Şimdi Ara

Fuji f50fd canon ixus 860-950-960 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Kompakt bir makine almak istiyorum. Geçende fuji f47fd'mi sattım.
    f50fd'ye çok güzel diyorlar. canon ixus'un son üyelerine de takıldım. Yorumlarınız çok önemli.
    Önceliklerim:
    1- 28 mm geniş açı denen zımbırtı ne kadar önemli. Fotoğrafçılığa meraklı değilim öyle makro denemelerim falan pek olmayacak. aile fotoları, ev içi fotolar, düğün fotoları, ayda yılda bir manzara çekebilirim. Aramalı mıyım? galiba düşündüğüm modellerden hiçbirinde yok. Panazonic TZ3'ü düşündüm uzun bir süre ama noise mide bulandırıyor. Bir de ağır olması hoşuma gitmedi.

2- manuel ayarları pek önemli değil. Olsa tabii ki iyi olur. İlerde düşünebilirim. Bas/çek makine istiyorum. Aksi halde Sx100 gibi birşey düşünürdüm.

3- fujifilm f47fd'den memnundum. Neden bilmiyorum çok iyi fiyat verilince sattım. O yüzden çok övülen (kompakt olmasına rağmen manuel ayarlara yer vermesi açısından ve ince bazı üstünlükleri olması açısından) f50fd'ye uzak değilim.

4- megapixel pek önemli değil. neticede düşündüğüm modeller yeterli.

5- ixus 960'da titanyum gövdeden malul tasarım ve 12 mp olması ile öne çıkartılmaya çalışılıyor. pek sıcak bakmıyorum. ixus 860'da 28mm olayı var zannetmiştim önce ama onda da yokmuş.

ücret konusunu hallettim. o açıdan cevap vermenize gerek yok...

• http://www.dpreview.com/reviews/canonsd850is/page9.asp

burayı bi incele f50fd özellikle ıso da daha başarılı

1) 28 mm olması objektifin daha geniş alanı almasını sağlar (35mm,38mm göre)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 11 Mart 2008; 16:14:52 >
  • Fuji F50fd kullanmış biri olarak tavsiye ederim bunlar arasında. Manuel ayarlar öyle karışık şeyler değil ama biraz fotoğraf çekmekten zevk alınca gerekli olduğunu anlarsınız. O nedenle manuel ayarlara önem verin.
  • bende tam o modeller arasında kalmıştım ama f50fd nin manuel ayarlarının olması ve ıso performansının canon dan daha iyi olması yüzünden ki dpreview 8.5 gibi bir image quality puanı vermiş f50fd yi seçtim bugun geldi deneme resimleri kısa zamanda ekleyeceğim buraya bence özellik olarak f50fd bir kaç adım önde diğer aletlerin hepsi full kompakt makineler yani tek manuel çekim şansın yok
  • F50fd kullanıyorum...Bahsedilen Canon makineler, CCD kalitesi ve ISO performansı açısından eline su dökemez..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nikon coolpix P100 aldım ama...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.