Şimdi Ara

=== FUJITSU SIEMENS V2045 15.4 SONOMA 1.73 XP PRO === (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
765
Cevap
0
Favori
106.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim gibi mağdur olan arkadaşlar varsa
    ankara fs teknik servis

DATAPRO
    ÇETİN EMEÇ BULVARI , ÖVEÇLER MAH. 2. CAD. NO 32/B DİKMEN
    0312 472 36 60-61-62-63-65(5 HAT)

eğer bir arıza olursa ve teknosadan aldıysanız, direk buraya başvurun...
  • Wi-Fi konusunda, daha önce verdiğim linkten (http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/Detail_Desc.aspx?&DwnldID=9563&ProductID=1784 ) "wireless_9.0.2.1_-_generic_TIC_100507.exe" adlı yaklaşık 45 MB dosyayı indirip kurmak kablosuz ağ kullanımını kolaylaştırmakta. Tabiki arkadaşlarında yukarıda belirttiği gibi kablosuz ağın açık olduğundan da emin olmalısınız. Ne yazık ki bu bilgisayarda kablosuz ağı açamak için ayrıca bir tuş takımı bulunmamakta. Klavyeden fonksiyon tuşu ve f10 birlikte kullanarak açıp kapatmak gerekiyor. Kurulumdan sonra sağ alt köşede "İntel PROSet/Wireless Software" yazılımının belirdiğini göreceksiniz. Kablosuz ağ kapalıyken anten paterni deseni ile gösterilen ikonunun içi boş ve beyaz, köşesinde ise kırmızı ile çarpı işareti mevcut olacak. Kablosuzu açtığınız zaman ise kasanın kenarındaki sarı ışık yanıp sönerken kablosuz ağ arandığı anlamına gelmekte, eş zamanlı olarak sağ alt köşedeki biraz önceki "İntel PROSet/Wireless Software" yazılımının anten paterni şeklindeki ikonu krmızı artıp azalan desenler ile dolacak ve ardından kablosuz bir ağ bulursa maviye dönecek desen, en son olarakta authentication sağlandıktan sonra yeşile dönecek. Şimdi rahatlıkla kablosuz ağa bağlanabilirsiniz. Yine ayn ikona çift tıklayarak mevcut kablosuz ağları gözlemlemek ve bunlar için çeşitli ayarlamaları yapmak mümkün. Birçok dizüstü bilgisayar İntel 2200BG kullanmakta bundan dolayı şunu söyleyebilirim ki yapılarındaki güç kuvvetlendiricisi (RF power amplifier) tahminen aynı güç kuvvetlendiricisi ve maksimum 19 dBm güç basmaktadır. Güç kontrolü adaptif olabilir, bu sebepten bu kartı kullanan hangi makinada olursa olsun kontrol amaçlı aynı programı kullanırsanız benzer çekme özellikleri gözlemlersiniz.

• Driver&Utilities cd'si ilk anda makinanda yüklü olan tüm softwareleri aynen yüklüyor, senin tek yapman gereken formattan sonra cd yi takmam w arkana yaslanmak:D
    quote:

Orjinalden alıntı: alkemist

YARDIM ISTIYORUM BIRKAC KONUDA:

1) TeknoSa dan aldım ürünü birkaç gün oluyo, şu ana dek bi prob çıkartmadı amma WinXP Home yüklüydü

--ben bunu servisten orj. Pro yaptrmak istesem üstüne fiyat isteyip değiştirirler mi?

-- kendi elimle format atıp XP Pro kuracak olsam verdikleri Driver&Utilities cd'si yeterli oluyo mu tüm driver'lar için..

--bir de neden Toshiba/Sony HP de olduğu gibi laptopla beraber bir sürü program da gelmiyor yanında.. güç yönetim, touchpad progları vs..

yardımcı olursanz sevinirim.. özellikle XP Pro konusunda.. bi sorun çıkartır mı?

• FS v2045 in wirless bağlantısı acer a göre zayıf kalıyor. Pek çok yerde karşılaştırma imkanım oldu.

İntel PROSet/Wireless Software in konuyla hiç bir ahlakası yok. Yani wireless için warda bağlantıyı güçlendirmede bir ilgisi yok.

Acerin çekip FSv2045 in çekmeme nedenide acerin kullandığı "acer signal up: high-efficiency antenna technonogy" adamlar wireless olayını biraz daha çözmüş.
    quote:

Orjinalden alıntı: predrag_dt

wi-fe problem ya bende de 1694 her yerden 5 tane ag buluyor bizimkinin haberi (2045) yok oyle etrafa bakıyor...

• slm,
    ben ekran kartının 14.09.2005 tarihli, 8.18.0.0 sürümünü yükledim, bi fark var mı anlayamadım denemesi sizden :)
    bu arada daha önce bahsedilen olaya bende baktım, atinin kendi sitesinde x300 mimarisinde bastıra bastıra şu yazıyo (Maximum Memory Configuration: 64MB on-chip memory (no external memory supported)). bende de 64 MB var. ancak şu dikkatimi çekti. 64 MB lık modelde hdd fujitsu, 128 lik modelde samsung. farkı mı ne. üreticilerinin sayfalarından incelediğim kadarıyla fujitsu enerji tüketiminde ve hızda daha iyi görünüyor.

teknosayla telefonla görüştüm 128 lik modellere sahip olmak şans işiymiş, deişim istiyorum diye. eğer öyleyse değiştiririz dediler. nederece doğru bakalım cumaya belli olur. ati nin sitesinden inceledikten sonra deişim kararım iptal olacak gibi. sonuçta olay denildiği gibi asus aldatmacası sanırım.

http://www.ati.com/products/embedded/mobilityradeonx300/features.html

• slm arkadaşlar
    benim makina çok geç kapanıyor.
    özellikle internete bağlandıktan sonra aynı problemi yaşayan arkadaşlar varmı?
  • wi fi de sorun driverdan veya programdan deil zaten oddysey diye bi program var sorun alet ii ekmiyor dandik herkesin bole ucuz etin yahnisimi olduk psp bile buluyo wifi notebook bulmuyo ancak yaklaşınca şimdi birileri zıplar ordan wifin açıkmı diye tabi açık yok çekmiyor delircem çok yaklaşınca çekiyor ancak delircem herkesin böyleyse bua bi el atalım hep beraber
  • şimdi anlamadığım bu wi-fi de çekmiyo diyosunuz ya mesafe nedir. ben 2. katta camdan 5 metre uzakta duran bir modemde. apartmanındışına çıkıp binadan 10 metre kadar uzakta arabadan denedim ve sorunsuzca kısa sürede bağlantıyı gördü ve kurdu.
  • Arkadaşlar,
    Bu forumlardan çok şey öğreniyorum. En son Wi-Fi sorunu için dün driverı indirdim. Evde Wi-Fİ yok ama ihtiyaç olur diye güncellemek istedim. Ama dosya corrupt çıktı. Yüklenemedi. Ben de acaba orjinal drivera bişi oldu mu, en zından programı açılıyor mu diye bakarken hooop bir bağlantı buldu. E evde olmadığına göre bir komşununkini gördü. Hatta bağlanıp virus updateini falan yaptım.

Şimid evimiz dip dibe değil, duvarlarımız sağlamdır. Ben salondaydım, önümüz de yanımızda yol. Komşu ile olan duvara da en az 20 metre vardı. Üst komşunun ADSL'li hemen bilgisayarın üstünde olduğunu sanmam. Ben FS'i pek de kötü görmedim

Hem daha yeni dirverı yüklemedim de

Bugün evde yükleyip biraz daha gireyim bari, bir de ATI update'i yapacağım...

Kısacası hiç problemim yok arkadaşlar...

• Ben makinamın bazen geç hemde çok geç kapanmasından şikayetciyimm.
    ilk açılıştan sonra basit işlemlerden sonra hızlı kapana biliyor
    ama agbağlantısı internet filan sonra kapatırken bekle babam bekle bende basıyorumm düğmeye kapatıyoruum
    sizdede varmı bu problem yokssa benimkimi bana kızıyoor
  • Bir de şu fan sesini kısalım geceleri beni rahatsız ediyoor
    gündüz etkilemiyoor
    hadi yapın bir güzellik
    Klavye olayını arkadaşların verdiği linkten indirip halletim korka korka tabiki

klavye içinTeşekkürederim saygılarr
  • EMRAHYAZ arkadaşa teşekkürler çok derti şu klavye şimdi tıkır tıkır işliyoor

arkadaşlar ben makinayı teknosa izmitten aldım 180 ytl * 12 ay =1200 ytl 10 gün sonra düstü 152 ytl *12 ay çıldırmamak elde degğiğl hemde kampanyalı almıştım

Şimdiyanında birde laptop çantası vs vs vs bir şeyler de veriyorlar hayrert bir şey yahuu

10 günde 350 ytl zarar

makina güüzel bu fiyata ancak bu alur
  • pardon 2200 ytl
  • -------------------------------
    arabacı72

EMRAHYAZ arkadaşa teşekkürler çok derti şu klavye şimdi tıkır tıkır işliyoor

arkadaşlar ben makinayı teknosa izmitten aldım 180 ytl * 12 ay =1200 ytl 10 gün sonra düstü 152 ytl *12 ay çıldırmamak elde degğiğl hemde kampanyalı almıştım

Şimdiyanında birde laptop çantası vs vs vs bir şeyler de veriyorlar hayrert bir şey yahuu

10 günde 350 ytl zarar

makina güüzel bu fiyata ancak bu alur
    ------------------------------------------

Arkadaşım aynı fikirdeyim, bu fs 2045 çıktığında teknosada 1399 +kdv idi..

- Bir hafta sonra BİLİŞİM fuarı ayağına kampanyada 1299+kdv sattılar..
    - BİLİŞİM bittikten tam bir hafta sonra süper fiyat deyip 1149+kdv den sattılar..
    - bu yetmedi 2 hafta sonara 1149 $ + kdv + verilen hediyeler.. ile satmaya kalktılar..

düşünebiliyormusunuz 1399$ + kdv den alanları, arada 1 ay gibi süre var .. ASl makinayı kafalarına geçir geçiyor gönlümden ama .. olacak iş değil makinaya yazık..

• quote:

Orjinalden alıntı: arabaci72

Bir de şu fan sesini kısalım geceleri beni rahatsız ediyoor
    gündüz etkilemiyoor
    hadi yapın bir güzellik
    Klavye olayını arkadaşların verdiği linkten indirip halletim korka korka tabiki

klavye içinTeşekkürederim saygılarr

forumlardan birinde biri ekran renk derinliğini 16 bit yaparak ısıya ve dolayısıyla fana çözüm bulmuştu ama ne kadar doğru denemedim beni pek etkilemiyor. Napalım 80 dereceyede alıştık fana da alışacaz.

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t1000 -- 10 Kasım 2005, 23:06:37 >
  • Öncelikle bios update konusu güzelce anlatan arkadaşa teşekkür ediyorum.Bende de vardı klavye sorunu ama farkediyorum ki düzeldi.Tekrar teşekkürler.
  • arkadaşlar mrb,
    benim makinada fan dewamlı çalışıyodu,fakat batarya yı home/office desk ve ekranı 16 bit yaparak kısmen çözüm oldu.şimdi belli aralıkla devreye giriyor..
    ikinci olay ise çok geç kapanıyor.bilgili veya ilgili bir arkadaştan foruma bilgi aktarırsa birçok kişi bundan faydalanacak..ilgilenen arkadaşlara teşekkürler..
  • Arkadaşlar ben bu fs V2045 i alıcam galiba yarın.(teknosadan)
    Bi önerisi olan var mı bu makinayı alma başka makinayı al diyen???
    Biraz tırstım bi çok kişinin sorunu varmış makinadan
  • Sen istediğin makinayı al. Tırsma. Benim sana bir önerim var. İnfronic garantili bir model beyen derim. Hizmetinden çok memnun kaldım, bugün çok sevidirik yaptılar beni. O yüzden diyorum bööle infronic infronic diye Kusura bakmayın millet. Ama adamlar harbi hizmet veriyor yaw. Servis önemliymiş çok iyi anladım arkadaşlar...
  • aklıma gelmişken bir şey dha eklemek istiyorum..bu işlemleri yaptıktan sonra pil ömrü yükseldi.yaklaşık 1.40 dak. ömrü vardı şu 2.30 dk. falan oldu..ben bilgisayar konusunda pek tecrübe sahibi deilim ama arkadaşalrmınki ile bu makinyı karşılaştırıyorum..pek bir fark yok..bu makinaın tek sorunu fan..diger performanslarından memnunum..ama alıcak arkadaşlar varsa benden daha tecrübeli birinin fikirlerini almalı..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.