İşlemci : Intel Pentium Centrino İşlemci Hızı : 1860 MHz Bellek : 1024 MB DDR2 RAM (2x512) Sabit Disk : 80 GB HDD Ekran boyutu : 15,4" WXGA TFT Ethernet : 10/100 Modem : 56K Faks Modem Grafik Tipi : 128 Mb ATI Mobility Radeon X300 Sürücüler : DVD+/-RW Double Layer Kutu içeriği : Windows Home Edition, Microsoft Works, Nero 6.0, Driver Cd
4 gün önce yukarıdaki notbook 'u aldım şimdilik bi problemle karşılaşmadım ama formu okudum açıkçası FUJITSU-SIEMENS notbook alanların karşılaşmış oldukları sorunları okuyunca korktum. İnşallah böyle problemlerle karşılaşmam. Herkese iyi çalışmalar....
önce hayırlı olsun, valla donanım iyi gözüküyor, Ben de A1655G var alalı fazla olmadı ama herhangi bir problem yaşamadım. Kaç para verdin ve nerden aldın?
quote:
Orjinalden alıntı: programiso
FUJITSU-SIEMENS AMILO M1451G NOTEBOOK
İşlemci : Intel Pentium Centrino İşlemci Hızı : 1860 MHz Bellek : 1024 MB DDR2 RAM (2x512) Sabit Disk : 80 GB HDD Ekran boyutu : 15,4" WXGA TFT Ethernet : 10/100 Modem : 56K Faks Modem Grafik Tipi : 128 Mb ATI Mobility Radeon X300 Sürücüler : DVD+/-RW Double Layer Kutu içeriği : Windows Home Edition, Microsoft Works, Nero 6.0, Driver Cd
4 gün önce yukarıdaki notbook 'u aldım şimdilik bi problemle karşılaşmadım ama formu okudum açıkçası FUJITSU-SIEMENS notbook alanların karşılaşmış oldukları sorunları okuyunca korktum. İnşallah böyle problemlerle karşılaşmam. Herkese iyi çalışmalar....
Teşekkür ederim. 1.800 ytl 'ye Teknosadan aldım.
kardeş laptopunun 3d mark sonuçlarını gönderirmisin?Bi arkdaşıma almayı düşünüyorum da o yüzden önemli..3d mark 01 ve 3d mark 03 sonuçlarını lütfen..şimdiden teşkkürler ve hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: Erulmo
kardeş laptopunun 3d mark sonuçlarını gönderirmisin?Bi arkdaşıma almayı düşünüyorum da o yüzden önemli..3d mark 01 ve 3d mark 03 sonuçlarını lütfen..şimdiden teşkkürler ve hayırlı olsun
Teşekkür ederim kardeş. Şu an iş yerindeyim laptop yanımda değil akşam evde testi yapıyım sonuçları veririm buraya hemde bende görmüş olurum performansını.
saol kardeş.fiyat/performansını ögrenmiş oluruz bir ölçüde
Bu arada şarj süresi nasıl? ısınma gibi problemler var mı? Forumu incelemişsen F/S lerde çok fazla ısınma şikayeti var, gerçi ben de yok ama diğer modelleri merak ettim.
Selam notbooku 3d mark 03 testine soktum ve 2029 puan verdi. 2-3 satte şarj oluyor. Isınma problemi yok fan gayet iyi soğutuyor.
Nasıl arkadaşlar 2029 puan bu laptop için?? İyimidir. Herkeste bi f/s lere karşı bir soğukluk var, Hakkaten yani bu kadar sorun olabilirmi ben fujitsuları fiyat ve performans olarak çok iyi biliyordum bu zamana kadar (taa p3 işlemcili modellerindeyken yani) Saygılar
Sanırım problemli bazı seriler var, Ben aldığımdan beri forumda bakıyorum benim seriden şikayetçi olan görmedim. Hatta 4200RPM harddisk umarken 8MB cashli 5400RPM harddisk supriziyle karşılaştık. Umarım F/S'in artık o problemli makinalarını görmeyiz.
BENDE BU MODELİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM TAVSİYE VARMI YOKSA ASUS A6V Mİ ALAYIM?
bence baya iyi bir alet.ama teknosa dan alman pek ii olmamış.
hortlatayım bari. bu mesaj tarihinden tam 6-7 ay önce (2005 sonu) almış olduğum m1451g laptopu hala da kullanıyorum.en ufak bir problemle dahi karşılaşmadım. Bir sonraki alacağım laptopa büyük ihtimal Fujitsu olacak tabi bulabilirsem...
quote:
Orijinalden alıntı: matrixod
hortlatayım bari. bu mesaj tarihinden tam 6-7 ay önce (2005 sonu) almış olduğum m1451g laptopu hala da kullanıyorum.en ufak bir problemle dahi karşılaşmadım. Bir sonraki alacağım laptopa büyük ihtimal Fujitsu olacak tabi bulabilirsem...
Bende hortlatayım.Bendede teknosadan aldığım 2005 te fujıtsu Amilo pro 2045 var.Ekran kartları aynı sanırım ati x300 benim laptopum ekran kartı öldü.Şimdi nerden bulacam bu kartı:)
Benim de bir sorum olacak, bu cihazın fanı lazım bana. Nerden bulabilirim acaba ? İkinci el falan..
700 liraya sıfır notebook varken bu arayışlar neden ki ?
ben kendim için istemiyorum, arkadaşıma lazım o yüzden..
Vay be bende 2005 mayıstan beri sürekli kullanıyorum şu anda bu laptopla yazıyorum...Gerçekten sağlam makina eee nede olsa made in germany Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım... Şu an alınan bir laptopun 6 sene gideceğini hiç sanmıyorum...