Şimdi Ara

Fujifilm@ F serisi (Ana Başlık) (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.245
Cevap
5
Favori
163.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün biraz fotograf çekme fırsatım oldu. Aceleye geldi ama yine de çektim biraz. Maksat konu hareketlensin. (F47FD)

Fujifilm@ F serisi (Ana Başlık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobb -- 27 Şubat 2013; 21:09:15 >

• 100 liralık efsane F47FD!!

Orijinalden alıntı: arandur

100 liralık efsane F47FD!!

Kesinlikle öyle.
  • AKINLASINN ve jiddi'nin yardımları ve görüşleri sayesinde aldım bu aleti ve hakikattan de parasının karşılığını fazlasıyla veriyor. İkisine de teşekkür etmek istiyorum. Gün gelecek güzel fotograflar koyacağım da olacak buraya, şimdilik acemi takılıyorum :)

Orijinalden alıntı: Hobb

AKINLASINN ve jiddi'nin yardımları ve görüşleri sayesinde aldım bu aleti ve hakikattan de parasının karşılığını fazlasıyla veriyor. İkisine de teşekkür etmek istiyorum. Gün gelecek güzel fotograflar koyacağım da olacak buraya, şimdilik acemi takılıyorum :)

Rica ederim. Sizi memnun eden bir makina ile buluşturmak, memnuniyetinizi görmek de benim için en güzel cevap aslında. Demek ki bir şey öneriyorken şahsi görüş, menfaat, duygularımın ötesinde hareket ediyormuşum !.. Bu fiyata satılan hiçbir güncel model bunun yanına yaklaşamaz fotoğraf kalitesi olarak. Üzerindeki sensör ölçüsüne sahip modelleri 1000 TL civarına satıyorlar. Bu anlamda fiyat performans olarak akıl almaz bir ürün. 10'da 1'i fiyatına gibi bir şey. Hani yedek batarya falan alınır ya :) bu makinayı da yedek bir tane daha alsanız yine de zarar etmezsiniz.

• İstanbul'a gittiğimde 100 TL verip bir tane almalıyım bundan. Kenarda dursun.

İstanbul'a gittiğimde 100 TL verip bir tane almalıyım bundan. Kenarda dursun.

İmkan varsa alınmalı muhakkak. Ben ilki elime geçtiği gibi ikincisinin siparişini vermiştim.

Ayrıca şu yukarıdaki fotograflar hakkında yanlışlarım veya eksikliklerim varsa yorum alabilir miyim herkesten. Günün son güneşinde çektiğimden fotografları bazılarında ışığı net alamadım, hava kararmaya başlamıştı. İlk fotografta da ortalama hatası var bariz bir şekilde. Sizlerin yorumlarını merak ediyorum. Gelecek sefere daha iyileri gelir belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, geçen yaz f 200 makinamla kapalı havuz kenarında (rutubetli ortamda) yaklaşık 1 saat çekimler yaptıktan birkaç saat sonra ekran açılmadı, araştırdığımda sensörün arızalandığı söylendi ve tamir edildi şimdi ise geçen hafta yağmurlu havada biraz çekim yaptıktan sonra makina ekranı görüntüsünün gene bozulduğunu gördüm. (görüntü ve renkler birbirine karıştı) (iki olayda da kesinlikle cihaza su sıçramadı) sizce makinamın ömrü doldu mu yoksa bir kez daha tamiri deneyeyim mi? (bu güne kadar bana yeterli gelen tek makina bu olmuştu özellikle kapalı mekan çekimlerinde hiç üzmedi beni bu yüzden bir anda vazgeçemiyorum)
  • konuya uzun zamandır mesaj atılmamış hortlatayım bari

arkadaşlar f serisi içinde sanırım en iyisi f31fd ve kompakt makineler içinde henüz geçilmedi değil mi?

arıyorum ama bulamıyorum artık hiçbir yerde kalmamış ebay dahil

Orijinalden alıntı: kizilelma

konuya uzun zamandır mesaj atılmamış hortlatayım bari

arkadaşlar f serisi içinde sanırım en iyisi f31fd ve kompakt makineler içinde henüz geçilmedi değil mi?

Geçilmedi demek artık doğru olmaz, yeni nesil CMOS algılayıcılı 12 MP ve büyük sensörlü kompaktlar mağlup ettiler diyebiliriz. Ama hala daha F31FD efsanedir.

quote:

Orijinalden alıntı: kizilelma

konuya uzun zamandır mesaj atılmamış hortlatayım bari

Geçilmedi demek artık doğru olmaz, yeni nesil CMOS algılayıcılı 12 MP ve büyük sensörlü kompaktlar mağlup ettiler diyebiliriz. Ama hala daha F31FD efsanedir.

birkaç örnek vereblir misin
    almayı düşünüyorum

mesela sony xr-100 var sanırım
  • Sony RX-100 elbette çok iyi. Bir de Canon G15, Panasonic LX7 ekleyebiliriz. Sensörü büyük tutarsak G1X bile diyebiliriz. Ama kompakt nerede bitiyor ve profesyonel başlıyor orası tartışmalı bir mevzu.

kendim kullanmak için almıştım ama nokia 808 sipariş ettiğim için satmaya niyetli gibiyim.

sizce kaça gider..

ya da satmamalı mıyım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 31 Ağustos 2013; 20:26:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

arkadaşlar elimde etiketi üzerinde, makineye eldeğmemiş f47fd var..

kendim kullanmak için almıştım ama nokia 808 sipariş ettiğim için satmaya niyetli gibiyim.

sizce kaça gider..

ya da satmamalı mıyım..

Bence satmaya değer bir para elde edemezsiniz. Satmayın, bir sorun olur, bir durum olur ihtiyaç duyarsınız. Yeni bir şey alsanız sattığınız paranın 4-5 katı öder bundan iyi bir şey de alamazsınız. Ben olsam hiç satmam.

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

sizce kaça gider..

ya da satmamalı mıyım..

Bence satmaya değer bir para elde edemezsiniz. Satmayın, bir sorun olur, bir durum olur ihtiyaç duyarsınız. Yeni bir şey alsanız sattığınız paranın 4-5 katı öder bundan iyi bir şey de alamazsınız. Ben olsam hiç satmam.

Bende sizin gibi düşünmüştüm ama yine de bir sorayım dedim.

• Fuji F47 100 tl - 150 tl civarına zor giden ama resim kalitesinin şu an piyasada ki 300-400 tl lik makinelerden daha iyi olduğunu düşündüğüm makinedir.
    Satmayın dursun, ne zaman lazım olacağı belli olmaz. En kötü ihtimal bir miniğe güzel bir karne getirmesi karşısında hediye edersiniz.

sizce kaça gider..

ya da satmamalı mıyım..

Nokia 808, F47FD kalitesinde nasıl çeksin ki? Sonuçta cep telefonu.

quote:

sizce kaça gider..

ya da satmamalı mıyım..

Nokia 808, F47FD kalitesinde nasıl çeksin ki? Sonuçta cep telefonu.

Hocam sensör anlamında nokia 808 çok daha iyi.

f47fd 1/1.6 sensörken, 808 1/1.2 sensör.
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.