Şimdi Ara

=== FUJITSU SIEMENS V2045 15.4 SONOMA 1.73 XP PRO === (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
765
Cevap
0
Favori
106.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 2 hafta once pcdepodan aldim. 6. gunde optik okuyucu bozuldu. ellerinde kalmadigi icin parasini geri verdiler aletin. simdi teknosadan almayi dusunuyorum aynisi ama artik korkuyorum! zate biraz sabıkalı bi makine sanirim naapcam bilmiyorum! bu arada diger markalar da cok iyi kampanyalara gitmisler! datron ve ibm benim bildiklerim! ne yapmali??????
  • ya d600 yerine bunu mu alsam diyorum? özellikleri çok iyi ama bir centrino da fan devamlı çalışmaz,sessiz olur,ayrıca çok da ısınmaz.
    bu aleti alan herkes mi aynı sorunları yaşıyor??? memnun olan var mı???
  • ıısınma sorunum çözüldü..fujitsu siemens yazılı bölge artık ısınmıyr(eskisi kadar) yakaşık %30-40 daha az..
    arkadaşlar bu tarz sorunları olan önceki yazdıgım msj larada belirttigim adımları yapabiliri bend işe yaradı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeronimo28

arkadaşlar mrb,
    benim makinada fan dewamlı çalışıyodu,fakat batarya yı home/office desk ve ekranı 16 bit yaparak kısmen çözüm oldu.şimdi belli aralıkla devreye giriyor..
    ikinci olay ise çok geç kapanıyor.bilgili veya ilgili bir arkadaştan foruma bilgi aktarırsa birçok kişi bundan faydalanacak..ilgilenen arkadaşlara teşekkürler..

Çok güzel demişsin de ben şimdi tasarımcıyım... Ekran çözünürlüğü ile renk derinliği ile oynayacaksam 1800 YTL niye verdim ki? Sonuna kadar performans alıcam ki verdiğim paraya değsin... Benim emektar Compaq Evo PIII 1000 centrino 1.7 ile yaptığım tüm işlemlere yetiyodu. Sadece ekran kartı yetersizdi ki v2045in ekran kartının performansı zaten düşükken daha da düşürürsem ne anladım ben bu işten... Ayrıca bu işlemleri yapınca pil ömrü de artıyo demişsin, Ona bakarsan ekran parlaklığını da azalt hoparlör ve cd rom da kullanmazsan pil ömrün baki olur

Fan olayı ciddi sorun ve bizim makinelerde bulunan Centrino platformu daha az ısınan pentium 4 olarak üretildi, üretildi de bu kadar fan odaya klima olarak çalışmıyo heralde... Bence kesinlikle normal değil bu fanın bu kadar çok çalışması ve sorunun daha kalıcı çözümleri olmalı!!!

• arkadşlar burda problemlere çözüm yolları arıyorz niye aldıgınızın veya amaca uygun olup olmadıgının cevbını kendiniz vermelisiniz..demek yanlı bir tercih yapmışssınıuz..ben makinamdan memnunum..
    quote:

Orjinalden alıntı: Walandyl

quote:

Orjinalden alıntı: jeronimo28

arkadaşlar mrb,
    benim makinada fan dewamlı çalışıyodu,fakat batarya yı home/office desk ve ekranı 16 bit yaparak kısmen çözüm oldu.şimdi belli aralıkla devreye giriyor..
    ikinci olay ise çok geç kapanıyor.bilgili veya ilgili bir arkadaştan foruma bilgi aktarırsa birçok kişi bundan faydalanacak..ilgilenen arkadaşlara teşekkürler..

Çok güzel demişsin de ben şimdi tasarımcıyım... Ekran çözünürlüğü ile renk derinliği ile oynayacaksam 1800 YTL niye verdim ki? Sonuna kadar performans alıcam ki verdiğim paraya değsin... Benim emektar Compaq Evo PIII 1000 centrino 1.7 ile yaptığım tüm işlemlere yetiyodu. Sadece ekran kartı yetersizdi ki v2045in ekran kartının performansı zaten düşükken daha da düşürürsem ne anladım ben bu işten... Ayrıca bu işlemleri yapınca pil ömrü de artıyo demişsin, Ona bakarsan ekran parlaklığını da azalt hoparlör ve cd rom da kullanmazsan pil ömrün baki olur

Fan olayı ciddi sorun ve bizim makinelerde bulunan Centrino platformu daha az ısınan pentium 4 olarak üretildi, üretildi de bu kadar fan odaya klima olarak çalışmıyo heralde... Bence kesinlikle normal değil bu fanın bu kadar çok çalışması ve sorunun daha kalıcı çözümleri olmalı!!!

• Tekrar selamlar herkese,bir kez daha teşekkür etmek istiorum emrahyaz'a SAOLASIN KARDEŞ linkini koyduğun rapidshare dosyasını indirip dediğin

işlemleri tek tek yaptım Allaha şükür sorunumu giderdim..(hatta su anda sorunsuz ve seri bi şekilde yazıorum:) )

Arkadaşlar tavsiye ederim,bende ilk önce fujitsunun kendi sitesinde bulamadım ancak sonra emrahyaz'ın linkini verdiği rapidshare'dan indirdim..

VE su anda gayet güzel ve seri bi şekilde yazıor..
  • Arkadaşlar selamlar, yaa benim bilgisayar sık olmamakla beraber kendi kendine restart atıyor yani 1 ay oldu alalı bu 1 ay içinde 3-4 defa oldu ve

kendine restart atıyor. Acaba bunun sebebi ne olabilir? Daha önce bu tarz bi sorunla karşılaşan varmı?

(bu arada tek sorun bu, başka sorun yok bilgisayarda) Cevaplayan olursa memnun olurum HErkese ii günler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: paladin31

Arkadaşlar selamlar, yaa benim bilgisayar sık olmamakla beraber kendi kendine restart atıyor yani 1 ay oldu alalı bu 1 ay içinde 3-4 defa oldu ve

kendine restart atıyor. Acaba bunun sebebi ne olabilir? Daha önce bu tarz bi sorunla karşılaşan varmı?

(bu arada tek sorun bu, başka sorun yok bilgisayarda) Cevaplayan olursa memnun olurum HErkese ii günler...

dostum bilgisayarıma sağla tıklayıp özelliklere gir.. ordan gelişmiş.. başlangıç ve kurtarma'nın altındaki ayarlara gir.. ordan otomatik olarak yeniden başlatı kaldırıp tamam de ve çık belki bu şekilde sorunun hallolabilir...
  • Arkadasım, (esiks1) dediğini yaptım umarım bundan sonra aynı problemle karşılaşmam..problem hallolmasada ilgilendiğin için teşekkürler..

Kendine ii bak.....
  • arkadaşlar ben bu foruma fs konusunu görünce üye oldum.bende bi fs sahibiyim ve yaklaşık dört gün oldu.bnim kafama takılan ilk konu aldığım gün fifa 2005 yükledim ve menu o kadar yavas çalışıo ki geri götürmeyi bile düşündüm.oyuna ilk girdiğimizde çıkan dil seçimi iki saatte ekrana gelio ve tekrar gitmesi bi iki saat sürüyo.Sonra oyunun ana menüsünde deaynı dert var ama ma.ç yaparken çıkn menüde hiç takılma yok oyundaa tabi.ayrıca bu yazıyı fs yazıom ve klavye problemini çözmedim hala şarj olsun die bekliom arada olmayan harfler için kusura bakmayın
  • Ya birader senin ekran kartı kaç MB? 64 olarak görünüyor yanlış anlamadıysan System Info'nda.Sitede 128 yazıyor.Aslında bakarsan bu cihazın ekran kartı 64Mb olarak görünüyor FSC sitesinde.Sen cihazın kasa yapısından,klavye tuşlarından ve genel performansından memnun musun?Oyun kurdun mu hiç?Mesela Underground II.Bu cihazın o oyunda bana mısın dememesi lazım.Ben de almayı düşünüyorum.Memnun olmadığın noktaları belirtirsen iyi olur.Hadi eyvallah kardeşim.Sen nerelisin??
  • Selam

Bende 2045 kullanıcısıyım.. Aslında benim icin fiyat onemli idi ve acil pc lazımdıı. Cad programı kullanıyorum..ve o yuzden satın aldım.

1. kalvye sorunum var. Teknik seris arıyorum bulamassam kendim yapacam .Cd alırsam :p

2. Fan sorunum var çok çalısıyor. Sanırım tasarım asamasında fan devreye girme derecesi turkiyeye gore ayarlanmamıs:) Allah bilir yazın ne dersiniz bilemiyorum. Fan sadece 2 sn susuyor ama bir onceki gun 2 sn de bir devreye giriyor..Simdi surekli calısan fanlar icin cevabım su sanırım masada yada diznizin u(s)(t)unde kullanmıyorsunuz. Çok iyi pc kurduyuz ya kitapcığına bakmaya ne gerek :))ama bakın. ORda gerekenler yazıyor. Hatta diziüstü bilgisayarınız sizin dizinizide yakabilir diye de bir cumle sarf etmisler. ve an iki kademeli gurultulu olanını sanırım yazın duyacaksınız.yere, kanepeye yada halıya koyarsanızda ses cıkar.Ertesi gun actım. fandan ses yokk.. alla alla. Laptop'un altı açık.

3. Pİl ( offf offf çok sorunlu makina ): Arkadaslar hiç bir zaman pilsiz kullanmayınız. Pilin akımı yanılmıyorsam 11 Amper sanırım. (G)üç kaynagı ise 3.42 amper. Bu yuzden pile ihtiyac duyabilir. (Ve son eklemelerden) Diğerlaptoplar en az 3 saat gidiyor tosiba 5 saatlik cıkardı.. duyurulur

4. sarj ( benim icin sorun degil ) siz sorun etmissinniz. pilsiz telefon kullanabilen var mı : =) ... Baya degisik kombinasyonlar denemissiniz. Basınıza bisey gelmesin. En güzel Sarj;pc kapalı zamanda olandır ama Bu bana ters ben calısıyorum kendisi (s)(a)rj etsin. ZAten pek biseyde fark etmeyecek tahminim.

5. Ekran kartı.. Son noktayı koyayım. Bu makine yani FUJITSU SIEMENS V2045 15.4 SONOMA 1.73 (eger x300 ekran kartına sahipse) 64 mb dır (nokta). O kadar arkadasımız ati nin sitesinden bakmıs daha dusunmeye gerek yok. Bu x300 direk 128 mb olma gibi bir sansı yok. Ama su var paylasımlı diyorlar ya hah iste o yuzden 128 mb gösteriyor. Dip Not Winamp visualizion da fps 29 dan assagıya düşmüyor. 258 mb kartta dustugunu gordum. vay be :)

6.Size bir sorun daha aklıma gelmisken .Normal scart siris ile Tv de (s)(i)yah beyaz ekran gozukuyor.En son artık S-Video kablo bulma(m) (g)erekiyor. Hala tv de renkli seyretme çabalarım sürüyor..

7.Kendi orjinak home editions kullanıyorum . ama faks modem driverini tanıttıgımda sorun yapıp duruyor acılısta. yeni driverde aynı eskiside . bir ara yukledim sorun olmamıstı.

8. onboard Bluetootd yok irda yok ( bunlar telefon icin lazım . Çünkü telefonla yatıp kalkan bir milletiz. ama teknosa hediye ediyor)

9.Touchpad - Synaptics PS2 Port Touchpad driver guncellemsinin icinden wifi guncellemesi cıkır. hey allahım sabırrr,

10. microfon yokkkkkkkkkkkkkkkkkk

Şimdi gelelim olayımızın sonuna . Ben ucuz diye aldım allatah ucuz cunku 15.4 inc 512 ddr 80 gb ve 1.73 cok guzel ozellik ve (b)u fiyata hayatta bulamassınız. En az 200 $ gozden cıkartmanız lazım ve (webcam 29 ytl+blutood 29 ytl+256 flash bellek 29 ytl+ canta tahmi 50-80 ytl= 150 ytl = 100$ diyelim :)bunlarda lazım haberiniz olsun) bu pc ye en yakın tosiba oda 1300 $(canta veriyor).

FS almak isteyen arkadaslara tavsiyem ; bence almayın. nedeni yukarıdaki 8 madde . Alanlara tavsiyem ucuz etin yahnisi ...... oldugudan bos verin kullanın yakında zaten hangi laptopu alırsanız alın fiyatı dusecek. O yuzden kullanın.

Başka Laptop alamak isteyen arakdaslara tavsiyemm ise 64 bilik işlemcili pc duşunun microsoft 64 bit geliyor. Ama suda var 64 bilik program kac tane var : ) Karar sizin . centrino alacaksanızda baska marka alın. ucuz olmasın derseniz..

Arkadaslar visa cektirdiginizde bonusunada yani 18 ytl ediyor. mouse alınız. bluetootd lu en duşük mouse 25 ytl benq sanırım. microsoftun ki 56 ytl. Yada benim gibi a4tech (13 ytl) ufak modellisi var scroll yesil renk yanıyor. gece guzel oluyor.

( Birde bu laptop almanayda hala satışı devam ediyor mu bunu bir öğrenin)

Şimdi (b)ios ayarlarına bakacam bakalım ne varmıs .. Bisi yok . Ne bi(ç)im bios mudahele edecek durumu yok.

VE son acı(k)lama 6.7.8. maddeler sonradan cıktı . En iyisi yazıyı bitirmek (m)oralim bozuluyorrrr..

sanırım microfon yok

wifi miiiiiiiiii. off yaa .. almayın arkadalarrrrrrrr.. kazıklanıyoruzzzz. bircok hatası var

• Arkadaşlar Ankarada veya İstanbulda olan birisi şunu servise götürsün, servistekiler telefonda bundan çok sattık hiç fan sesi yok, şikayette almadık diyorlar. Dalgamı geçiyor bu insanlar. İlk fırsatta servise götüreceğim bu fanla bu makina laptoptan çok hovercraft'a benziyor. Servise götürüp sonuç alan birisi varsa da sonuçlarını burada görmek istiyoruz. Son birşey daha, bu makina çok sessiz çalışabiliyor. Fan sesi olanlarda kesin problem var.
  • Arkadaşlar bilgisayar konusunda acemiyim.Benim bu laptopla ilgili şöyle bir sorunum var. Zaman zaman notebooku açmak için tuşa bastığımda hani nasıl araba çalıştırırken marş basmaz ise onun gibi bir sorun oluşuyor. Sadece 4. sıradaki ışık yanıyor açılcak gibi oluyor sonra kapanıyor notebook açılmıyor. Biraz denedikten veya 5 dk sonra filan açılıyor. Fakat daha sonra şöyle bir deneme yapınca sorunum çözüldü.. Açılmadığı anlar notebookun arkasından adaptörün fişini çekiyorum ve sadece pille açılıyor açıldıktan sonra ise tekrar aaptörü takıyorum..

Bu problemi nasıl çözebilirim? Fikri olan varmı acaba?
  • ARKADASLAR BENİM SORUM ŞU BU BİLİN ÜSTÜNDEKİ ışıklardan soldan altıncı üstünde a yazan ışık ne anlama gelio.ben fifa oynarken yanıo bu ışık kitabında falanda yazmıo.ne yin nesi anlamadım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.teşekkürler
  • beyler caps lock muş o ya.örendim rastgele
  • GEÇ KAPANIYO DİYEN ARKADAŞLARA.....

ARKADAŞ OLAY TAMAMEN MAKİNE İL BERABER GELEN NORTON YAZILIMI.KALDIRDIM VE AVAST HOME +MİCROSOFT ANTİSPYWARE YÜKLEDİM SORUN HALLOLDU.BİLGİSAYAR AÇILDIGI GİBİ YİNE AYNI HIZDA KAPANIYOR.
  • Arkadaşlar FS 2045 ile forumu uzun süredir takip ediyorum. Pazar günü teknosada ürünü satan arkadaşla konuştum ürün fabrika hatası olarak 64 veya 128 mb ekran kartıyla çıkabiliyor. Bu tamamen sizin şansınıza. Onlar 64 mb satıyoruz diyolar. Bunun dışında klawye için gerekli bios update yapılınca sanırım fan dışında bir sorun kalmıyor. Bir de teknosa xp pro modelli ürün 50 dolar farkla satılıyor dedi . ondanda kalmamış zaten.
    Şimdi
    1- İstanbulda mümkünse anadolu yakasında bu bios update'ini yapabileceğimiz teknik servis adres ve telefon numarasını bilen war mı?
    2- Bunun dışında wıfı içinde bi update mi gerekiyor bu ne amaçla lzım bunuda teknik servis yapr mı ?
    3- Fan sorununu halletmenin yoluda mı bi update ? bunu becerebilen var mı?
    4- Ürünün şu an çalışır vaziyette sergilendiği bi yer war mı ?
    5- bu sorularıma cewap verebilecek arkadaşları msn'e bekliyorum sertacsertbas@hotmail.com da
    6- Bu bilgisayarı sorunsuz kullandığına inanan kimse acaba nerden kaça aldı?
    Bu fiyata 1356 dolar kdv dahil bunun ayarında başka ne alınabiliniR?

Mesela hp 6125 py 418 veya Asus a6u Amd turion 64 ilemcili nasıl ?

• nautilus teknosa da bu ürünü çalışır vaziyette sergiliyorlar sertac arkadaşım eğer kaldırılmışsa bile iste geçen geldim başı çok yoğundu şimdi geliyorum falan dersin öyle sergilemiyoruz sergilenecek ürünümüz falan yok diye ayak yapmasınlar
  • ya arkadaşlar siz bu paraya ne beklyordunuz ki bi sürü olumsuzluk yazmışsınız.Ben aldım bu cihazı ve çok memnunum. Ayrıca klavye için biyos updateni de yaptırdım.Fan sesi ise çok rahatsız edici deil.Siz birde Toshibanınkini dinleyin.Oda arkadaşımda var valla benimki onun yanında sivrsinek vızıltısı.Mübarek sanki dizel motorlu araba.Bu fiyata bu performans çok iyi.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.