Arkadaşlar dün Vatan Bilgisayardan başlıkta yazan notebook u aldım. Eve geldim ve donanımhaber forumlarındaki fujitsu-siemens modelleri için yapılan yorumları okudum. Açıkcası korktum; napcam şimdi bu kadar sorunlu bir markamı aldım diye. Artık aldım yapacağım bişey yok elimden geldiğince sizleri aldığım notebook hakkında bilgilendirmeye çalışacağım. Umarım yardımcı olabilirim..
DVD±RW Double Layer Kamera Kart Okuyucu Wireless Win Vista Premium Tr 3 KG
FİYATI: 1800 YTL
Soru, Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum...
Öncelikle çok fazla memnunum makineden.
Temel Fujitsu-Siemens Problemlerinden:
Hiç bir ısınma problemi mevcut değil. Sıcaklık 55-60 arasında fanı devreye giriyor ve yüksek sıcaklıklara meyil vermeden görevini yerine getiriyor. Çok fazla başarılı.
Makina o kadar sessiz ki ne cd okurken nede içindeki fandan hiç bir ses gelmiyor. Ses sıfıra okadar çok yakın ki ben bozuk zannettim.
Oyun performansı şimdilik sadece "Call of Duty 4" denedim. Oyunun yarısına geldim bile hiç bir kasma yok.
Başka denememi istediğiniz bir oyun yada test vs. varsa bilgilendirebilirim...
Bence fiyat performans olarak iyi bir seçim
arkadaşlar vatanbilgisayarda bu laptop un indirimi var.. 1500 ytl 5 taksit... nasıl bi bilgisayardır.. beni yarı yolda bırakırmı.. dün vatandan Toshiba A200-1LA yı kacırdım bunu bari kacırmayım.. yardımlarınız için şimdi den teşekkürler...
acaba laptopta HDMI çıkışı ve e-sata girişi varmı?kamara kalitesi nasıl..
966 $ suan ki fiyati bu korkma suan bende bu fiyata alacam
Ben alın derim ....3.5 yıl kullandım FS* ....sorunsuz....ölmedi...öldü zannetmeyin...ihtiyacı olan bir EML talebesine verdim...herhalde 2-3 yıl da o kullanır.
*aMILO pRO V 2000
bence de iyi bir tercih yapmışsın. her markada zaman zaman sorun yaşanıyor. bende toshiba, ablam getirmişti yurtdışından... lanet okumadığım gün kalmamıştı neredeyse...
alman ve japon teknolojisini bir arada başka nerde bulacaksın ki hem... hayırlı olsun...
Benimde elimde amilo pi 2550 var çok çok kaliteli bir alet, biraz daha ekran kartı yüksek seviyede olsa çok çok güzel bir noteboook haline gelirdi.
Oyun oynarken, film izlerken hiç bir şekilde çıt yok, çok sessiz bir odada bile çalıştığını farkedemeyeceğiniz kadar sessiz çalışıyor.Yapmamı istediğiniz denememi istediğiniz herhangi bir oyun varsa deneyebilirim.En son bioshock'u bitirdim hiç kasma olmadan.Race Driver - Grid'ide hiç kasmadan oynayabiliriyorum.Ayrıca Adobe Photoshop gibi programlarlarda büyük işlemleri bile kasılmadan halledebiliyor.
Almak isteyenler hiç düşünmesin bence çok kaliteli bir alet.
ben de vatandan bu bilgisayarı almayı düşünüyorum Öğretmenim, web için dreamweaver ve photoshop çalıştırcam flash ta olabilir kısacısı web işlerim ve günlük işler için kullancağım maksimumu 1500 tl lik bir makine istiyorum bu makineyi kullanana arkadaşlar yardımcık olursanız sevinirim işimi görürürmü bu laptop acaba?
bu alette rahat phoro shop cs3 ve dreamweaver çalışabilirmiyim acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme