Şimdi Ara

FujiFilm FinePix F300EXR ( 15x )ANA BAŞLIK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
19.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kedideIisi

quote:

Orijinalden alıntı: netün

f300 yazılan şimdiki özellikleri bilgili bir Fujifilm temsilcisin'den geldiği yazılmış doğru olup olmadığını bekleyip göreceğiz

Mırrhabalar:)
    Ben nihayet fotoğraf makinası almaya karar verdim ve fujifilm finepix f80 ve 200 exr arasında kararsız kaldım. Ama şimdi bu başlığı görünce iyice kafam karıştı :s
    Açıkçası makinalar hakkında çok fazla bilgim yok o yüzden foruma üye olma konusunda da çekingendim. Ama bugün dayanamayıp üye olup bir bilene sormaya karar verdim.
    Ben veteriner hekimim ve çektiğim fotoğraflar genellikle bilimsel makalelere yönelik oluyor. Alacağım makinanın yakın çekim yapabilmesi gerekiyor. Genelde hayvan fotoğrafları çektiğim ve hayvanlar da bir türlü sabit olmadığı için çekim hızının anladığım kadarıyla yüksek olması lazım. Sürekli yanımda taşıyıp vaka kaçırmamak için de kesinlikle kompak bir makine istiyorum (Örneğin bir köpekteki tümörün gerilemesi ya da kedide 1.5 santimlik operasyon dikişin günlük olarak iyileşmesini fotoğraflamak gibi antirik kuntirik fotoraflar olacak çekilecek). Aldığım makina da nakit 500 lirayı aşmazsa beni fazla hırpalamamış olur:)
    Bu hafta Çin'den bir arkadaşım F70exr için 210, F200exr için de 250 dolar fiyat bildirdi. Ama aksilik oldu makinayı alamadan geldi. Şimdi sizce F300'ü beklemeli miyim? Yurt dışından tanıdıklar vasıtasıyla getirtebilme şansım var ama bazı tanıdıklar avrupadaki fiyatların avantajlı olmadığını söylüyor. Tanıdıklardan biri de pilot olduğu için farklı yerlerden getirtebilme şansım da söz konusu. Gördüğüm kadarıyla internetten zaten yurt dışından gelecek herhangi bir makina için de taksit şansı yok. Bana bir akıl fikir verirseniz mesut ve bahtiyar olurum.
    Mırrcakalıın:)

Şu an için bu modelle ilgili resmi bir açıklama yok, şahsi fikrim beklemeden f200'ü almanız yönündedir.

• Orijinalden alıntı: djinn_inc

Şu an için bu modelle ilgili resmi bir açıklama yok, şahsi fikrim beklemeden f200'ü almanız yönündedir.

djinn_inc yönlendirme için teşekkür ederim. 2 senedir kedi gibi gidip gelip f70 e bakıp bakıp yalanıyordum, fiyatını bir türlü düşürmemişlerdi teknosada. gold bilgisayar açılıp 585 liraya f70'i satmaya başlayınca, teknosa da sadece bulunduğum şehirdeki gold bilgisayar karşısındaki bayisine özel bir indirime girdi (o nasıl oluyorsa). böylece f70 teknosada 499 liraya düştü. Yurt dışından alım yapacak tanıdık da getirdiğim herşey arızalandı, sorun yaşadık diye cesaretimi kırınca f200 bin liranın üzerindeydi, f80 zaten yoktu. daha fazla beklemeyip f70 aldım. Konuyla alakasız olduğu için özür dilerim ama bu fiyatla ilgilenen olursa hala indirimde olup olmadığına bakıp bilgi verebilirim.

Orijinalden alıntı: theraptorx

Maalesef, Bilgilerin hepsi eski

Alıntıları Göster
    yokmu yeni haberler

Orijinalden alıntı: zone

yokmu yeni haberler

Alıntıları Göster
    arkadaşalar F300 tabiki farklı özellikleriyle yakın zamanda çıkacaktır. yada f xxx olarak düşünelim. Teknoloji bu, hangimiz günlük hyatımızda tam anlamıyla ve detaylı olarak bunları inceleyip net bir karara varabiliyoruz ki.. varsak bile bir üst modelini görmüyor muyuz kısa bir süre içinde? f31 gibi bir makineyi yalayıp yutan var mı, ıdısını dıdısını, noktasını virgülünü biliyor muyuz da f 300 fantezisi yapıyoruz. Bence gerek yok çünkü, bugün dördüncü çeyrek f300 ün yarın g12 nin tz11 in ... hani birde bunların ikinci çeyrekleri var :) f400 g14 tz17 :) :)

araştırmayı yapacağız, ihtiyacımıza en uygun makine ne karar vereceğiz ve nokta atışı ile o makineye en uygun fiyata sahip olduktan sonra dahasına kafa yormayacağız.. yetişemeyiz ki:(

Netün abim iyi bilir beni:) Fuji A850 kullanırken sayesinde kendimi F70 de buldum, babama verdikten sonra F200 sahibi oldum.. düşünün A850 den F200 'e .. şahinden Jaguara geçmek gibi.. Şimdi de aklım G10-g11 de. merak ediyorum :) ama işin kötüsü onlara da sahip olsam bu sefer TZ serisi çıkacak karşıma: ) buna da bütçe yetmez..
    kasmaya, yormaya hiç ama hiç gerek yok. ihtiyacı belirleyeceksin Netün üstada danışacaksın Biolog_hakan dan da alacaksın :) (birader tanışmıyoruz ama satışta da üstad sensin:) )

• quote:

Orijinalden alıntı: inceoglu

arkadaşalar F300 tabiki farklı özellikleriyle yakın zamanda çıkacaktır. yada f xxx olarak düşünelim. Teknoloji bu, hangimiz günlük hyatımızda tam anlamıyla ve detaylı olarak bunları inceleyip net bir karara varabiliyoruz ki.. varsak bile bir üst modelini görmüyor muyuz kısa bir süre içinde? f31 gibi bir makineyi yalayıp yutan var mı, ıdısını dıdısını, noktasını virgülünü biliyor muyuz da f 300 fantezisi yapıyoruz. Bence gerek yok çünkü, bugün dördüncü çeyrek f300 ün yarın g12 nin tz11 in ... hani birde bunların ikinci çeyrekleri var :) f400 g14 tz17 :) :)

araştırmayı yapacağız, ihtiyacımıza en uygun makine ne karar vereceğiz ve nokta atışı ile o makineye en uygun fiyata sahip olduktan sonra dahasına kafa yormayacağız.. yetişemeyiz ki:(

Netün abim iyi bilir beni:) Fuji A850 kullanırken sayesinde kendimi F70 de buldum, babama verdikten sonra F200 sahibi oldum.. düşünün A850 den F200 'e .. şahinden Jaguara geçmek gibi.. Şimdi de aklım G10-g11 de. merak ediyorum :) ama işin kötüsü onlara da sahip olsam bu sefer TZ serisi çıkacak karşıma: ) buna da bütçe yetmez..
    kasmaya, yormaya hiç ama hiç gerek yok. ihtiyacı belirleyeceksin Netün üstada danışacaksın Biolog_hakan dan da alacaksın :) (birader tanışmıyoruz ama satışta da üstad sensin:) )

Alıntıları Göster
    ben şahsen kimseye fujı tavsiye etmem nedeni çabuk arıza yapıyor parça kaltesi çok düşük

• quote:

Orijinalden alıntı: matsuhita

ben şahsen kimseye fujı tavsiye etmem nedeni çabuk arıza yapıyor parça kaltesi çok düşük

sen çok biliyorsun boş boş konuşup durma

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

sen çok biliyorsun boş boş konuşup durma

Alıntıları Göster
    biliyorum tabi elimden geçmeyen makina kalmadı bu makinalar max 2000 çekimden sonra haşat oluyor naber

• quote:

biliyorum tabi elimden geçmeyen makina kalmadı bu makinalar max 2000 çekimden sonra haşat oluyor naber

Yapmayın ya refleks sistem mi bu sanki perde yok ayrıca kompaktta fuji çok kalitelidir.

Orijinalden alıntı: General Daimos

quote:

Yapmayın ya refleks sistem mi bu sanki perde yok ayrıca kompaktta fuji çok kalitelidir.

Alıntıları Göster
    benim fuji 9100 kaç 2bin devirdi bana mısın demedi;seninki hangi modellerdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhns

benim fuji 9100 kaç 2bin devirdi bana mısın demedi;seninki hangi modellerdi?

Alıntıları Göster
    o da bişeymi benim sony n 1 yaklaşık 50000 çeki yaptı ayrıca 4 senedir sorunsuz çalışıyor

o da bişeymi benim sony n 1 yaklaşık 50000 çeki yaptı ayrıca 4 senedir sorunsuz çalışıyor

Alıntıları Göster
    sizin fujıler genelde çin malı ben kullandım f100 modelini daha gratisi dolmadan 2 servis yaptı

sizin fujıler genelde çin malı ben kullandım f100 modelini daha gratisi dolmadan 2 servis yaptı

fujiler'de bazı markalar'da olduğu gibi japon patentli çin üretimi japon üretimi olanları'da var arıza işi şans işi'de olabilir ve her marka'da olduğu gibi kullanıma bağlıda olabilir aslında f/p ve foto kalitesinden konuşalım .
    servise gelince hiçbir markayı garanti dışı düşürmesin

quote:

fujiler'de bazı markalar'da olduğu gibi japon patentli çin üretimi japon üretimi olanları'da var arıza işi şans işi'de olabilir ve her marka'da olduğu gibi kullanıma bağlıda olabilir aslında f/p ve foto kalitesinden konuşalım .
    servise gelince hiçbir markayı garanti dışı düşürmesin

Alıntıları Göster
    fujılerde fabrika hata oranı yüzde 1 bu çok büyük bir oran netün ha foto kalitesi dersen iyi makina ama sırf foto kalitesi diye sağlamlıktanda vazgeçimez demi.

• quote:

fujılerde fabrika hata oranı yüzde 1 bu çok büyük bir oran netün ha foto kalitesi dersen iyi makina ama sırf foto kalitesi diye sağlamlıktanda vazgeçimez demi.

siz olaya sağlamlık olarak bakıyorsunuz üstünde tepinecekmisiniz ne?
    size göre her marka kötü peki sizce hangisini alalım?

sizin her marka için yorumlarınız foruma hoşgeldiniz
    quote:

bu telefona verilen paraya yazık samsung arızası bitmeyen telefon demek

olympus gerçekten malzeme işçilik kalitesi kötü bir makina bu makinaya verilen paraya yazık çok makina kullandım ordanbiliyorum ayrıca bozulsa sevis filan yok almayıın

• quote:

quote:

siz olaya sağlamlık olarak bakıyorsunuz üstünde tepinecekmisiniz ne?
    size göre her marka kötü peki sizce hangisini alalım?

sizin her marka için yorumlarınız foruma hoşgeldiniz
    quote:

bu telefona verilen paraya yazık samsung arızası bitmeyen telefon demek

olympus gerçekten malzeme işçilik kalitesi kötü bir makina bu makinaya verilen paraya yazık çok makina kullandım ordanbiliyorum ayrıca bozulsa sevis filan yok almayıın

Alıntıları Göster
    benim tavsiyemimi yapacan netün benim senin gibi firmalarla ahbablığım yok ben elekronik mezunuyum bu işlerden en az senin kadar anlarım

• quote:

benim tavsiyemimi yapacan netün benim senin gibi firmalarla ahbablığım yok ben elekronik mezunuyum bu işlerden en az senin kadar anlarım

Alıntıları Göster
    ayrıca bir elektonik eşyada yüzde 1 hata çok yüksektir üstünde tepinmeyle alakası yok sen tüketici gözüyle bakarsın ben teknik yönüyle bakarım aramızdaki fark bu

• quote:

senin gibi firmalarla ahbablığım yok
    bunu nerden çıkardınız benimde hiçbir ilgim yok.
    elekronik mezunuysanız aslında ve anlıyorsanız bizlerle bilgilerinizi paylaşırsanız saygı duyarız.

quote:

senin gibi firmalarla ahbablığım yok
    bunu nerden çıkardınız benimde hiçbir ilgim yok.
    elekronik mezunuysanız aslında ve anlıyorsanız bizlerle bilgilerinizi paylaşırsanız saygı duyarız.

Alıntıları Göster
    e halde sorun cevaplayayım

• quote:

şu fuji exr sensörün çalışma özelliğini bir anlatsana bize?

quote:

şu fuji exr sensörün çalışma özelliğini bir anlatsana bize?

Alıntıları Göster
    fujnin sensörleri diğer alışılmış sensörlerin aksine altıgen şekildedir daha fazla ışık alır daha az noise üretir ayrıca ccd sensorle göre daha az ısınır netün sonuç olarak buyuk sensör foto kalıtesı demektir.kısaca bukadar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.