Şimdi Ara

FTX borsası iflas etti, iğrenç bilgiler ortaya saçıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
11.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evolancer1 kullanıcısına yanıt

    Hazır düşmüşken daha fazla BTC almakla meşgullerdir.

  • altının fişini çekeceklerini düşünüyorum. sadece ne zaman bu gerçekleşir, bir fikrim yok. altını, sıradan bildiğimiz demir sınıfına alabilirler desem sana, ne dersin?  

  • Nevfel kullanıcısına yanıt
    Dünyanın en gelişmiş, diğer ülkelere görece refah seviyesi yüksek insanların olduğu coğrafyalarda diplomalı, eğitimli insanların sayısı daha fazladır.Saydığın diplomalı dolandırıcılar da eğitimsiz büyük bir yığından faydalanıyor.Aklını kiraya veren, düşünmeyen sorgulamayan milyonlarca cahile dikkat çekmeyip, direkt onları kandıranlara dikkat çekmek komik ve saçma olur.

  • btc fiyatı düşmüş daha nasıl batacak btc?

  • ilyAK84 kullanıcısına yanıt
    3-4000 dolara kadar inerse şaşırma. daha önce 7 çık 2 in yapıyordu. şimdi 7 in 2 çık yapmaya başladı.

  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt

    tabi efenim.

  • garibanlara (ben dahil) havuç gösterip çöktüler. zengine koymadı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Altının niçin asla demir olmayacağını gerçekten anlayamıyorsun değil mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben olan şeyi söylüyorum. Bu işlere ilk giren kazanır sonra girenler hep kaybeder. Merak edenler, dijital ayakkabı ve dijital arsa işlerine bakabilirler.

  • bu coin işleri bence sakat işler. hiç bulaşmadım. merak dahi etmedim.

    evet devletlerin kontrolü altında dijital paralar gelecekte yaygınlaşabilir. buna da katılıyorum (bu versiyona katılıyorum).


    herhangi bir şekilde dolandırılanlara geçmiş olsun diyorum. batıp ağlayan insanın karşısına geçip dalga geçmek bence hoş değil.


    inşallah bu işler bütün insanlara ders olur,ne diyeyim.

    tekrar geçmiş olsun.

  • Dolandırıcılar Kendi Aralarında Kapışıyorlar İşte 

    Daha Beter Olsunlar 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 13 Kasım 2022; 14:41:14 >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    rusya'yı düşün, parası dünyada geçmezken, ne kullanıyor altın diyelim. bu sadece basit bir örnek. altın'ın fişi çekilirse, demir bile olmaz.  


    ben duyduğum bir yorumu aktarıyorum. bana ait bir yorum değil. altınlarını yastık altından çıkarın denmişti bir ara hatırlarsan. altının aktif olması iyidir. yastık altındaki altının ekonomiye katkısı olmaz. bu açıdan bakarak duyduğum yoruma hak veriyorum. bir döneme denk gelecek muhtemelen ve altını yatırım aracı olmaktan çıkaracaklar demek istedim. çıkaracaklar kelimesi önemli. bir akıl var bu işte değil mi? önemli olan o aklın vereceği karar. karar alındı mı, altın yatırım aracı olmaktan çıkar.

  • altını elinde olan batar demiyorum. ver altını al paranı derler. bir de süre verirler. sonrasına da kimse altına el sürmez. alım satımın yasaklandığını düşünün. yani bu neden olmasın, uygulanmasın?  

  • Mtgox borsası da battığında böyle btc bitti kripto balonu patladı dediler bi dönem sürüncemeden sonra 70-80 kat değer kazandı btc, yani bu dolandırıcılık olaylarının btc ve genel olarak kripto blokzincir teknolojisi ile alakası yok. Uyanık olup kimseye güvenmemelisiniz, hiçbir borsa bizim hayrımıza iş yapmıyor kapitallerini büyütmek hepsinin amacı, kimisi daha regüle hareket ediyor kimisi böyle müşterilerinin parasını ona sormadan kullanıyor ve batıp yatırımcıları mağdur ediyor.
    Şimdi fed faizleri yavaşlatma hatta düşürme kararı aldığında el mahkum btc fiyatı yukarı patlayacak, böyle çakılma ve dipte akümüle dönemleri ürün toplamak için uygun zamanlar diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perturbator -- 13 Kasım 2022; 15:3:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kripto para Evrim’i devam ediyor, Artık merkez bankalarının kripto varlıklara el atıp bunları ulusallaştırılması yolu açıldı. Hadi hayırlısı

  • Ortada somut bir yatırım veya mal/hizmet olmadığı için hiç kripto para almadım. Geçen yıl bu zamanlar biraz ilgilenmeye başlamıştım, alsam mı acaba diyordum. O dönem BTC yaklaşık 60 bin USD civarındaydı. O dönem çoğu yerde 100 bin USD'ye çıkacağı iddia ediliyordu. Şimdi açtım, grafiğe baktım, 16 bin USD'ye düşmüş. Verilmiş sadakam varmış.

  • igrenc bilgi ne...ftx ceosu parayi pavyomdami yemis

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt

    Kardeş sen altının niçin değerli olduğunu anlamış olduğuna emin misin?

  • cabriyo kullanıcısına yanıt

    kardeşim bu volatiliteler normal kriptolar için. geçtiğimiz yıllarda tam hatırlamıyorum bi kaç sene önceydi, Btc 13.000'lerden 3.500 dolarlara düşmüştü sonra kaldığı yerden 69.000 i gördü.bu batış değil.


    batış Luna'daki gibi olur.


    2025'te 100.000 doları görünce Btc, bu günlerin hepsi unutulur.

  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    insana değer vermeyen zihniyet, altına mı değer verecek gözünü seveyim.   elektronikte kullanılıyor ve teknoloji altına bağımlı diyeceksen eğer bunu hiç kimse önemsemez. yani bunu görüyor olmalısın. hem ben altınınızı elden çıkarın da demiyorum. faiz ile nasıl uğraşılıyor ise gün gelecek bununla da uğraşacaklar demeye getiriyorum konuyu. yoksa altın yerine bu bor madeni olur veya ay'dan bir malzeme getirirler o olur. yani neyi haşa put edinmek isterlerse onu kullanırlar. altın'ın faydası yok demedim velhasıl. yani mazotlu veya benzinli araçlar nasıl devre dışı bırakılır da akülü araca geçilir? üretmeyerek tabi. bunun için de alternatif yaratırsın. olay budur.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.