Şimdi Ara

FSX Online Pilot olmak için yol haritası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Çocukluktan kalan bir hevesti benim için pilot olmak. Olamadık, İngilizce Öğretmeni olduk :) FSX'i ve sanal havacılığı biraz geç de olsa keşfetmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum ama işler çok karışık görünüyor. Size şu ana kadar yaptığım ve yapmak istediğim şeyleri anlatayım. Sonrasında bana yol gösterecek olanlara şimdiden teşekkür ederim.

    Öncelikle fsx steam edition indirdim kurdum. Missions kısmından 11.göreve kadar geldim, tabi bu sırada learning center'dan ilgili tüm yazıları okuyorum. sonrahttps://egitim.sanalhavacilik.net/tr/ sitesinden 4.5 saatlik eğitim sonunda sertifika aldım. Cevdet Acarsoy'un "Sanal Pilot" adlı kitabını aldım, bölüm bölüm okuyup gerekli dersleri gene fsx üzerinde tamamladım. IVAO'ya üye oldum, gerekli programları indirdim online uçuş için. Vatsim'e üye oldum ama daha orada bişey yapmadım. Ivao Tr'nin forumuna üye oldum ama onay gelmedi henüz, belki de orada daha fazla bilgiye ulaşırım.

    Ben ne yapmak istiyorum? Dünyanın herhangi bir havaalanından herhangi bir havaalanına sorunsuz iniş yapmak, bunun için gerekli chart okuma, rota bulma, vor to vor mu yoksa gps mi uçmam gerektiğine karar verebilme, ivao üzerinde online pilot olarak uçuş yapabilme, kuleyle görüşebilme, "bu akşam olmaz beyler, akşam 22:!5'te Charleroi uçuşum var, yarın görüşelim" diyebilme..

    Aklımda şunlar var. fsx'te missionları bitireyim, youtube'da 1 saatlik 2 saatlik uçuş videoları izleyeyim.. lakin siz değerli sanal havacılık tutkunlarının tavsiyelerine şiddetle ihtiyacım var. Başınızı ağrıttıysam özür.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.