Bir resmi kurumun 5 adet bilgisayarında var. NOD32 temizleyemiyor. İnternette aradım temizleyicisi yok. Hangi antivirüs yazılım temizler? Veya nasıl yapabiliriz? İyi günler
quote:
W32/Fujacks.ab Type Virus SubType Worm Discovery Date 04/07/2007 Length varies Minimum DAT 5004 (04/09/2007) Updated DAT 5004 (04/09/2007) Minimum Engine 5.1.00 Description Added 04/07/2007 Description Modified 04/07/2007 5:01 PM (PT)
bu worm yani trojen falan değil. Spybot indir temizle. yabancı bir forumda bulduğum linkte program önermişler birde onu indir dene derim. TIKLA
quote:
Hi haden9
Download ATF Cleaner by Atribune and save it to your Desktop. Do not use yet!
Ewido is now known as ( AVG Anti-Spyware.)
diye başlayan mesajdakileri yap
Merhaba; Ancak PC başına geçebildim. Sayfayı okudum. O kadar çok yazılım ismi geçiyor ki; ATF Cleaner yükle. AVG Anti Spyware yükle Bir yığın ayarlar yap, Henüz silme HiJack This yükle. Tarat ama silme Makinayı Güvenli Kipte çalıştır.. ATF Cleaner'i çalıştır.. v.s v.s diye devam ediyor. Başım döndü bıraktım. Ne olacaksa olsun bilgisayarlara.
İnternet'te ardadım ama verdiğiniz sayfa ve birkaç sayfa dışında bilgi yok. Kolay bir yolu yok muydu acaba?