Şimdi Ara

..... FUAT AVNİ....... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • UYAP’ta Fuat Avni sıkıyönetimi

    Fuat Avni operasyonları önceden haber vermesi nedeniyle UYAP'ta sıkıyönetim ilan edildi.

    Adalet Bakanlığı Fuat Avni’yi engellemek için ne yapacağını şaşırdı. Önceden hazırlanan iki yönetmelik çöpe atıldı 265 maddelik yeni bir yönetmelik hazırlandı. Yargılama ve idari işlemleri baştan düzenleyen 265 maddelik yönetmeliğe göre Tele-adalet sistemi genişletilerek kalıcı hâle getirildi. Artık sadece sanıklar değil davanın tüm tarafları, tanıklar ve bilirkişiler ile uzmanlar da isterlerse mahkemeye gelmeden uzaktan sesli görüntülü sistem (SEGBİS) ile dinlenebilecek. Taraf’ta yer alan habere göre; 265 Madde ve yüzlerce fıkradan oluşan yeni adliye yönetmeliği ile getirilen sistemden bazı başlıklar çok özetle şöyle:

    Yönetmelikte en dikkat çeken-kapsamlı düzenlemelerden biri adliyelerdeki soruşturma-yargılama dahil tüm işlemlerin, bilgi-belge akışının sürdürüldüğü, kaydedilip saklandığı Ulusal Yargı Ağır Projesi (UYAP) ile ilgili düzenlemeler oldu. Twitter fenomeni Fuatavni’nin yargıya-özellikle operasyonlara ilişkin pek çok bilgiyi önceden haber vermesi üzerine, “Onunla ilgili görülerek mercek altına alınan ve kullanıcıları değiştirilen UYAP’ın kullanılması” için özel konu başlığı açıldı. Bu konu yönetmelikte elikte 14 ayrı madde ile düzenlendi. Bu ayrıntılı düzenleme, yargı çevrelerinde “UYAP’ta fuatavni önlemleri” esprilerine neden oldu.

    http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/uyapta-fuat-avni-sikiyonetimi-903556/




  • 2.5 aydır giremedikmi kardeşim bu suriyeye biz?yürüyerek gitsem ben girerdim şimdiye kadar.
  • bayağa biriktirmiş hepsini koyamadım artık sayfasından bakın..

    https://twitter.com/fuatavni_f





     ..... FUAT AVNİ....... ..... FUAT AVNİ....... ..... FUAT AVNİ.......




  • quote:

    Orijinalden alıntı: suÇ

    Fuat avni'nin 16 haziranda attığı Tweet .)

    Reyiz kaç gündür yok ortalarda

     ..... FUAT AVNİ.......

    En sonunda geldi erken secim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fuat Avni: Eczacıbaşı'na operasyon planlanıyor

    İnternet fenomeni Fuat Avni, ''Eczacıbaşı ve eski TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz’a operasyon planlanıyor,

    Aydın Doğan ve Akın İpek'e operasyonun eli kulağında. Mal varlıklarına el koymayı planlıyorlar' dedi.


    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/355107/Fuat_Avni__Eczacibasi_na_operasyon_planlaniyor.html#

     ..... FUAT AVNİ.......


     ..... FUAT AVNİ.......




  • Fuat Avni bu operasyonu da bildi

    Türkiye bugün yeni güne İpek Medya Grubu'na yönelik operasyonla başladı. Twitter'da her yazdığı çıkan Fuat Avni adlı hesap geçtiğimiz hafta yaptıığı paylaşımda bugünkü baskını önceden haber vermişti.

    İşte Fuat Avni'nin 29 Ağustos Cumartesi günü paylaştığı o operasyon iddiası:

    Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da her iddiası olay olan Fuat Avni adlı hesap şimdi de 1 Kasım erken seçimleri için gündemi sarsacak iddialarda bulundu. 1 Kasım’da yapılacak erken seçimlerden önce muhalif medyayı susturmak için operasyon planlandığı iddiasını yineledi.




  • Evet ondan girmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fuatavni,rtenin kendisidir

    Söylemek isteyip de söyleyemediği sözleri

    Fuatavni takma adı ile söylüyor

    Rte muhaliflerine korku salmaya

    Gündem olmaya

    Sözlerinin konuşulmasına bayılır

    Fuatavni bu konularda rtenin çok işine yarıyor

    Not:Rte konuşurken havuz kanallarının programlarını kesip,rteyi canlı yayınlandığını unutmayalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nofear72

    Fuat Avni’nin Önceden Bildiği Olaylar


    http://listelist.com/fuat-avni-twitter/

    http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/89965/2/1/fuat-avni-bu-operasyonu-da-bildi

    http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/fuat-avni-suleyman-sah-karakoluna-yapilan-operasyonu-da-bildi-750928/

    bu fürüatavni mi6 cia ve mossadın ortak hesabıdır mossad vs. erdoğanı dinleyebildiği zaman gerekli istihbaratları badem bıyıklı abilere gönderiyor onlarda yazıyorlar fuatavni rte nin yanında falan değil yani fürüatavni erdoğanın çalışma masasında bulunan böceklerdir anlayana




  • iniyesta kullanıcısına yanıt
    Oktay Vural Fuat Avni’yi açıkladı!

    MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Fuat Avni adlı twitter hesabını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kullandığını öne sürdü.

    Candaş Tolga Işık’ın sunduğu ‘Bunu Konuşalım’ programına MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural konuk oldu. Candaş Tolga Işık’ın “Biraz önce Fuat Avni ile ilgili kast ettğiniz kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan mı?” sorusuna “Evet” yanıtını veren Vural, şöyle konuştu: “Türkiye’de olan biteni, ‘yakında operasyonlar başlayacak’ gibi haberleri ancak oradan birinin verebileceğini düşünüyorum. Bu kadar bilgi sahibi birisi, bir sırça köşkü olan birisi ya da oraya yakın birisi olabilir diye düşünüyorum.”

    http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/oktay-vural-fuat-avniyi-acikladi-926783/








  • quote:

    Orijinalden alıntı: nofear72


    Oktay Vural Fuat Avni’yi açıkladı!

    MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Fuat Avni adlı twitter hesabını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kullandığını öne sürdü.

    Candaş Tolga Işık’ın sunduğu ‘Bunu Konuşalım’ programına MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural konuk oldu. Candaş Tolga Işık’ın “Biraz önce Fuat Avni ile ilgili kast ettğiniz kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan mı?” sorusuna “Evet” yanıtını veren Vural, şöyle konuştu: “Türkiye’de olan biteni, ‘yakında operasyonlar başlayacak’ gibi haberleri ancak oradan birinin verebileceğini düşünüyorum. Bu kadar bilgi sahibi birisi, bir sırça köşkü olan birisi ya da oraya yakın birisi olabilir diye düşünüyorum.”

    http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/oktay-vural-fuat-avniyi-acikladi-926783/



    Fuatavni elbette rte.Çünkü hiç yolsuzluk,hırsızlık,rüşvet,adam kayırma,gibi rtenin işine gelmeyen şeyler demiyor.

    Rte neyi çok seviyorsa fuatavni onları yapıyor,mesela;korku salma,bol konuşma,gündem oluşturma

    Bununla ilgili siyasilere,köşe yazarlarına,500 den fazla tweet attım burada konusunu açtım adam iyi kekledi milleti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  •  ..... FUAT AVNİ.......
  • Fuat Avni yazdı... Erdoğan '400 vekil deyince neler yaşandı?'

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP ile ilgili yazdıklarının her seferinde doğru çıkmasıyla Twitter'da fenomen haline gelen Fuat Avni, Yezid, '400 vekil verilseydi böyle olmazdı' deyince avanelerin yüzleri sapsarı kesildi' dedi.

    "Dağlıca felaketi İsrafsaray'a kabus gibi çöktü. Seçim sonrası yaptıkları kaos planı kontrolden çıktı, ayaklarına dolandı. Dağlıca'dan gelen haberin ardından kontrolü kaybettiğini anlayan Yezid'in korkudan sesi titriyordu. Yezid, '400 vekil verilseydi böyle olmazdı' deyince avanelerin yüzleri sapsarı kesildi. 'Bu çok kötü oldu' dediler. Hürriyet'in '400 vekil' tweetini görünce deliye döndüler. Varank, telegram programı üzerinden Abdurrahim'i aradı. 'Hemen adamlarını alıp Hürriyet binasının önüne git, gözlerini iyice korkut, efendi olsunlar' diye bağırıp durdu. TV yayını biter bitmez Yezid ve avaneleri Dağlıca felaketini ve algıyı nasıl yöneteceklerini konuştular."

    "Dağlıca'da devletin düştüğü durum, şehit sayısı ve 400 konusunun büyük infiallere yol açabileceği dillendirildi. 'Artık bizim için cenazelere katılmak çok tehlikeli' denilince buna karşı şu önlemler konuşuldu: Medyayı cenazelere almama ve teşkilatların yönlendireceği kalabalıkla alanı doldurup olası tepkilerin önüne geçme kararı alındı. İmamlara, cenaze adabı, şehide saygı gibi dini söylemler geliştirmeleri ve ses sistemini etkin kullanmaları talimatı verilecek."

    "'Dağlıca'nın sorumlusu Genelkurmay'dır, her türlü yetki ve imkanı sağladık, daha ne yapalım' tezi işlenecek. Tepkiler TSK'ya yönelsin diye şehit sayısını dillendirmeme ve sayıyı TSK'ya açıklatma kararı almışlardı, öyle de yaptılar. Annelerin çığlıkları ve masumların ahında boğulacaksın. Yaptığın hiçbir plan çöküşünü engelleyemeyecek. Korkma, titre."

    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/363068/Fuat_Avni_yazdi..._Erdogan__400_vekil_deyince_neler_yasandi__.html#




  • Fuat Avni, MİT TIR’larıyla ilgili de çok çarpıcı bir iddiada bulunarak, “MİT TIR’ları diye algılatmaya çalıştıkları silah tırları sevkiyatının uluslararası suç niteliğine dönüşmesi an meselesi” ifadelerini kullandı.

    Y…. olarak isimlendirdiği kişiye yönelik de çok tartışılacak iddialar öne süren Fuat Avni, “Y…. artık yargılanacağından emin. Başkanlık ve Halifelik için kurduğu bütün planlar deşifre oldu ters tepti. Bize ‘Bir cumhurbaşkanı hangi koşullarda yargılanır araştırın’ demişti. Sekiz hukukçu günlerce çalıştı kapsamlı bir dosya hazırlandı” dedi.

    İşte Fuat Avni’nin yaptığı o paylaşımlar;

    1. Y…. artık yargılanacağından emin. Başkanlık ve Halifelik için kurduğu bütün planlar deşifre oldu ters tepti.

    2. Bize ‘Bir cumhurbaşkanı hangi koşullarda yargılanır araştırın’ demişti. Sekiz hukukçu günlerce çalıştı kapsamlı bir dosya hazırlandı.

    3. Hazırlanan dosya Y….’e sunulurken morali alt üst oldu. Pkk’ya bilerek göz yumulduğu resmi kayıtlara geçmiş.

    4. ‘Mit tırları’ diye algılatmaya çalıştıkları silah tırları sevkiyatının uluslararası suç niteliğine dönüşmesi an meselesi.

    5. Y….’in yargılanma korkusu ayyuka çıkmışken, Efkan’ın bir bürokratının ‘Ben artık bu işlerde yokum’ demesi işi iyice çıkmaza soktu.

    6. Avaneler, önemli ve kilit noktalardaki bürokratları ikna etmekte zorlanıyor. Y….’in kendilerini yüz üstü bırakacağından emin oldular.

    7. Y…., kendisine yargı yolunu açacak dosyaları görünce ‘Başımız büyük belalara girebilir, çok iyi ceza hukukçuları bulun’ dedi.

    8. Avaneler, Y….’in avukat kadrosunu takviye etme derdindeler. Moraller alt üst. Çünkü işin ucu onlara da dokunacak.

    9. Yolun sonuna geldiğini çok iyi bilen Yezid çaresiz. AB ve ABD ile bağlantı kurmak istese de kimse yanaşmıyor.

    10. Türkiye’ye gelen AB Heyeti, görüşmeler boyunca hiç bir açıklamayı dikkate almadılar. Y….’e yokmuş muamelesi yaptılar.

    11. İçerde ve dışarda köşeye sıkışan Y…., kendini kurtarma telaşına düşmüşken bir çok tetikçi de yarın ortada kalacak.

    http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/fuat-avniden-cok-carpici-mit-tirlari-iddiasi-933250/




  • Fuat Avni’den Davutoğlu ve 1 Kasım iddiaları


    Fuat Avni, 1 Kasım seçimleri ve Davutoğlu’nun genel başkanlığı ile ilgili yeni iddialarda bulundu. Twitter jurnalcisi Fuat Avni, Ak Saray’da düzenlenen toplantılarda ne olursa olsun tek başına iktidar kararı alındığını, seçime hile karıştıracak isimlerin hazırlandığını iddia etti.

    Fuat Avni ayrıca 1 Kasım seçimlerine kadar AKP’nin önemli isimlerine düzmece saldırılar planlandığını
    bu isimlerden ilkinin ise Beşir Atalay olduğunu iddia etti. Saldırının dışında AKP teşkilatını hareketlendirmek için ‘uyduruk’ bir metin de hazırlandığını iddia eden Fuat Avni, seçim hilesi için hazırlanan liste netleşir ve sandıkta hile yapmaktan vazgeçmezlerse geçen seçim öncesinde olduğu gibi listedekileri isim isim yazacağını açıkladı. İşte Fuat Avni’nin tweetleri…

    http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/fuat-avniden-davutoglu-ve-1-kasim-iddialari-949485/




  • quote:

    Orijinalden alıntı: suÇ

    Fuat avni'nin 16 haziranda attığı Tweet .)

    Reyiz kaç gündür yok ortalarda

     ..... FUAT AVNİ.......

    Ne yazıldıysa çıkıyor. Az kaldı, arzuladıkları geleceği onlara vereceğiz.




  • bu adam 1 milyon tane atıyor 10 tane tutuyor millette hurra işine gelene inanıyor

    hatta kendileri plan yapıyorlar FETÖ ile bir sürü manipulasyon yapıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.