Bildirim
FuatAvni'nin dün gece attığı twitler ve Cemaat-FEM Konusu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kaydolma bana göre piyasada dolu deneme var ayrıca araştırırsan zaman denemelerinin pdfsi var hani sen bilirsin yine de fakat 400 lira vermek yerine daha iyisini yapabilirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşin o tarafı öyle fakat ne denemenin kalitesindeyim ne de parasında.Dışarıda da bir sürü fem yayını, fem denemeleri var daha ucuza.Fakat ben her ne kadar dikkate alınacak değerde olmasa da Türkiye sıralamasını ve mezun senemde istikrarın sürmesi adına kaydolayım diyorum, ama bütün bu olanlardan sonra bin düşünüp bir söylemek gerekiyor malum..... -
Yemişim fuatınıda avnisinide zaman kayıtları ne zaman başlıyo ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takip aynı çelişkideyim
düz liseliyim (395 le girdim )
biz girdikten sonra anadoluya dönüştü.
9.sınıf 62 10.sınıf 65
11,sınıfta çalışmaya başladım serhat dershanesine gittim 85 geldi ortalama şimdi 12 olduk
1.dönem sabahçı
2.dönem öğlenciyiz 16 saat sayısal görüyoz 37 saat okulda geçiyor alamadığın verim ve ders de cabası bu yüzden yine okulun kursundan fazla bir şey beklemiyorum aynı hocalar hemen hemen kursa da geliyor.
Asıl iş de burda başlıyor şimdi serhat dersanesi eğitim veriyor verim alacağımı düşünüyorum en iyi şekilde çalışacağıma da inanıyorum. Bu yolda alacağım ek eğitim yönünde
Dershaneyi mi ? Okul Kursunu mu Tercih etmeli ? -
adamın rt ve fav larının küsürati yok yalniz -
Onlar yaklaşık değerler -
Fuat avni nin aciklamalari bi nevi onların planlarini pasif hale getriyor.Avni nin Iddiaları dogrulanmasin diye.o yuzden rahat ol 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X