Şimdi Ara

..... FUAT AVNİ....... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendi 50 milyonluk villasındaki kaçak garajı haber yapacak değil ya bilali yapacak tabi.israil büyükelçisinden talimat gelmiştir...
  • fuat avni mahalle berberidir kesin.bizim berberde böyle boş boş dedikodu yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

sözcüde muhabir bilalin Gemicik haberlerini yapmış hep

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  ..... FUAT AVNİ.......

..... FUAT AVNİ.......
  • Fuat Avni'nin yeni tweetleri: belgeler yakılmaya devam ediyor, MİT içindeki IŞİD hücreleri eliyle ülke kana bulanacak demiş..

http://www.presshaber.com/fuat-avni-mit-icindeki-isid-hucreleriyle-ulke-kana-bulanacak.html
  • fuatavniyi fazla ciddiye almayın. belli ki istihbat adamı. belki bir yerden, belkide bir çok yerden yönetiliyor. Bu tip adamlar (sistemler) bugün size çalışır, size haber getirir. Yarın sizden başkalarına götürür ...

• SiZ safmısınız arkadaş bulunamama gibi bir ihtimali var mı fuatavninin .Çok bariz akp algı operasyonu yapıyor insanları biryere odaklayıp başka yerlerden akıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  ..... FUAT AVNİ....... ..... FUAT AVNİ.......

• Beyler adam yine yazıyor suriyeye giriyormuşuz işide saldırmak için.En son cizre mizre dedikleri kolpa çıktı bu da çıkar herhalde
  • Arkadaşlar tanıdığım bir Fetocunun dediğini aktarıyorum size: ''Evrakları yok etmeye başladılar ama hepsinin kopyası bizde mevcut.''
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITürkologI

Arkadaşlar tanıdığım bir Fetocunun dediğini aktarıyorum size: ''Evrakları yok etmeye başladılar ama hepsinin kopyası bizde mevcut.''

Madem kopyaları mevcut savcıya veya basına versinler o zaman.
    Bu fetocular kadar kolpa adamlar görmedim hayatımda
  • KayhanKaan kullanıcısına yanıt
    Ülkedeki siyasi belirsizliğin giderilmesini bekliyor olabilirler.
  • .
     ..... FUAT AVNİ.......
  • Türkiye Suriye'ye giriyor

Bomba iddia...

Hükümet Suriye'deki gelişmelere karşı aktif pozisyon almaya karar verdi. İddiaya göre TSK Suriye'ye girip Kürt koridoruna müdahale edecek.

FOX'un özel haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe Sarayındaki güvenlik zirvesinde Suriye'deki gelişmelere TSK'nın müdahale etmesini istedi. Hükümet de TSK'ya yazılı emir vererek Suriye'ye girmesini kararlaştırdı. Yazılı emir TSK'ya iletildi. Genelkurmay Suriye'ye girmek için hazırlıkları hızlandırdı.

Buna göre Türk askeri PYD'nin ele geçiremediği tek nokta olan Cerablus'a girecek ve bir tampon bölge oluşturacak. Böylece Kürt koridoru kurulması da engellenecek.

..... FUAT AVNİ....... ..... FUAT AVNİ.......

• isterse ingiltere gelsin yeterki akp gitsin diyen baya bir % lik zihniyet oldukça Türkiye bir şey yapamaz malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 27 Haziran 2015; 2:37:28 >
  • Esad veya Suriye devleti izin vermeden başka ülkenin toprağına girmek suç sayılmıyor mu?

İyice Suriye devletini şeylerine takmaz oldu bu adamlarda.

Evet orada bir savaş, bir karışıklık olabilir, ülkenin ordusu teröristlerle baş edebilecek kadar güçlü olmayabilir, ama bu nedir?

Babalarının mekanıymış gibi istediğin zaman gir, istediğin zaman çık. Bu ne saçma bir yöntemdir.

Yahu gören,bilmeyen de sanacak ki Türk ordusu oraya terörü bitirmek için girmek istiyor. Davutoğlu kaç defa dedi sadece Işid'le mücadele için değil aynı zamanda rejimi de devirmek için gideriz diye.

Yani adamların derdi orada ölen halk veya oradaki karışıklığı vs. düzeltmek değil. Adamların amacı biz Esad'ı devirelim, muhaliflere iktidarı teslim edelim, ABD'nin tüm planları tıkır tıkır çalışsın.

Türkiye halkları yemez artık bu bayatlamış oyunları, geçti o dönemler...

• Adam zirt pirt suriyeye girilecek diyor. Erdoganda bu adam hakli cikmasin diye girecegi varsada giremiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: -NightFLY

bu şey kimdir, kimden yanadır belli değil? amacı nedir, kime hizmet ettiği belli olmayan fuatavni denen şeye kanmayın. bakın bir gün istemediğiniz türde birşey çıkar çok pişman olursunuz.

Aynen.

meşhur bir laf var: " bugün benden sana laf taşıyana çok güvenme, yarın senden de bana laf getirir"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 27 Haziran 2015; 2:39:31 >
  • Foruma bu konuyu açmak için girmiştim gidiyorum.ayrıca şunu ekliyim:başbakandan genelkurmaya yazılı emir iletildi.

• Arkadaşlar bu kullanıcıyı dinlemenize gerek yok olacakları kestirmek için biraz kafanızı çalıştırmanız yeterli.

Türkiye Suriye'ye tampon ve güvenli bölge oluşturmak ve Suriyeli mülteci akınını baştan beri durdurmak için girecekti ki çeşitli etkenler bunu gerçekleştirmemize engel oldu.

Şimdi ki amaç Suriye'nin kuzey kısmın da bir Kürt koridorunu engellemek başta asıl amaç olmak üzere göç akınını engellemek amacıyla zannediyorum ki Hatay doğusu ve Kilis güneyi arasında bir üçgen..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.