Şimdi Ara

FujiFilm FinePix F300EXR ( 15x )ANA BAŞLIK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
19.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: matsuhita

biliyorum tabi elimden geçmeyen makina kalmadı bu makinalar max 2000 çekimden sonra haşat oluyor naber

bu kadar sallama ,işkembeden atıp durma be ... konuyu kirletme , git başka yerde eğlen
    2000 dediğin sanırım 200.000 herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 4 Temmuz 2010; 20:36:30 >

sizin fujıler genelde çin malı ben kullandım f100 modelini daha gratisi dolmadan 2 servis yaptı

benim 9100 japondu;şimdiki 200exr çin üretimi ve arada kalite farkı vardı;o konuda katılırım ama 50000 dedin ya benim makinede hiçbir sorun yoktu ve 30.000lerdeydi;550 TL ye satmıştım;200exr çıkınca yine aldım;nikon samsung gibi makinlerde kullandım şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım;biraz şans meselesi sanırım;ben fujide sorun yaşamadım yaşamam da umuyorum;her markada sorunlar çıkabiliyor;sonuçta bu konularda bilgim var diyorsan sony nin de çok sorunlu makineleri var;ee tabi diğer markalarında;bunu fuji ye indirgeyemezsin;yanılıyor muyum?sonuçta hepsi elektronik alet.

• hirataro konuyu kirletmiyorum çok az makina 200000 çekim yapabilir sen sayı saymayıda bilmiyorsun heralde
  • com. bir makinanın 200,000 çekmesi demek malzeme kalite açısından 1 numara olduğunu gösterir kaldıkı şu an üretilen çoğu makina değil 200.000 yirmibin çekimden sonra ya flaşı biter yada ekran değişir adı üstünde com. makına

sizin fujıler genelde çin malı ben kullandım f100 modelini daha gratisi dolmadan 2 servis yaptı

elektronik cihaz şans işi birazda
    benim fuji f100 de çekilen resimlere bakarken şarj bitti. sonra yeni şarj edilen pil ve diğer yedek pil ile denedim.
    cihaz açılıyor simsiyah ekrande bir şey yok. ve 15 - 20 saniye sonra cihaz objektif açık kalarak elektriği kesiyor.
    çekilen resimleri çok kaliteteli ama benim şansıma sağlamlığı zayıf çıktı. ne yazıkki.
    daha öncede bu sorunum ile ilgili konu açtım.
    servise gönderceğim yakında garantisi yurt dışı oda doldu bakalım ne masraf çıkacak.

"365. Dönem [Kasım 2016] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları"
    Acemi Birliği : BKM.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / BALIKESİR MERKEZ / BALIKESİR
    Usta Birliği : 28 İNCİ MKNZ.P.TÜM.LOJ.DES.K.LIĞI KH. VE KH.TK. / MAGOSA / MAGOSA

• öncelikle geçmiş olsun gece yolcusu...bende kullandım f100 den daha doğrusu kullanamadım benimde makimnanın ekranı gitti garantili olduğu halde beni 3 ay beklettiler... yukarıdada yazdığım gibi fujılerde hata oranı yüzde 1 buda çok büyük bir oran........

ayrıca ekranını bulamadığım için bende bişey yapamıyordum sonunda tamir edilmiş şekilde aldım ama şimdide batarya sorunu var

tamirat size kaça maloldu acaba?

"365. Dönem [Kasım 2016] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları"
    Acemi Birliği : BKM.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / BALIKESİR MERKEZ / BALIKESİR
    Usta Birliği : 28 İNCİ MKNZ.P.TÜM.LOJ.DES.K.LIĞI KH. VE KH.TK. / MAGOSA / MAGOSA
  • ekran fiyatı 50 tl garantili olunca ücretsiz............
  • eskiden filme çekimlerde fuji, kodak, agfa ve başka filmleri hem negatifte hem de dia da denedim ve yıllarca fuji kullandım. fuji kalitesinin filmden geldiğini ve üstün renk işleme teknolojisiyle diğerlerinden çok daha kaliteli fotoğraflar sunduğunu söylemek mümkün. ancak filmden geldiği için ve "hayat kadar gerçek" sloganına uygun olduğu için bazı eksikleri de yok değil... örneğin diyor ki fuji; kardeşim diyor sen 6400 asa film mi kullanıyordun diyor ve ekliyor 6400 iso da çektiğin fotoğrafı tabi beğenmezsin, git uzun pozlamayla çek ondan sonra konuş benimle diyor açık açık. başka bir sefere de diyor ki, fotoğraf makinesiyle video çekilmez bu zaruri durumlar için bizim yaptığımız bir güzellik, o zaruri durumda da zoom yapmayıverin diyor... f31, f40, f60, s5500 gibi makinelerini kullandım ve şu an f60 kullanıyorum. kompakt makineler kulvarında en iyisinin fuji olduğunu söylemek çok zor fxxx klasmanında samsung un panasonic in çok iyi makineleri var. ancak fujinin renk işleme, sensör boyutu ve ekran özellikleri hususunda çok büyük üstünlükleri olduğunu hiç kimse inkar edemez. elimden yüz e yakın dijital makine geçti ve en iyi ekranın fuji de olduğunu savunuyorum. diğer markaların ekranlarında çok ciddi eksiklikler görülüyor. dslr makinelerde bile. ayrıca; fuji sektöre de bir çok noktada öncülük ediyor... diğer taraftan malzeme kalitesizliği ve arızadan bahseden arkadaşlar nikon sony canon gibi markaların ekran problemlerinehiç göz atmışlar mı. malzeme seviyesini incelemişler mi. ne kadar ekmek o kadar köfte... bir diğer husus da, manuel netleme. bir kompakt makine de manuel netleme gerekli mi sizce? sansung ve kodak da denediğim manuel netlemeler tam bir rezaletti. kompakt makinede manuel netleme gereksizdir diye düşünüyorum adı üstünde kompakt... aslında tüm üreticilerin ihtiyaçları gözeterek yeni teknolojiler geliştirmesi gerekli...

• tiryakim sen ne şiş yansın ne kabap diyorsun bu mesajında ekran kalitesi olarak bir kere canon ıxus serısı ve sony nın t serısı 1 numaradır nicon serısının s modellerı bıle fujıden daha ıyı ekran kalıtesıne sahıptır en dandık makınalarda bıle fabrıka cıkısı hata oranı yude 5 olurken fujı buyuk marka ya hata oranı yuzde bır dıyorum sana sen hala bana ne yazıyorsun
    f degeri 3.3 den basliyor ve raw yok. rakibi panasonic lx3`de f:2.0 ve raw var.
    ayrica fuji f50 yi de kullandim . fuji IS konusunda diger markalarin cok gerisinde.
    f300 un butun bu sorunlari ve eksiklikleri duzeltmesi gerekiyor.
    aksi takdirde bu yeni four thirds kategorisindeki cihazlar fiyatlari, dustukce fujiyi bitirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi znk -- 14 Temmuz 2010; 12:47:28 >
  • Lx3 ile f200 ü karşılaştırmak komik olur lx3 süper alet ama zoomu azcık daha fazla yapabilirlerdi, stereo mikrofonu olaydı , avchd özelliği eklenseydi bir de flashı canon g11 kadar olaydı harika olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oeste -- 14 Temmuz 2010; 12:52:36 >
  • RAW formatı olması çok şey katıyor cihaza, F300 de olmaması çok kötü.
    Aslında efsane yapmak istiyorlarsa F200 ün sensörüne 6 Megapixel i bastılarmı al sana efsane, ama megapixel savaşları bunu engelliyor. 8 gen sensörüde artık fazla ileriye götürmenin imkanı yok gibi. SLR sensörünüde gözlük merceği gibi mercekli kompaktta takmağa değmez.

Geriye kalıyor EXR vb. gibi yazılım teknolojileriyle cihazları allayıp pullamak.

Orijinalden alıntı: znk

f200 benim icin buyuk hayalkirikligiydi.
    Fujifilm Ceo su ustune basarak iso konusunda f31 den daha iyi olacak demisti. ama sonuc tam tersi oldu. demekki o yeni sensor teknolojisi falan masalmis. hersey piksel yogunluguna bakiyormus.
    f200 de iso 800 den sonra fotolar bana gore kullanilacak halde degil.
    f degeri 3.3 den basliyor ve raw yok. rakibi panasonic lx3`de f:2.0 ve raw var.
    ayrica fuji f50 yi de kullandim . fuji IS konusunda diger markalarin cok gerisinde.
    f300 un butun bu sorunlari ve eksiklikleri duzeltmesi gerekiyor.
    aksi takdirde bu yeni four thirds kategorisindeki cihazlar fiyatlari, dustukce fujiyi bitirir.

bunlara rağmen i hangi cihazın ISO800 ü Fuji F200,F100,F31,F30 kadar kullanışlı , ISO performansının en önemli olduğu şey pixel yoğunluğu sonra yazılım+sensör+mercek uyumu
    AMD Athlon 64 X2 4600+ AM2(2400mhz-default)- ABIT FATAL1TY AN9 32X-200Gb.Seagate 7200*10 16Mb cache-Samsung Sata2 200gb 16mb cache-XFX 7600GT Extreme Edition(680/1880)-2*1 GB.CORSAIR Value Select DDR2 667-Thermaltake Mambo VNS2000-ENERMAX EG365AX-VD 350W PSU-BENQ 1650DVDRW-52X32X52 ASUS CDRW-AZTECH DSL 305EU

• fujı f 300 diye bir makina yok arkadaşlar sadece hayal urunu ayrıca 1/1,4 inch diye bir sensör yok abi sadece beklenti
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.