Şimdi Ara

Fsx Aerosoft F-16 Yardım (hallettim)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben aerosoft f16 eklentisini kurdum ama aşağıda görüldüğü gibi hud ekranı boş bir türlü açamadım kokpitteki sağda ve solda bulunan ekranları açtım ama hud ekranını ne yaptıysam açamadım. Belki eklentide sorun vardır deyip updatesini indirdim ama fayda etmedi. Acaba birşeyi mi atlıyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Aşağıdaki resimdeki hud kısmında ne var ne yok açtım hepsini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 11 Haziran 2009; 22:51:01 >

• 1. resimde 1 tuşunun sol tarafındaki sym yazan yeri çevir
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

1. resimde 1 tuşunun sol tarafındaki sym yazan yeri çevir

Aynen ICP paneldeki SYM ile acılması gerek. En azından Falcon da simule edilmis. Bunda da simule edilmişse SYM işinizi görecektir.
  • Shift 2 yaparak hallettim yardımlarınız için sağolun
  • Askeri havacılığa merakınız varsa Open Falcon ya da başlangıc için Falcon 4.0 Allied Force' u deneyebilirsiniz.

Open Falcon

Falcon 4.0 Allied Force

211. Demir Kartallar Filosu Skini :)

• Sadece askeri havacılığa değil aslında genel havacılığa merakım var.
  • FS ile bir kaç deneme yapmıştım zamanında ama cok monoton geldi. Ucagı sadece kaldırmak ve indirmek. Onun dısında bi aksiyon göremedim pek. Falcon ile tanıştıktan sonra FS nin yüzüne bile bakmadım bir daha :) Full aksiyon :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FLİGHT SİMULATOR X DÜMEN SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ama fsx de de zevkli görevler var hele bazı görevler bayağı ilginç beklenmedik şeyler oluyor görevlerde falconu da incelerim duruma bağlı oynayabilirim onu da.
  • Şeyi sorucam size. İmzamdaki sistemle FSX calısır mı. Bu F-16 patchi ile Türkiye semalarında ucmak keyifli olurdu. Gerçi Open Falcon için Ege yaması cıktı ama sadece ege, marmara ve akdenizin bir kısmı var. Yunan Mirrageleriyle Dog Fight hem de ege suları üzerinde cok keyifli :) Gecen can sıkıntısından cektiğim bi DF videosu :)

http://rapid share.com/files/242650277/DF_2.wmv.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_00 -- 12 Haziran 2009; 12:38:25 >
  • İmzanızdaki sistemle fsx'i rahat oynarsınız.

Bu arada video için teşekkürler
  • Bilgi için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak08

FS ile bir kaç deneme yapmıştım zamanında ama cok monoton geldi. Ucagı sadece kaldırmak ve indirmek. Onun dısında bi aksiyon göremedim pek. Falcon ile tanıştıktan sonra FS nin yüzüne bile bakmadım bir daha :) Full aksiyon :)

dostum vatsim veya ivao da uçtuktan sonra oyunda monotonluk falan kalmıyo
  • Hele bir TrackIR'ınız varsa, FSX daha da hoş olacaktır F16 ile...
  • Evet Vatsim veya Ivao da realizmin doruklarında sanırım. Telsiz konuşmaları, rule usülleri vs... vs... yüzlerce detay var havacılıkta. Bizim falconda da bunlar geçerli fakat detaylar had safada. İyi bir uçucu oldugum söylerin falcon camiasında fakat hala öğrenecek o kadar çok şey var ki. Hiç bitmiyor sanki :)
  • Aerosoft eklentisini kuramayan bir ben varım sanırım. Ne denediysem kurulumu bir türlü tamamlayamadım.
  • Burada Aerosoft Türk F16 sı ile uçarken , keyifli olduğunu söyleyebilirim bulut kaplamaları inanılmaz gerçekten

FSX+REX+F16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 19 Haziran 2009; 21:47:56 >

• PArdon bir şey soracağım . REX nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: udoldenyus

PArdon bir şey soracağım . REX nedir ?

Real Environment Xtreme
  • falcon 4.0 deneyim güzel bi savaş simulasyon oyununa benziyor
  • Falcon deneyeceğim.Gerçekten çok güzle benziyor. Havacılığa da merakım büyüktür.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.