Şimdi Ara

Fujifilm FinePix S2980 14MP 18x Optik 3' LCD EVF HD Video Dijital Fotoğraf Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
6.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fujifilm FinePix S2980 14MP 18x Optik 3" LCD EVF HD Video Dijital Fotoğraf Makinesi nasıldır alınırmı 300 tl verilip

• 300 tlye nerden alıcaksın ki?
  • hepsiburadan
  • bende ordan aldım yanlız 300 lira değil , 335 lira :)
  • nasıl makina güzelmi bende almayı düşünüyorum
  • berbat makine. canon sx150 alın.
  • valla ben bu makinayı carfourdan aldım güzel bi makina 299 tl ye (şuan kaç tl bilmiyorm) bence güzel makina yanına şarzlı pil ve 8 veya16 gb sd kart aldınmı biryıl yeter
    ben sevdim makinayı 2.bin tl verip alacağına yarı prof al daha iyi tabi benim gibi fotoculuktan anlamıyorsanız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: linking
    valla ben bu makinayı carfourdan aldım güzel bi makina 299 tl ye (şuan kaç tl bilmiyorm) bence güzel makina yanına şarzlı pil ve 8 veya16 gb sd kart aldınmı biryıl yeter
    ben sevdim makinayı 2.bin tl verip alacağına yarı prof al daha iyi tabi benim gibi fotoculuktan anlamıyorsanız

900-1200 TL arası prof diyebileceğiniz makinalar mevcut. Uçmayın 2000 TL. deyip de öyle. Hatta 650 liraya Olympus pen e-pm1 aldı millet kapış kapış. Ezberden bir şey konuşup yanlış ifadelerde bulunmayın lütfen.
    -
    http://www.yenicarsim.com/canon-eos-600d-18-55mm-is-ii-kit-lens/dijital-slr-fotograf-makineleri/id/2098459/
    -
    http://www.yenicarsim.com/canon-eos-1100d-18-55mm-is-lens-24-ay-canon-eurasia-garantili/dijital-slr-fotograf-makineleri/id/868350/
    -
    http://www.yenicarsim.com/canon-eos-650d-18-55mm-is-ii-lens-dijital-slr-fotograf-makinasi/dijital-slr-makineler/id/1613779/
    -
    http://www.ekopasaj.com/olympus-pen-mini-e-pm1-m-zuiko-digital-14-42-ii-r-kit-fl-lm1-flas-siyah_301118.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 25 Haziran 2013; 10:55:00 >

• ya bizde biliyoruz bulunur ucuzları fakat benim dediğim o kadar paraya almaktansa 299 tl ye bu fuji daha mantıklı geliyor
    istesek 600e 700 tl ye buluruz profesıyonel makine ama iyi olmaz yani bana böyle yarı profesiyonel daha mantıklı geliyor
    olympos denen makineler pek kaliteli durmuyor

• quote:

ya bizde biliyoruz bulunur ucuzları fakat benim dediğim o kadar paraya almaktansa 299 tl ye bu fuji daha mantıklı geliyor
    istesek 600e 700 tl ye buluruz profesıyonel makine ama iyi olmaz yani bana böyle yarı profesiyonel daha mantıklı geliyor

Süper ifadeler
    Tabi siz de kendinize göre haklısınızdır. Fakat işte böyle genelleme yaparak bir şey ifade ettiğinizde büyük hatalar yaparsınız. "O kadar para vermek istemiyorum, ciddi olarak bu hobi ile ilgilenmeyeceğim o sebeple mantıklı gelmiyor" desenize şuna ? 600'e 700'e bulacağınız makina neden iyi olmaz ? 2.el Canon 450D alıp arslanlar gibi kullananlar bir sürü. Hiç de birinden, böyle bir şey yaptım da iyi olmadı diye yorum göremedim ben. Siz nasıl yapmadığınız bir şey hakkında böyle bir kanaate varabiliyorsunuz ? Hani elde hiç olmaz ise 3-5 kanıt olsa da söylediğinizin tutarlı bir yanı olsa bu sizin için de iyi bir durum olmaz mı ?
    -
    "Olympos" demişsiniz. Tabi öyle bir markanın ürünlerine denk gelebildi iseniz muhtemelen çakma ürünler olduğundan kaliteli durmazlar elbette.
    -
    Misal bulunması kolay obje ve sahnelerden birkaç örnek vereyim. Siz de böyle çekimler yaparak kıyaslayın ve görelim neden 600-700'e alınacak bir d-slr'ın iyi olmayıp da elinizdekinin daha iyi olduğunu.
    -
    Bir çiçek bulmak herhalde zor değildir. Saksıda, balkonda, bahçede olabilir... Çözünürlüğü de pek büyük değil bu fotoğrafın 1024x683 pixel.
     Fujifilm FinePix S2980 14MP 18x Optik 3' LCD EVF HD Video Dijital Fotoğraf Makinesi
    -
    900x600 pixel ! 800 ISO ile çekilmiş bir fotoğraf. Model olmasa da olur. Bir masaya mum koysanız da olur, yanında da mum ışığının aydınlatacağı bir obje olması yeterli olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 27 Haziran 2013; 0:11:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

ya bizde biliyoruz bulunur ucuzları fakat benim dediğim o kadar paraya almaktansa 299 tl ye bu fuji daha mantıklı geliyor

Süper ifadeler
    Tabi siz de kendinize göre haklısınızdır. Fakat işte böyle genelleme yaparak bir şey ifade ettiğinizde büyük hatalar yaparsınız. "O kadar para vermek istemiyorum, ciddi olarak bu hobi ile ilgilenmeyeceğim o sebeple mantıklı gelmiyor" desenize şuna ? 600'e 700'e bulacağınız makina neden iyi olmaz ? 2.el Canon 450D alıp arslanlar gibi kullananlar bir sürü. Hiç de birinden, böyle bir şey yaptım da iyi olmadı diye yorum göremedim ben. Siz nasıl yapmadığınız bir şey hakkında böyle bir kanaate varabiliyorsunuz ? Hani elde hiç olmaz ise 3-5 kanıt olsa da söylediğinizin tutarlı bir yanı olsa bu sizin için de iyi bir durum olmaz mı ?
    -
    "Olympos" demişsiniz. Tabi öyle bir markanın ürünlerine denk gelebildi iseniz muhtemelen çakma ürünler olduğundan kaliteli durmazlar elbette.
    -
    Misal bulunması kolay obje ve sahnelerden birkaç örnek vereyim. Siz de böyle çekimler yaparak kıyaslayın ve görelim neden 600-700'e alınacak bir d-slr'ın iyi olmayıp da elinizdekinin daha iyi olduğunu.
    -
    Bir çiçek bulmak herhalde zor değildir. Saksıda, balkonda, bahçede olabilir... Çözünürlüğü de pek büyük değil bu fotoğrafın 1024x683 pixel.
    -
    900x600 pixel ! 800 ISO ile çekilmiş bir fotoğraf. Model olmasa da olur. Bir masaya mum koysanız da olur, yanında da mum ışığının aydınlatacağı bir obje olması yeterli olacaktır.

Ben de 2. el 450D alacağım da bu fotoğraflar 450D ile mi çekildi onu öğrenecektim :) Benim de normalde Fujifilm S1700 kompakt makinem var ve gerçekten ne yaparsa yapsın DSLR'ın en eskisinin yanından bile geçemiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: olgun92]
    Ben de 2. el 450D alacağım da bu fotoğraflar 450D ile mi çekildi onu öğrenecektim :) Benim de normalde Fujifilm S1700 kompakt makinem var ve gerçekten ne yaparsa yapsın DSLR'ın en eskisinin yanından bile geçemiyor :)

Evet,
    Siz de 450D ile çekilmiş binlerce fotoğrafa bakabilirsiniz.
    Şuradan :http://www.flickr.com/cameras/canon/eos_digital_rebel_xsi/
    Sayfa açılınca en altta özel türe göre arama kutusu var. "Find photos taken with the EOS Digital Rebel XSi: ______ SEARCH" şeklinde görürsünüz. O kutuya macro, night, landscape, sky vb. yazarak özellikle istediğiniz bir alanda çekilmiş 450D fotolarını listeler ve incelersiniz.

• Çok teşekkür ederim, özellikle gece çekimlerine önem veriyorum, malum kompakt bir makine ile ISO 800'e çıkmak intihar gibi bir şey, eğer yüksek ISO da gözle görülür kumlanma yoksa alacağım :)
  • Gece çekimi, uzun pozlamalarda kompaktlar iso 100'de bile kumlamayı çok yapar. Çünki ufacık sensör, az ışık, uzun süre gelen elektrik ile sensörün ısınması neticesinde kumlanma etkisi artış gösterir. Tabi biraz eski olması sebebi ile günümüzdeki d-slr sensörleri gibi 1600 ISO'ya kadar başarılı olmayabilir ama 800 ISO'da tatminkar olacaktır 450D.
  • Çok sağolun, 800 ISO da yeterli en azından 5-6 saniyelerde gezmeyiz gece fotoğraflarında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.