Şimdi Ara

FTP search programı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Günümüzde download yapmak için biliyorsunuz malum siteler var ve herkes tarafından biliniyor. Fakat bu siteler okul, şirket, kampüs gibi yerlerden açılmıyor yani engelli. Alternatif olarak aklıma FTP ler geliyor. Fakat hangi ftpde ne var doğal olarak bilmemiz çok uzun ve zor oluyor. Sizlerden ricam P2P programları gibi bir FTP arama programı var mı bunu öğrenmek istiyorum. Mesela programın search kısmına bir uygulama adı yazılacak ve program hangi FTPde o uygulama var bize bulup getirecek. Umarım sorum anlamlı olmuştur...Saygılar

• arkadaşlar 10 kişi okumuş kimsenin bi fikri yok mu :(
  • benim bildiğim Ftp search yok da bazı forumların vip download kısımları var. Adamlar direk ftp server kiralamışlar. Forumlardan biri ripliyor diğer forumlar genelde direk birbirlerinin ftp sinden dosyayı alıyor. Hal böyle olunca çoğunda aynı filmler dolaşıp duruyor.. Genelde vip fiyatları aylık 10-15 Ytl civarında değişiyor zaten. Bende şuan bir sitenin vip i var. 2,5 Mb ile download yapabiliyorum üniversitede. Linkler de direk ip den download. Yani herhangi bir şekilde engellenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 24 Kasım 2008; 21:41:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aynı dosyaları bulma programı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.