyse işiniz dahada zor. çok uğraştıracaklar sizi....

quote:

Orjinalden alıntı: aydin.selcuk

ürünü teknosadan aldım, tüm sorunlar bende de var. iade konusunu görüşeceğim. genel tavsiye bu yönde, sonucu özellikle yusufm e bildireceğim. bir de mouse kafasına göre geziyor zaten. ama çözüm alamazsam düşüncesi ile,

BIOS UPDATE i banada mail atabilir misiniz... teşekkürler.

aydin.selcuk@gmail.com
  • Herkes şikayetci... Ben v2045 imi eylül ayında aldım taş gibi maaşallah 1.73 işlemcili daha beni üzmedi tek problemim fiyatı 12 aylık 2220 e geliyor bana.... ben aldıktan 10 gün sonra fiyatı 1800 e düştü şimdi 1400 civarı başka bir derdim yok. Fan sesi geceleri kafa gıdıklıyor gündüz hiç belli değilBu paraya bu olur gene olda gene alırım . Şimdi 1.86 işlemcili modeli varr
  • neden o fiyata düştü acaba?

quote:

Orjinalden alıntı: arabaci72

Herkes şikayetci... Ben v2045 imi eylül ayında aldım taş gibi maaşallah 1.73 işlemcili daha beni üzmedi tek problemim fiyatı 12 aylık 2220 e geliyor bana.... ben aldıktan 10 gün sonra fiyatı 1800 e düştü şimdi 1400 civarı başka bir derdim yok. Fan sesi geceleri kafa gıdıklıyor gündüz hiç belli değilBu paraya bu olur gene olda gene alırım . Şimdi 1.86 işlemcili modeli varr

• Mükemmel bilgisayar. Kim ne derse desin. 10 gün önce 1gb ram olan modelini aldım. 1249 dolara. 3 boyutlu oyunlarda performans çok çok iyi, ekran kartının ayrı olmasından sanırım. Ne klavye problemi, ne fan problemi, hepsi düzelmiş.
    Belki banada servis elemanı diyeceksiniz ama değilim, sade bir kullanıcıyım. Günde 2 saat quake 4, 1 saat kadarda harry potter oynarım, birazda photoshop
  • iade için faturayı kaybetmişim. kayıtlarına bakmalarını isteyeceğim ama her geçen gün hem makinaya alşıyorum hem de sansımı kaybediyorum.

bios updata yı mail alabilirmiyim.
  • Fikrine saygı duyarım sana göre mükemmeldir. Sanırım mükemmel olduğu için bu kadar kısa süre satışta kaldı. şuan ne reklamı yapılıyor nede satılıyor yanılıyormuyum? yoksa söyletilere inanıp ayrupada ayıplı mal olan ve toplatılan 50 bin adet laptop bize mi yedirildi?
    quote:

Orjinalden alıntı: hakandnmz

Mükemmel bilgisayar. Kim ne derse desin. 10 gün önce 1gb ram olan modelini aldım. 1249 dolara. 3 boyutlu oyunlarda performans çok çok iyi, ekran kartının ayrı olmasından sanırım. Ne klavye problemi, ne fan problemi, hepsi düzelmiş.
    Belki banada servis elemanı diyeceksiniz ama değilim, sade bir kullanıcıyım. Günde 2 saat quake 4, 1 saat kadarda harry potter oynarım, birazda photoshop

• selam makineye 900 dolar vereyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YUSUFM

Fikrine saygı duyarım sana göre mükemmeldir. Sanırım mükemmel olduğu için bu kadar kısa süre satışta kaldı. şuan ne reklamı yapılıyor nede satılıyor yanılıyormuyum? yoksa söyletilere inanıp ayrupada ayıplı mal olan ve toplatılan 50 bin adet laptop bize mi yedirildi?
    quote:

Mükemmel bilgisayar. Kim ne derse desin. 10 gün önce 1gb ram olan modelini aldım. 1249 dolara. 3 boyutlu oyunlarda performans çok çok iyi, ekran kartının ayrı olmasından sanırım. Ne klavye problemi, ne fan problemi, hepsi düzelmiş.

quote:

yaaaaaaa arkadaslar boyle saatlerdir internette laptoplara bakıodum..normalde su Fujitsu siemensin yeni(modifiye) Amilo prov2045 almayı dusunuodum,hem bunda windows Xp var,hem 1gb ddr2 ramı var,hdd side ii..Ama bu yasdıklarınıs aklımı karıstırdı yaa..ya yazı beklicem duzgun bi hp almak için ya..fs alcam yada packard bell ne yapim sizce yeni fs lerdede aynı problem cıkarmı??

Arkadaşım kısa süre piyasada kalan model ilk versiyonu. 1.73ghz 512 ram 64mb ekran kartı olanı. Bütün şikayetler bu modele dair. Makineye elini sürmemiş insanlar bile bu makine hakkında atıp tuttular. Ama ikinci versiyonunda hiç bir şikayet söz konusu değil. Ve şu anda hala satışı devam etmektedir. Yanlış bigilendirme yapmayalım. İnsanların kafasını bulandırmayalım.

Tekrar diyorum eğer burada atılıp tutulanları kullanmayan insanların bile atıp tuttukları makine hakkında şüpheye düşüyorsan V2045 alma.

Şikayetlerin hepsi V2045 hakkında. Eğer ayıplı mal diye tabir edilen bu makineyi almak istemiyorsan Fujitsu Siemens'in başka modeli var. Aşağı yukarı aynı özellikerde. AMILO PRO M1451G: CENT1.86GHZ-512MB-80GB-128MB x300 -15.4-DVDRW-WXP Home. Bu makine hakkında hiçbir şikayet yok.

Ama gidipte sadece ismi var diye hp,asus,toshiba gibi markaların çıkardığı aynı özelliklerdeki bir makine için yüzlece lira fazladan vermek bana göre akıl karı değl.

Ha diyeceksiniz sorun sadece bu değil teknik servis. O konuda diyeceğim birşey yok. Ama gelipte burada teknik servis kötü diye de ahlanıp vahlanıp milletin aklını bulandırmayada gerek yok. Teknik servis istanbul'da 1 tane var. Bunun yaygınlaşması gerek. Bu teknik servis sorununu bence almanya'ya bildirmek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcunsau -- 1 Mart 2006; 22:46:03 >

• Ben alıp almamak ile ilgili fikir sormuyorum ki? aldım iade edemiyorum. Tüketici hakem heyetinin iade kararına rağmen iade edemiyorum. şimdi mahkemeye veriyorum artık bundan sonrası yargı ya kalmış bir karar.

quote:

Orjinalden alıntı: DieScheisse

quote:

Orjinalden alıntı: YUSUFM

Fikrine saygı duyarım sana göre mükemmeldir. Sanırım mükemmel olduğu için bu kadar kısa süre satışta kaldı. şuan ne reklamı yapılıyor nede satılıyor yanılıyormuyum? yoksa söyletilere inanıp ayrupada ayıplı mal olan ve toplatılan 50 bin adet laptop bize mi yedirildi?
    quote:

quote:

Arkadaşım kısa süre piyasada kalan model ilk versiyonu. 1.73ghz 512 ram 64mb ekran kartı olanı. Bütün şikayetler bu modele dair. Makineye elini sürmemiş insanlar bile bu makine hakkında atıp tuttular. Ama ikinci versiyonunda hiç bir şikayet söz konusu değil. Ve şu anda hala satışı devam etmektedir. Yanlış bigilendirme yapmayalım. İnsanların kafasını bulandırmayalım.

Tekrar diyorum eğer burada atılıp tutulanları kullanmayan insanların bile atıp tuttukları makine hakkında şüpheye düşüyorsan V2045 alma.

Şikayetlerin hepsi V2045 hakkında. Eğer ayıplı mal diye tabir edilen bu makineyi almak istemiyorsan Fujitsu Siemens'in başka modeli var. Aşağı yukarı aynı özellikerde. AMILO PRO M1451G: CENT1.86GHZ-512MB-80GB-128MB x300 -15.4-DVDRW-WXP Home. Bu makine hakkında hiçbir şikayet yok.

Ama gidipte sadece ismi var diye hp,asus,toshiba gibi markaların çıkardığı aynı özelliklerdeki bir makine için yüzlece lira fazladan vermek bana göre akıl karı değl.

Ha diyeceksiniz sorun sadece bu değil teknik servis. O konuda diyeceğim birşey yok. Ama gelipte burada teknik servis kötü diye de ahlanıp vahlanıp milletin aklını bulandırmayada gerek yok. Teknik servis istanbul'da 1 tane var. Bunun yaygınlaşması gerek. Bu teknik servis sorununu bence almanya'ya bildirmek gerek.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.