Şimdi Ara

FTP İsiyorum detaylı bilgi gerek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işyerimde ve özel olarak kullanabileceğim bir ft istiyorum...
    internette bir sürü doküman var ama hiçbiri yardımcı olamadı...Sizlere sormak en son çözümüm.
    Ftp de genel olarak arşivlerme yapacağım.Parayla alabileceğim ya da bunu kendim yapabileceğim bir kaynak gösterebilir misiniz..
    Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum...
    Teşekkür ederim..
    Saygılar..

• böylesine bir forumda mutlaka bilen biri vardır diye düşünüorum...
    help ya...help..
  • Arkadaşım ne istediğini daha ayrıntılı anlatırmısın?
    Ben hiç bir şey anlamadım.
    Dosya upload scripti falan mı arıyorsun?
    Dosya arşivleme scripti mi arıyorsun?
    Hangi amaç ile kullanmak istiyorsun?
    Biz de ona göre yardımcı olalım.
  • Sanırım dosyalarınızı bir servera yüklemek sonra FTP ile o dosyalara her yerden erişebilmek istiyorsun.

İki seçeneğin var birincisi, bir hosting şirketinden para vererek hosting alırsın. Sonra FTP ile o hostinge bağlanıp dosyalarını koyabilir koyduğun dosyalarını indirip kullanabilirsin.

Diğer seçenek ise evinde bir FTP serverı kurmak. Bunu kolaylıkla bir program ile yapabilirsin ama o dosyalara erişmek için PC'nin açık olması gerekir ve evde çok büyük ihtimalle TTnet veya onun altyapısını kullanan başka bir internet servis sağlayıcı kullandığın için performans alamayacaksın.

Para verebileceksen bir hosting satın almanı tavsiye ederim. Örneğin yılda 25$'a 500MB bir hosting alabilirsin. Yanına bir de domain alırsan internet sitesi de kurarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: can-selcik

Sanırım dosyalarınızı bir servera yüklemek sonra FTP ile o dosyalara her yerden erişebilmek istiyorsun.

İki seçeneğin var birincisi, bir hosting şirketinden para vererek hosting alırsın. Sonra FTP ile o hostinge bağlanıp dosyalarını koyabilir koyduğun dosyalarını indirip kullanabilirsin.

Diğer seçenek ise evinde bir FTP serverı kurmak. Bunu kolaylıkla bir program ile yapabilirsin ama o dosyalara erişmek için PC'nin açık olması gerekir ve evde çok büyük ihtimalle TTnet veya onun altyapısını kullanan başka bir internet servis sağlayıcı kullandığın için performans alamayacaksın.

Para verebileceksen bir hosting satın almanı tavsiye ederim. Örneğin yılda 25$'a 500MB bir hosting alabilirsin. Yanına bir de domain alırsan internet sitesi de kurarsın.

dostum tam olarak yapmak istediğim bu işte...
    işyerimdeki dosyaları oraya aktarmak ve heryerden erişmek istiyorum...
    hosting nerden alabilirim...
    tavsiye edebileceğin bir yer var mı...
    benim gb larca alan ihtiyacım olduğundan hesaplı bir yer de olması gerekli...
    teşekkür ederim yardımın için...

• quote:

Orjinalden alıntı: brEath23

quote:

Orjinalden alıntı: can-selcik

Sanırım dosyalarınızı bir servera yüklemek sonra FTP ile o dosyalara her yerden erişebilmek istiyorsun.

dostum tam olarak yapmak istediğim bu işte...
    işyerimdeki dosyaları oraya aktarmak ve heryerden erişmek istiyorum...
    hosting nerden alabilirim...
    tavsiye edebileceğin bir yer var mı...
    benim gb larca alan ihtiyacım olduğundan hesaplı bir yer de olması gerekli...
    teşekkür ederim yardımın için...

sana biryer önermem yanlış olur oranın reklamını yapıyor gibi görünürüm. yurtdışında hostingler daha ucuz ama daha hızlı bağlantı kurmak istiyorsan yurtiçinden bir hosting alabilirsin. yanında bir de domain (alanadı) alırsan işin daha kolay olur.

herhangi bir yerdenftp://alanadi.com yazarak şifreni ve kullanıcı adını girerek dosyalarına erişebilirsin. Eğer 1GB alan istiyorsan türkiye'deki bir hosting firmasından yıllık 75 dolara alabilirsin. Yanına da bir domain alırsın. Alanadının uzantısı senin için önemli olmadığından en ucuz alan adlarından olan .info alan adı alırsın bir tane. onu da yıllık 0,99 dolara alabilirsin.

tüm bunlar sana yılda 75 dolar 99 cent'e mal olur. yani bugünün kuruyla 99.55YTL'ye mal olur.

• sağol dostum yardımların için teşekkür ederim....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c3 hakkında bilgi istiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: brEath23

sağol dostum yardımların için teşekkür ederim....

Birşey değil. Başka bir sorun olursa cevap verebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.